Jel ljubav nešto vrelo ?

Sarvaš

Elita
Poruka
20.713
haha sto su fine te sto vole da te uvale u problemcic da bi dokazo muzevnos
Ne samo u problemcic , nego i zesce probleme .Zabavljao se ja sa jednom . Najbolji student na faksu , a opicena u glavu .Svako vece sam je vozio kuci .
Pritom smo morali preci preko magistrale . Kad god pridjemo , ona pocne pricu kako je imala prijatelje koji blizu raskrsca stisnu gas i prolete raskrsnicu
bez zaustavljanja .Ja joj kazem da se tako ponasaju boodale , a ona kaze da muskarci trebaju imati jajjca. Kazem ja njoj da se jajca pokazuju u drugacijim
situacijama , a ovakva stvari rade samo budale .Nije vazno ~kaze ona , ali treba imati jajca . Pitam ja nju jel misli ona da ja nemam jajjca .Kaze da nije to rekla ,
ali da je lakse naci pametan izgovor nego nesto uraditi . Bogami me pocela nervirati . Svako vece kad smo prilazili raskrscu , ona me upitno i sa podsmjehom
pogledavala .Ja nisam reagovao , ali sam pratio svjetla vozila po magistrali i mjerio koliko im sekundi treba da dodju do raskrsca . I jedno vece , kad se sve uklopilo
stisnem gas do daske i proletim kroz raskrsce .Ova me odusevljeno zagrli , tako da smo skoro sletili s ceste .Brzo sam s njom raskrstio . Bem ti ludu !:evil:

gost 267708

Veoma poznat
Poruka
12.785
Ne samo u problemcic , nego i zesce probleme .Zabavljao se ja sa jednom . Najbolji student na faksu , a opicena u glavu .Svako vece sam je vozio kuci .
Pritom smo morali preci preko magistrale . Kad god pridjemo , ona pocne pricu kako je imala prijatelje koji blizu raskrsca stisnu gas i prolete raskrsnicu
bez zaustavljanja .Ja joj kazem da se tako ponasaju boodale , a ona kaze da muskarci trebaju imati jajjca. Kazem ja njoj da se jajca pokazuju u drugacijim
situacijama , a ovakva stvari rade samo budale .Nije vazno ~kaze ona , ali treba imati jajca . Pitam ja nju jel misli ona da ja nemam jajjca .Kaze da nije to rekla ,
ali da je lakse naci pametan izgovor nego nesto uraditi . Bogami me pocela nervirati . Svako vece kad smo prilazili raskrscu , ona me upitno i sa podsmjehom
pogledavala .Ja nisam reagovao , ali sam pratio svjetla vozila po magistrali i mjerio koliko im sekundi treba da dodju do raskrsca . I jedno vece , kad se sve uklopilo
stisnem gas do daske i proletim kroz raskrsce .Ova me odusevljeno zagrli , tako da smo skoro sletili s ceste .Brzo sam s njom raskrstio . Bem ti ludu !:evil:

Што те није изложила да скочиш кроз прозор, сад бих јој купио чоколаду, ону љубавничку.

gost 230618

Veoma poznat
Poruka
10.610
Volim kada sam sa ženstvenom ženom. Ove što uzmu da glume muškarca, te na kraju počnu i brke da suču i da se fiktivno češu za jaja.

Ipak žensko treba da je nežno i ženstveno :zaljubljena: U haljinici, kao naša postavljačica teme :zaljubljena: Jaoooooooo, ova moja zmija je juče obukla haljinicu, mmmmmmm, što je dobraaaaaaa u haljinici :zaljubljena:

Sećam se kako sam jednom uvežbavao sa curom vožnju auta i kako nam je neko svirao i nervozno mahao rukama iza nas. I to kod levog skretanja. Mi stojimo i čekamo da auto prođe, a ovaj trubi i maše rukama, a nema nigde nikog - subota popodne, svi odmaraju. U momentu sam izleteo iz auta i uzeo dizalicu od auta u ruku, ali se ova moja uzela toliko prestrašeno da vrišti da se i ovaj u kolima usr'o, jer je mislio da ću garant sada da ga sakatim. Ispalo ono kao: "Neeeeee, nemoj gaaaaaa!!!". Garant je taj pomislio da sam toliko lud da ova već zna šta radim u takvoj situaciji.

I pravo da kažem, ne osećam se niti manjim niti većim mmuškarcem posle toga. To što nekog majmuna treba izmlatiti u humanitarne svrhe, to te ne čini većim muškarcem, nego nekim kretenom koji mlati samo jajare i piččkice, koji smeju samo da se izdrkavaju nad ženama. Ok, takve i treba mlatiti gde god stigneš, ali rezultat je isti, kao i pre toga.