Truman Elita Poruka 23.240 03.11.2004. u 22:54 - Jel' moze neko da mi uradi natalnu besplatno? #1 Rodjen sam 12.6.1986. 15:15 h u Beogradu.Znam da sam Blizanac-Jarac
D dragonwoman Početnik Poruka 15 03.11.2004. u 23:04 - Jel' moze neko da mi uradi natalnu besplatno? #2 mozes sam sebi besplatno www.alabe.com
Truman Elita Poruka 23.240 04.11.2004. u 20:38 - Jel' moze neko da mi uradi natalnu besplatno? #3 dragonwoman: mozes sam sebi besplatno www.alabe.com Kliknite za proširenje... Hvala ti samo je problem sto nemaju koordinate Beograda a kad ih upisem pise da ne moze da mi uradi.Kako je tebi uradio kartu?
dragonwoman: mozes sam sebi besplatno www.alabe.com Kliknite za proširenje... Hvala ti samo je problem sto nemaju koordinate Beograda a kad ih upisem pise da ne moze da mi uradi.Kako je tebi uradio kartu?
Gost 04.11.2004. u 20:48 - Jel' moze neko da mi uradi natalnu besplatno? #4 Mozes da probas i na www.astroadvice.com
G guarana Aktivan član Poruka 1.188 04.11.2004. u 21:17 - Jel' moze neko da mi uradi natalnu besplatno? #5 ili na www.astro.com
Truman Elita Poruka 23.240 06.11.2004. u 18:11 - Jel' moze neko da mi uradi natalnu besplatno? #6 guarana: ili na www.astro.com Kliknite za proširenje... hvala funkcionise
PLESsitnihDEMONA Poznat Banovan Poruka 9.594 07.11.2004. u 00:45 - Jel' moze neko da mi uradi natalnu besplatno? #7 Truman: guarana: ili na www.astro.com Kliknite za proširenje... hvala funkcionise Kliknite za proširenje... Ma guarana je CUDO! Sve zna. Veruj mi na rec.
Truman: guarana: ili na www.astro.com Kliknite za proširenje... hvala funkcionise Kliknite za proširenje... Ma guarana je CUDO! Sve zna. Veruj mi na rec.
Truman Elita Poruka 23.240 07.11.2004. u 19:17 - Jel' moze neko da mi uradi natalnu besplatno? #8 PLESsitnihDEMONA: Truman: guarana: ili na www.astro.com Kliknite za proširenje... hvala funkcionise Kliknite za proširenje... Ma guarana je CUDO! Sve zna. Veruj mi na rec. Kliknite za proširenje... E sad cu to da proverim:Ajde Guarana reci mi koliki je izvoz banana iz Zimbabvea u proteklih 10 godina?
PLESsitnihDEMONA: Truman: guarana: ili na www.astro.com Kliknite za proširenje... hvala funkcionise Kliknite za proširenje... Ma guarana je CUDO! Sve zna. Veruj mi na rec. Kliknite za proširenje... E sad cu to da proverim:Ajde Guarana reci mi koliki je izvoz banana iz Zimbabvea u proteklih 10 godina?
G guarana Aktivan član Poruka 1.188 07.11.2004. u 21:41 - Jel' moze neko da mi uradi natalnu besplatno? #9 Truman: PLESsitnihDEMONA: Truman: guarana: ili na www.astro.com Kliknite za proširenje... hvala funkcionise Kliknite za proširenje... Ma guarana je CUDO! Sve zna. Veruj mi na rec. Kliknite za proširenje... E sad cu to da proverim:Ajde Guarana reci mi koliki je izvoz banana iz Zimbabvea u proteklih 10 godina? Kliknite za proširenje... expert za spoljnu trgovinu cu tek postati! a do tada... oganici se samo na astrologiju! :wink:
Truman: PLESsitnihDEMONA: Truman: guarana: ili na www.astro.com Kliknite za proširenje... hvala funkcionise Kliknite za proširenje... Ma guarana je CUDO! Sve zna. Veruj mi na rec. Kliknite za proširenje... E sad cu to da proverim:Ajde Guarana reci mi koliki je izvoz banana iz Zimbabvea u proteklih 10 godina? Kliknite za proširenje... expert za spoljnu trgovinu cu tek postati! a do tada... oganici se samo na astrologiju! :wink:
PLESsitnihDEMONA Poznat Banovan Poruka 9.594 08.11.2004. u 00:52 - Jel' moze neko da mi uradi natalnu besplatno? #10 guarana: Truman: PLESsitnihDEMONA: Truman: guarana: ili na www.astro.com Kliknite za proširenje... hvala funkcionise Kliknite za proširenje... Ma guarana je CUDO! Sve zna. Veruj mi na rec. Kliknite za proširenje... E sad cu to da proverim:Ajde Guarana reci mi koliki je izvoz banana iz Zimbabvea u proteklih 10 godina? Kliknite za proširenje... expert za spoljnu trgovinu cu tek postati! a do tada... oganici se samo na astrologiju! :wink: Kliknite za proširenje... Rekoh li ja da guarana sve zna!
guarana: Truman: PLESsitnihDEMONA: Truman: guarana: ili na www.astro.com Kliknite za proširenje... hvala funkcionise Kliknite za proširenje... Ma guarana je CUDO! Sve zna. Veruj mi na rec. Kliknite za proširenje... E sad cu to da proverim:Ajde Guarana reci mi koliki je izvoz banana iz Zimbabvea u proteklih 10 godina? Kliknite za proširenje... expert za spoljnu trgovinu cu tek postati! a do tada... oganici se samo na astrologiju! :wink: Kliknite za proširenje... Rekoh li ja da guarana sve zna!
G guarana Aktivan član Poruka 1.188 08.11.2004. u 02:35 - Jel' moze neko da mi uradi natalnu besplatno? #11 PLESsitnihDEMONA: guarana: Truman: PLESsitnihDEMONA: Truman: guarana: ili na www.astro.com Kliknite za proširenje... hvala funkcionise Kliknite za proširenje... Ma guarana je CUDO! Sve zna. Veruj mi na rec. Kliknite za proširenje... E sad cu to da proverim:Ajde Guarana reci mi koliki je izvoz banana iz Zimbabvea u proteklih 10 godina? Kliknite za proširenje... expert za spoljnu trgovinu cu tek postati! a do tada... oganici se samo na astrologiju! :wink: Kliknite za proširenje... Rekoh li ja da guarana sve zna! Kliknite za proširenje... Reci ti njima... :wink:
PLESsitnihDEMONA: guarana: Truman: PLESsitnihDEMONA: Truman: guarana: ili na www.astro.com Kliknite za proširenje... hvala funkcionise Kliknite za proširenje... Ma guarana je CUDO! Sve zna. Veruj mi na rec. Kliknite za proširenje... E sad cu to da proverim:Ajde Guarana reci mi koliki je izvoz banana iz Zimbabvea u proteklih 10 godina? Kliknite za proširenje... expert za spoljnu trgovinu cu tek postati! a do tada... oganici se samo na astrologiju! :wink: Kliknite za proširenje... Rekoh li ja da guarana sve zna! Kliknite za proširenje... Reci ti njima... :wink: