jel neko video ovaj blam ?

:lol::lol::lol:
je l vidis da ti se svidja?
ti mi znas da li ti se svidja ili ne!!!

:lol:

ne veruj svojim ochima, pa to ti je

i tebi se svidja sigurno !
Ja otkinula za ovim logooom...stavicu na desk...a kad dodje eurovizija, nacrtacu shljivu na oku, valjda je shljiva zbog toga ? :smile:

...evo josh jedne ideje...samo nije orginalna treba je obraditi
Foto3-27831-1-2.jpg

Dobar je logo, odlican je, bas je dobar, super je, mnogo je lep, najbolji je zato sto je nas.
A i da nije najbolji, nas je i zato je dobar je logo odlican je bas je dobar super je divan je......

e necu da buden negativan, i necu da kazem da je "ono" njesra, i necu i necu !!!
Zanimljivo je kako neko komunicira sa nekim !
Vokabular ovdasnje populacije se sveo na pedeset do sedamdeset reci, uljucujuci vlastito ime, dane u nedelji, i ne podrazumevajuci sve marke i tipove garderobe i automobila.
Otuda verovatno i namera autora da simplifikuje i banalizuje komunikaciju do vulgarnosti.
Na moju srecu, evo sad ce tri godine kako ne gledam TV
Heklao sam neku shustiklicu, postavio preko televizora, i samo jos da nadjem neko lepo plasticno cvece, malo suvih sljiva, ..... maaa ikebana ..ybte.. misssim......

Svoj glas dajem za Nas Najbolji Najlepsi Nas Logo Divan Nas Nas Nas Jedini Logo ...
Da se niko nije usudio da ga menja
Da se Nasi ucesnici tetoviraju Nasim Logom

A jel zna neko da li je raspisan konkurs za logo za GAK ?

strašno. kod nas ne može ništa da se desi, a da ne doživi pljuvanje, zybavanje i tome slično. mislim, boli me uvo za evroviziju i te glupe festivale, čiju muziku sluša malo broj ljudi....a to kratko traje. duže traju ovi komentari, od kojih ni jedan (pa ni moj) nije konstruktivan.

a kako misliš da bi bilo kakav konstruktivan komentar pomogao kad je izbor završen?
ukusi se razlikuju, ali reakcije u javnosti su jako negativne, što ipak nešto govori- ljudima se logo ne dopada.
Iako mnogi smatraju evroviziju marginalnim događajem, ona ipak to nije, bez obzira koliko se nama sviđala ili ne. Nekoliko hiljada ljudi će doći u beograd zbog tog događaja, nekoliko miliona gledalaca će gledati ta događaj- to je lepa prilika da se beograd i srbija predstave u lepom svetlu

ja to ne vidim kao pljuvanje
kad je nesto bezveze, bezveze je
pa makar i da mi ga je mama osmislila

zasto niko ne pljuje zlatiborac prsutu?a?
duvan cvarke?
zato sto valja, eto
ovo ne valja
znaci nema to veze sa tim "nas narod 'vakav, 'nakav"

Poslednje shto sam ja chuo o ovoj grafichkoj aferi je neko saopshtenje rts-a kako je odluka zhirija ustvari samo nekakva kao "preporuka", a da ce konachnu odluku o viz. identitetu hepeninga doneti tamo neko rts-ovo "telo"... ili shtagod...

U ovoj zemlji se bilo kakvo takmichenje/konkurs po pravilu shteluje, chim je fond nagrada veci od 100eura :lol:

ne vidim smisla u komentarisanju nečega što je već gotovo...to je kao kad bi komentarisao sastav skupštine, a nisi ni izlazio na izbore ili tako nešto....ko se našao u svemu tome, on je i nešto uradio
a sad...smejurija uvek može, to bar umemo - da se sprdamo.
tako je bilo i sa marijom kad je pobedila na takmičenju (našem) i mislili smo - ooo, neeee, zar ONA da NAS predstavlja.....I?!

a šta ja znam ,, bilo šta da je neko izabrao neko drugi bi se bunio , pa verovatno komisija rešila da izabere šit skroz i onda neka bar pobunjenici budu jednoglasni ,,
mada ovaj logo je jednostavan,, nema kičastog

anyway------- autor uZO pet tisuća svideo sa logo nama ili ne ,,

Poodavno Vido - Razocaro se!!!
A da i jednog sa slicnim logoom poslo u predskolsku ustanovu!

No ovo je jos gore:
"Mi, dole potpisani, ucesnici na konkursu i ljubitelji Pesme Evrovizije, verujemo da je sistem izbora graficke reprezentacije Pesme Evrovizije neregularan i da su izabrani lokalni logo za Pesmu Evrovizije 2008, kao i drugoplasirani i treceplasirani:

1. birani protivno svakom profesionalnom kriterijumu.
2. vizuelno nepismeni i ne sadrze apsolutno nikakvu vrednost.
3. pogresna predstava Srbije.
4. pogresna predstava Pesme Evrovizije u celini.
5. uvreda svim ucesnicima na konkursu za lokalni logo.
6. uvreda svim ljubiteljima Pesme Evrovizije.

Kao naredni korak, mi zahtevamo jednu od sledecih opcija:

1. Da RTS ponovo izabere ziri koji ce biti nadgledan od strane nepristrasnih profesionalaca i clanova odbora Pesme Evrovizije, gde ce se ponovo birati poslati radovi.
2. Da RTS prepusti odboru Pesme Evrovizije da odredi svoj ziri, koji ce ponovi birati poslate radove.
3. Da se poslati radovi objave na internetu i postave za medjunarodno 'online' glasanje (jedna IP adresa po glasu).

Iskreno, Potpisnici"

Da li ovo nekome radi sujeta ili sta?

Back