Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 75.498
eo ja bi za tebe baco bombe i zapoceo bi intergalakticki rat
Ne samo u problemcic , nego i zesce probleme .Zabavljao se ja sa jednom . Najbolji student na faksu , a opicena u glavu .Svako vece sam je vozio kuci .haha sto su fine te sto vole da te uvale u problemcic da bi dokazo muzevnos
Ne samo u problemcic , nego i zesce probleme .Zabavljao se ja sa jednom . Najbolji student na faksu , a opicena u glavu .Svako vece sam je vozio kuci .
Pritom smo morali preci preko magistrale . Kad god pridjemo , ona pocne pricu kako je imala prijatelje koji blizu raskrsca stisnu gas i prolete raskrsnicu
bez zaustavljanja .Ja joj kazem da se tako ponasaju boodale , a ona kaze da muskarci trebaju imati jajjca. Kazem ja njoj da se jajca pokazuju u drugacijim
situacijama , a ovakva stvari rade samo budale .Nije vazno ~kaze ona , ali treba imati jajca . Pitam ja nju jel misli ona da ja nemam jajjca .Kaze da nije to rekla ,
ali da je lakse naci pametan izgovor nego nesto uraditi . Bogami me pocela nervirati . Svako vece kad smo prilazili raskrscu , ona me upitno i sa podsmjehom
pogledavala .Ja nisam reagovao , ali sam pratio svjetla vozila po magistrali i mjerio koliko im sekundi treba da dodju do raskrsca . I jedno vece , kad se sve uklopilo
stisnem gas do daske i proletim kroz raskrsce .Ova me odusevljeno zagrli , tako da smo skoro sletili s ceste .Brzo sam s njom raskrstio . Bem ti ludu !![]()
To je bilo u vrijeme kad si se muckao u jajcima , tako da bi tesko mogao kupiti cokoladu !Што те није изложила да скочиш кроз прозор, сад бих јој купио чоколаду, ону љубавничку.
Ljubav je kada joj lizem picua ona stenje i uzdise ..uzdrhtala sva treperi od zadovoljstva i uzbudjenja , strasti, satisfakcije .etc
![]()
![]()
Tada je u Angelovom blazenstvu![]()
To je bilo u vrijeme kad si se muckao u jajcima , tako da bi tesko mogao kupiti cokoladu !
Ako mi sada neka to predlozi , zrtvovacu se da se i ti jednom omrsis !