"Јел ово пинг-понг Вучићевог режима и прозападне опозиције уз благослов Хила?"

Akset

Zainteresovan član
Poruka
411

Српски покрет Двери и Заветници подржавају све акције опозиције против режима Александра Вучића, па тако и опструкцију парламента, али се поставља питање зашто заиста парламент није и блокиран, већ се прави само бука поред које СНС режим мимо јавности усваја скандалозан ребаланс буџета.​


Ово за Србин инфо поручују Бошко Обрадовић из Двери и Драгана Миљанић из Заветника и истичу да члановима патриотске опозиције није ни стигао позив да се придруже акцији блокаде рада Парламента.

Дакле, ово више личи на пинг-понг СНС режима и прозападне опозиције, а све са благословом америчког амбасадора Кристофера Хила. Сада режим провлачи испод жита нове одлуке, које имају за циљ да се сакрије да су младима поклонили по 10.000, а новим наметима им узели 25.000 динара.


Ми смо спремили више од 100 амандмана који су могли да блокирају ове одлуке, мoгли смо и заједно да договоримо акцију опозиције и да заиста блокирамо рад парламента.

У сваком случају и поред свих разлика, неопходно је да опозиција договори заједничке акције и циљеве – поручују наши саговорници.


https://srbin.info/politika/jel-ovo...ima-i-prozapadne-opozicije-uz-blagoslov-hila/
 
DA VIDIMO AMERIČKU DEMOKRACIJU
...
1694027031799.png
 

Back
Top