absonic
Domaćin
- Poruka
- 3.197
jel moze neko da mi posalje strip na sanhacio@yahoo.com.ja zauzvrat mogu nesto drugo da uradim za vas!!!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
absonic:jel moze neko da mi posalje strip na sanhacio@yahoo.com.ja zauzvrat mogu nesto drugo da uradim za vas!!!
absonic:NPR. razne zezalice,flash filmove,mp3,kratke stripove(Hogar i Garfield),itd.........
alien:absonic:NPR. razne zezalice,flash filmove,mp3,kratke stripove(Hogar i Garfield),itd.........
Pa, čoveče, jedan skeniran strip ima oko 10 MB. To uopšte ne može da stane u standardni mailbox. A čak i da može da se šalje putem maila, trajalo bi najmanje pola sata.
absonic:alien:absonic:NPR. razne zezalice,flash filmove,mp3,kratke stripove(Hogar i Garfield),itd.........
Pa, čoveče, jedan skeniran strip ima oko 10 MB. To uopšte ne može da stane u standardni mailbox. A čak i da može da se šalje putem maila, trajalo bi najmanje pola sata.
10 mb?
Pa moje epizode Alana Forda imaju po 50-70 strana...
i zauzimaju 2-5 mb
P.S Svestan sam koliko sam dosadan sa mojim Alanom Fordom,ali kad imam samo to....
absonic:NISI mi poslao spisak stripova,vec spisak MP.3-a
alien:absonic:NISI mi poslao spisak stripova,vec spisak MP.3-a
Ma, to nisam bio ja