Jel odmah iznosite celo znanje koje ste stekli ili se malo suzdrzavate?

Ha ja , skrojite sami naslov

Mene zanima za vas koji odje volite taj seks ko djeca sladoled kad uidjete u new vezu i dodje vrijeme recimo poslije mjesec, dva, za seks ——> jel odma iznosite cijelo znanje koje ste stekli ili se malo suzdrzavate da ne ispadnete bitch ili dama s greškom ili gospodin s greškom

Pogledajte prilog 1608336
Мора мало на почетку па се надокнади. Међутим кад се баш пронађете и инстиктивно прочитате може бити интересантно одмах.

Ja da se prepustim svom instinktu, svega 10% njih bile bi hrabre ostati u krevetu, onih ostalih 90%, zvale bi 112...

:per:

7908804208_f3e1a167c1_b.jpg

Mene zanima za vas koji odje volite taj seks ko djeca sladoled kad uidjete u new vezu i dodje vrijeme recimo poslije mjesec, dva, za seks ——> jel odma iznosite cijelo znanje koje ste stekli ili se malo suzdrzavate da ne ispadnete bitch ili dama s greškom ili gospodin s greškom

Волим ђинђи-ринђи и радо га се сећам.

п.с. Срккомнијех сам ти ја знања сестро да бих се уопште истицао на часу.

A ti kao ne volis sladoled? Pardon, ice cream

Da ti kažem otvoreno.... nema tu "znanja"
Sve ide po inspiraciji. Sve zavisi od druge osobe i naše interakcije.
Pa nema "znanja" ali tehnicki deo, vremnom postajemo spretnije veštije.
Uvek sam na početku bila malo rezervisana ali ne zato sto hoću nego nekako sama od sebe. Posle "pokažem vestine"

p.s. meni su ti "novi počeči" uvek bili woooaauauaua.

Back