Jel ljubav nešto vrelo ?

Ledzer

Domaćin
Poruka
3.615
Evo, baš ne moram da imenujem muzu :lol:
Nego, devojke, žene, jesu li zbog vas momci dezertirali, tukli se sa suparnicima, otimali vas kad je trebalo, borili se svim sredstvima ?
Meni su razni pričali da me vole, ali nijedan nije uradio ništa kad je trebalo. Povuku se i čekaju da ja uradim sve , ne znam koji je to problem bio sa mnom, jel nisam vredna tako nečega, ili su svi takvi postali, ili ih je moderni pristup životu ( koji nas uči da smo sebi samima dovoljni i da smo centar sveta ) naučio da je to glupo i nepotrebno.
Kad se voli, da li se odustaje? Mene jako nervira kad mi ti razni govore da me vole a ja ne znam šta to znači, nikad ništa nisu uradili za mene, niti za nas, samo su pričali da me vole i bili tužni kad im ja posle par meseci kažem da ih ne volim. Šta tu da se voli ? Ja kad volim volim bez razmišljanja, ali posle shvatim da je glupo biti muževnija od muškarca. I onda skontam da ne volim nikoga od njih jer sam muževnija od njih.

Koga mrzi da čita neka vata dijagonalu, ja tako uvek i sve desetke imam.

Evo, baš ne moram da imenujem muzu :lol:
Nego, devojke, žene, jesu li zbog vas momci dezertirali, tukli se sa suparnicima, otimali vas kad je trebalo, borili se svim sredstvima ?
Meni su razni pričali da me vole, ali nijedan nije uradio ništa kad je trebalo. Povuku se i čekaju da ja uradim sve , ne znam koji je to problem bio sa mnom, jel nisam vredna tako nečega, ili su svi takvi postali, ili ih je moderni pristup životu ( koji nas uči da smo sebi samima dovoljni i da smo centar sveta ) naučio da je to glupo i nepotrebno.
Kad se voli, da li se odustaje? Mene jako nervira kad mi ti razni govore da me vole a ja ne znam šta to znači, nikad ništa nisu uradili za mene, niti za nas, samo su pričali da me vole i bili tužni kad im ja posle par meseci kažem da ih ne volim. Šta tu da se voli ? Ja kad volim volim bez razmišljanja, ali posle shvatim da je glupo biti muževnija od muškarca. I onda skontam da ne volim nikoga od njih jer sam muževnija od njih.

Koga mrzi da čita neka vata dijagonalu, ja tako uvek i sve desetke imam.

na muci se poznaju junaci rekao bih ti da sam idiot...al ima tu istine...

ja to nista ne obecavam...evo me tu sam, vaki kaki sam...j b s ga...kao i Ahmet Sabo

čekaj...el to oćeš da kaeš da si ti bila veći muškarac od njih...?
a i zanimljivo mi je to da su se svi povlačili kad je trebalo...
slučaj si majkemi...misim nemoj me shvatiš pogrešno...aj sutra možda napišem nešto, sad sam na 10%...neznam koj ku...moj uopšte čamim ovde, kad nemam dušu da lazim...

...i kake veze scelom pričom ima to što imaš sve desetke...? :I

pre pre par godina razgovarao sam sa nekom devojkom o ljubavi, tj tom famoznom volim te. I iskreno u pocetku to sto mi je rekla mi je delovalo glupo al stvarno glupo, ono sto je rekla jeste da je ljubav samo korisnost. Nije se bas tim recima izrazila al ono sto je rekla je da kada nekog volimo ne volimo zbog osecnja prema toj osobi vec zato sto se lepo osecamo sa tom osobom, prija nam drustvo te osobe, tj. sa njom smo jer je nama lepse, tj. sa njom smo iz neke koristi. E sada, ja iskreno mislim da to nije tacno, al ko zna, mozda ima trunke istine.

pre pre par godina razgovarao sam sa nekom devojkom o ljubavi, tj tom famoznom volim te. I iskreno u pocetku to sto mi je rekla mi je delovalo glupo al stvarno glupo, ono sto je rekla jeste da je ljubav samo korisnost. Nije se bas tim recima izrazila al ono sto je rekla je da kada nekog volimo ne volimo zbog osecnja prema toj osobi vec zato sto se lepo osecamo sa tom osobom, prija nam drustvo te osobe, tj. sa njom smo jer je nama lepse, tj. sa njom smo iz neke koristi. E sada, ja iskreno mislim da to nije tacno, al ko zna, mozda ima trunke istine.

Pa svi ljudi koje sam ja upoznala su takvi, odnosno, biraju na osnovu toga koja osoba će da im pruži ugodnost, i čim iz bilo kojeg razloga prestane da bude tako ugodno, oni se povuku i čekaju da se prepreka njihovoj sebičnoj sreći ukloni sama.

pa zavisi kako gledaš...ako s te strane gledaš, jeste tačno...
...al ja ne gledam s te strane...misim nije dobro da se gleda s te strane, jer iz straha od sopstvenog ulaska u egoizam prestanemo da volimo...ili volimo, pa postanemo egoisti...a i niko ne gleda tako...misim to mi ovde filozofiramo, al u realu se niko ne zamara time...

...u suprotnom, može da nam se desi da nas partneri ne razumeju, ostavljaju (niko neće da gubi vreme s takvim osobama) i da nam se desi isto ovo što se deđava i postavljačici...bedak, slightly depresija i tako te ružne stvari...

shta osh super ti je ispricala

Pa svi ljudi koje sam ja upoznala su takvi, odnosno, biraju na osnovu toga koja osoba će da im pruži ugodnost, i čim iz bilo kojeg razloga prestane da bude tako ugodno, oni se povuku i čekaju da se prepreka njihovoj sebičnoj sreći ukloni sama.

Pa ako tako gledas onda su svi takvi, jer sumnjam da ce neka osoba biti sa nekim a da je pritom na nekom gubitku.

pa zavisi kako gledaš...ako s te strane gledaš, jeste tačno...
...al ja ne gledam s te strane...misim nije dobro da se gleda s te strane, jer iz straha od sopstvenog ulaska u egoizam prestanemo da volimo...ili volimo, pa postanemo egoisti...

Slazem se, al vecinaveza se sada zasnva na takvim vezama. Posle to postane samo navika.

Back