gost 230618
Veoma poznat
- Poruka
- 10.610
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ljubav je kad se izbodes dok krades ruze kod neke babe u dvoristu
Evo, baš ne moram da imenujem muzu
Nego, devojke, žene, jesu li zbog vas momci dezertirali, tukli se sa suparnicima, otimali vas kad je trebalo, borili se svim sredstvima ?
Meni su razni pričali da me vole, ali nijedan nije uradio ništa kad je trebalo. Povuku se i čekaju da ja uradim sve , ne znam koji je to problem bio sa mnom, jel nisam vredna tako nečega, ili su svi takvi postali, ili ih je moderni pristup životu ( koji nas uči da smo sebi samima dovoljni i da smo centar sveta ) naučio da je to glupo i nepotrebno.
Kad se voli, da li se odustaje? Mene jako nervira kad mi ti razni govore da me vole a ja ne znam šta to znači, nikad ništa nisu uradili za mene, niti za nas, samo su pričali da me vole i bili tužni kad im ja posle par meseci kažem da ih ne volim. Šta tu da se voli ? Ja kad volim volim bez razmišljanja, ali posle shvatim da je glupo biti muževnija od muškarca. I onda skontam da ne volim nikoga od njih jer sam muževnija od njih.
Koga mrzi da čita neka vata dijagonalu, ja tako uvek i sve desetke imam.
Umreću u neznanju![]()
isto to, jer si vec negde cini mi se napisao
mada je simpaticno vise jer moze da ima i negativnu konotaciju![]()
Đe,ba, guja da ima negativnu konotaciju ?
Ne bi nju,da je takva,mali Radojica u njedrima drž'o !
Ljubimac,bona....
Najdraži.
haha sto su fine te sto vole da te uvale u problemcic da bi dokazo muzevnos
Ne, još su bolji ovi što pobegnu čim problem iskrsne sam, da bi cura dokazala muževnost :-Dhaha sto su fine te sto vole da te uvale u problemcic da bi dokazo muzevnos
najcesce muskarce podsvesno biramo, a da toga nismo svesni.
mozda zelis da budes jacha i biras upravo slabije. ako se neki obrasci stalno ponavljaju odgovor bi mogao da lezi upravo tu![]()
To je slicno i kod muskaraca.
A kako može podsvesno/nesvesno da kontroliše nečiji život sasvim. dokle, bre O.o
moze prilicno da kontrolise i uglavnom i kontrolise sto manje sebe znas.
Evo, baš ne moram da imenujem muzu
Nego, devojke, žene, jesu li zbog vas momci dezertirali, tukli se sa suparnicima, otimali vas kad je trebalo, borili se svim sredstvima ?
Meni su razni pričali da me vole, ali nijedan nije uradio ništa kad je trebalo. Povuku se i čekaju da ja uradim sve , ne znam koji je to problem bio sa mnom, jel nisam vredna tako nečega, ili su svi takvi postali, ili ih je moderni pristup životu ( koji nas uči da smo sebi samima dovoljni i da smo centar sveta ) naučio da je to glupo i nepotrebno.
Kad se voli, da li se odustaje? Mene jako nervira kad mi ti razni govore da me vole a ja ne znam šta to znači, nikad ništa nisu uradili za mene, niti za nas, samo su pričali da me vole i bili tužni kad im ja posle par meseci kažem da ih ne volim. Šta tu da se voli ? Ja kad volim volim bez razmišljanja, ali posle shvatim da je glupo biti muževnija od muškarca. I onda skontam da ne volim nikoga od njih jer sam muževnija od njih.
Koga mrzi da čita neka vata dijagonalu, ja tako uvek i sve desetke imam.