gost 36952
Elita
- Poruka
- 17.066
Ne osudjujem.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne osudjujem ali...
Ne znam za slucaj da se iko ikad na samrtnoj postelji pokajao sto je imao decu ali ih znam mnogo, bas mnogo koji nisu sebi oprostili sto ih nisu imali nikako ili vise, bez obzira sto su bili svesni cinjenice da deca ne znace uvek blagoslov. Nisu deca bas svima garancija za srecu, ali ipak mislim da vredi rizikovati.
Isto , ne znam nikog da je u agoniji sebi prebacio sto nije vise radio a znam mnogo njih koji zale sto nisu vise uzivali u zivotu.
Kad bih sad morala (nadam se da to nikad nece biti) posavetovati svoju kcerku u vezi takve odluke, rekla bih joj da bih ja bila srecnija a mislim i ona, da se odrekne braka nego majcinstva. Da pojednostavim, sreci bih bila blize kao samohrana majka, ostavljena od svih, nego kao zena u braku bez dece ma kakav taj brak bio.
Samozivo i prazno..al dobro ako mislite da ce vam deca zameniti ljubav i pruziti neku uzviseniju kad odu negde u svet i ostanete sami
ih niko ih ne osudjuje a kad dodje konkretan primer drugaciju pesmu pevate
ih niko ih ne osudjuje a kad dodje konkretan primer drugaciju pesmu pevate
ne mora da znaci, Linda
ja sam, na primer, prosla gomilu osuda negde oko svoje 30te kada sam izjavljivala da mozda i ne zelim decu, ili da nisam sigurna da cu ih imati i slicno, i znam kako je osecati se ruzno zbog svog sopstvenog izbora, a koji, uzgred, nikoga drugog ne ugrozava
sada mislim drugacije, ali imam blsiku prijateljicu koja ima 36, zivi u Svajcarskoj zivot kakav je oduvek prizeljkivala, sama i cvrsta u odluci da ne radja decu, jer smatra da to nije za nju, i koliko god ja mislila da ce ona ostati uskaracena za neverovatno, neponovljivo i najlepse iskustvo u zivotu, moram da joj se divim i da je podrzim, jer staje iza svog izbora, a ne "gubi ga" pod najezdom roditeljskih, ili prijateljicnih izbora
ne slazem se sa njom, ali je ne osudjujem
naravno, ovo je moj licni primer, ali kako bih i mogla da dam neko drugo misljenje?
pa eto,osetila si na svojoj kozi
ja osecam i danas kad kazem da necu drugo,odmah sazaljivi pogledi "pa sto da je ostavis samu,tvoju cerku,pa sta ti tesko da rodis"i sve tako
a na samom forumu sam videla 1000 puta da se konkretna osoba osudjuje,a generalno su svi mirotvorci,puni razumevanja,iznad toga i sve ostalo
Deca ne treba da mi menjaju ljubav, deca JESU moja ljubav i to najjaca i najvrednija.
Ti za ljubav smatras samo ljubav prema nekome s kim mozes imati seks?
Pametno i jasno...Kao i sve drugo sto nam od tebe dolazi.
al si lupio,pa ostao živSamozivo i prazno..al dobro ako mislite da ce vam deca zameniti ljubav i pruziti neku uzviseniju kad odu negde u svet i ostanete sami
A jel mozes ti bez licnih pitanja i konstatacija i obracanja..zakljucaka..ja sam uopsteno rekao jel vas vec dve na temi a i sire tako misle..nekom je zivot borba za opstanak..nekome produzetak vrste a po meni trazenje osobe i ljubavi..dakle ne bih ostavio zenu ako ne moze imati decu sto se za tvoje istomisljenike ne moze reci
po meni to nije osuđvanjepa eto,osetila si na svojoj kozi
ja osecam i danas kad kazem da necu drugo,odmah sazaljivi pogledi "pa sto da je ostavis samu,tvoju cerku,pa sta ti tesko da rodis"i sve tako
mislim da ga ne bih ostavila, nego našla neki drugi način da se sa njim dobijem potomstvo. Tipa veštačke oplodnje i sl. flalaBogu, medicina napredujeKatarina shetaj
Da znam x zena kojima je pored karijere nemoguce da ostvare vezu i nasli su oko 30e donatora..to je madonna uradila svojevremeno..da ti opet ponovim zena bi ostavila muskarca koji ne moze imati decu iz reproduktivnih razloga
mislim da ga ne bih ostavila, nego našla neki drugi način da se sa njim dobijem potomstvo. Tipa veštačke oplodnje i sl. flalaBogu, medicina napreduje
ako bi on odbio bilo koji način da dobijemo decu, da ostavila bih ga
i menjala bih sve jednog muškarca na ovom svetu za dete
ali meni bode oči što je tebi ljubav samo ljubav između muškarca i žene, a nisi ni svestan koliko je ljubav prema detetu veća
vidi, i mene bi moj muž žrtvovao zarad deteta, nije samo kod mene taj slučaj
promasena tema, pitanje jene bih ostavio zenu ako ne moze imati decu sto se za tvoje istomisljenike ne moze reci
Postoji razlika, rec je o upravo SUPROTNIM stanovistima, mogu a necu VS ne mogu a hocu i onda ih strpas u isti kos....zene koje NE zele da imaju decu?