Truman
Elita
- Poruka
- 23.210
pogledaj naslov
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istina je. Moderatori su sve zabrljali, svi posetioci su bili cveće. Ali tako to valjda biva, zna se da je za izgubljenu utakmicu sudija uvek najviše kriv...begunac:bolje da je izbacen,posto su neki moderatori,od njega napravili ...bruku i sramotu....
Sizif:Zato što je počeo da se pretvara u jako ružno mesto.
Uskoro će biti otvoren novi forum za one koji vole malo više da razmišljaju - fiozofija, pa ko voli nek' izvoli, svi su dobrodošli.
Konkretno Sizife,ono sto ste ti i inco tamo pisali....nebi ni pas sa maslom pojeo.....a ono je bio forum Religija.....na to sam mislio da je bruka i sramota.Glupo je pisati o necemu ...o cemu nemas pojma...Sizif:Istina je. Moderatori su sve zabrljali, svi posetioci su bili cveće. Ali tako to valjda biva, zna se da je za izgubljenu utakmicu sudija uvek najviše kriv...begunac:bolje da je izbacen,posto su neki moderatori,od njega napravili ...bruku i sramotu....
begunac:Konkretno Sizife,ono sto ste ti i inco tamo pisali....nebi ni pas sa maslom pojeo.....a ono je bio forum Religija.....na to sam mislio da je bruka i sramota.Glupo je pisati o necemu ...o cemu nemas pojma...Sizif:Istina je. Moderatori su sve zabrljali, svi posetioci su bili cveće. Ali tako to valjda biva, zna se da je za izgubljenu utakmicu sudija uvek najviše kriv...begunac:bolje da je izbacen,posto su neki moderatori,od njega napravili ...bruku i sramotu....
Postoje mnogo konkretnije i realnije stvari koje ljudski mozak ne može da spozna.ms:jer ljudski mozak nije u stanju da SPOZNA BOGA U SVOJ NJEGOVOJ VELIČINI...
Sizif:Postoje mnogo konkretnije i realnije stvari koje ljudski mozak ne može da spozna.ms:jer ljudski mozak nije u stanju da SPOZNA BOGA U SVOJ NJEGOVOJ VELIČINI...
Međutim, Biblija toliko banalizuje Boga da se kod nekih ljudi normalno javi otpor, upravo usled nesklada između bezgranične super umne veličine koju ti pominješ i bajkovitog i nerealnog opisa istog Boga u svetim knjigama. (Stari Zavet, npr.)
Sizif:Postoje mnogo konkretnije i realnije stvari koje ljudski mozak ne može da spozna.ms:jer ljudski mozak nije u stanju da SPOZNA BOGA U SVOJ NJEGOVOJ VELIČINI...
Međutim, Biblija toliko banalizuje Boga da se kod nekih ljudi normalno javi otpor, upravo usled nesklada između bezgranične super umne veličine koju ti pominješ i bajkovitog i nerealnog opisa istog Boga u svetim knjigama. (Stari Zavet, npr.)
Jeste ljubav je i spaljivanje ljudi na lomaci zato sto iznose svoja misljenja i sto samo misle drugacije nego crkva.ms:Ja na taj forum sam otišla samo jednom i odmah sam izbrisala ono što sam napisala (DA JE BOG LJUBAV)
ms:jer sam shvatila da je glupo OBJAŠNJAVATI ONO ŠTO SAMO TI MOŽEŠ DA VIDIŠ. Uzaludno je pričati i raspravljati o Bogu, jer je Bog NEDOSTIŽAN našem malom umu....retki su oni koji bi ga mogli bar malo NAZRETI ILI OSETITI...zato se svaka priča o Bogu svede na njegovo MINIMIZIRANJE, jer ljudski mozak nije u stanju da SPOZNA BOGA U SVOJ NJEGOVOJ VELIČINI....
ms:p.s. - Bog je ljubav, ljubi bližnjeg svog kao samoga sebe, poštuj moralna načela, ne ubi, ne kradi...itd....živi, razumi, praštaj i kaj se....Put ka Bogu je u UZDIZANJU VRLINE I PRAŠTANJU, U SMIRENOSTI I UNUTRAŠNJEM MIRU...
ms:Ko sam ja da govorim o Bogu...samo Bog ima to pravo da govori o samome sebi..a ne ja....ni bilo ko drugi...![]()
oxi:meni se chini...
da se to * prenelo na svashtaru!
sad tjemo i ovde ratovati!
ne dajte se svashtarci i odbranite svaki pedalj ove svahta ~ neshtare!
8)