Truman
Elita
- Poruka
- 24.946
pogledaj naslov
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:?Istina je. Moderatori su sve zabrljali, svi posetioci su bili cveće. Ali tako to valjda biva, zna se da je za izgubljenu utakmicu sudija uvek najviše kriv...begunac:bolje da je izbacen,posto su neki moderatori,od njega napravili ...bruku i sramotu....
Sizif:Zato što je počeo da se pretvara u jako ružno mesto.
Uskoro će biti otvoren novi forum za one koji vole malo više da razmišljaju - fiozofija, pa ko voli nek' izvoli, svi su dobrodošli.

Konkretno Sizife,ono sto ste ti i inco tamo pisali....nebi ni pas sa maslom pojeo.....a ono je bio forum Religija.....na to sam mislio da je bruka i sramota.Glupo je pisati o necemu ...o cemu nemas pojma...Sizif:Istina je. Moderatori su sve zabrljali, svi posetioci su bili cveće. Ali tako to valjda biva, zna se da je za izgubljenu utakmicu sudija uvek najviše kriv...begunac:bolje da je izbacen,posto su neki moderatori,od njega napravili ...bruku i sramotu....
begunac:Konkretno Sizife,ono sto ste ti i inco tamo pisali....nebi ni pas sa maslom pojeo.....a ono je bio forum Religija.....na to sam mislio da je bruka i sramota.Glupo je pisati o necemu ...o cemu nemas pojma...Sizif:Istina je. Moderatori su sve zabrljali, svi posetioci su bili cveće. Ali tako to valjda biva, zna se da je za izgubljenu utakmicu sudija uvek najviše kriv...begunac:bolje da je izbacen,posto su neki moderatori,od njega napravili ...bruku i sramotu....

Postoje mnogo konkretnije i realnije stvari koje ljudski mozak ne može da spozna.ms:jer ljudski mozak nije u stanju da SPOZNA BOGA U SVOJ NJEGOVOJ VELIČINI...
put...Ako tako nastavite...ukinucete i religiju samu,a ne samo forum...Sizif:Postoje mnogo konkretnije i realnije stvari koje ljudski mozak ne može da spozna.ms:jer ljudski mozak nije u stanju da SPOZNA BOGA U SVOJ NJEGOVOJ VELIČINI...
Međutim, Biblija toliko banalizuje Boga da se kod nekih ljudi normalno javi otpor, upravo usled nesklada između bezgranične super umne veličine koju ti pominješ i bajkovitog i nerealnog opisa istog Boga u svetim knjigama. (Stari Zavet, npr.)
Sizif:Postoje mnogo konkretnije i realnije stvari koje ljudski mozak ne može da spozna.ms:jer ljudski mozak nije u stanju da SPOZNA BOGA U SVOJ NJEGOVOJ VELIČINI...
Međutim, Biblija toliko banalizuje Boga da se kod nekih ljudi normalno javi otpor, upravo usled nesklada između bezgranične super umne veličine koju ti pominješ i bajkovitog i nerealnog opisa istog Boga u svetim knjigama. (Stari Zavet, npr.)
Jeste ljubav je i spaljivanje ljudi na lomaci zato sto iznose svoja misljenja i sto samo misle drugacije nego crkva.ms:Ja na taj forum sam otišla samo jednom i odmah sam izbrisala ono što sam napisala (DA JE BOG LJUBAV)
ms:jer sam shvatila da je glupo OBJAŠNJAVATI ONO ŠTO SAMO TI MOŽEŠ DA VIDIŠ. Uzaludno je pričati i raspravljati o Bogu, jer je Bog NEDOSTIŽAN našem malom umu....retki su oni koji bi ga mogli bar malo NAZRETI ILI OSETITI...zato se svaka priča o Bogu svede na njegovo MINIMIZIRANJE, jer ljudski mozak nije u stanju da SPOZNA BOGA U SVOJ NJEGOVOJ VELIČINI....
ms:p.s. - Bog je ljubav, ljubi bližnjeg svog kao samoga sebe, poštuj moralna načela, ne ubi, ne kradi...itd....živi, razumi, praštaj i kaj se....Put ka Bogu je u UZDIZANJU VRLINE I PRAŠTANJU, U SMIRENOSTI I UNUTRAŠNJEM MIRU...
ms:Ko sam ja da govorim o Bogu...samo Bog ima to pravo da govori o samome sebi..a ne ja....ni bilo ko drugi...![]()

oxi:meni se chini...
da se to * prenelo na svashtaru!
sad tjemo i ovde ratovati!
ne dajte se svashtarci i odbranite svaki pedalj ove svahta ~ neshtare!
8)