Jel kupujete alate koji vam trenutno ne trebaju ali mislite da će možda da vam zatrebaju a plus su vam kul?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
82.221
Jel kupujete alate koji vam trenutnoi ne trebaju ali mislite da će možda da vam zatrebaju a plus su vam kul?

Ja kupio testeru na baterije jer je super stvar. Sad samo treba da izmislim gde da je iskoristim

1732778345686.png

Jel kupujete alate koji vam trenutnoi ne trebaju ali mislite da će možda da vam zatrebaju a plus su vam kul?

Ja kupio testeru na baterije jer je super stvar. Sad samo treba da izmislim gde da je iskoristim

Pogledajte prilog 1649213
Ostavi veverice na miru!

Pogledajte prilog 1649213

vidite ovako kada su generalno električne testere u pitanju svaka kuća koja zimi loži na drva treba da ima po jednu tj svi oni koji nemaju neku stalnu osobu koja bi im isekla drva...električne testere nisu toliko skupe koriste samo ulje za podmazivanje lanca...prednost je što su uvek pri ruci i možete seći drva kada hoćete ne morate čekati po mesec dana kada vam neko obeća da će vam iseći drva bilo ovako bilo za pare jel danas ima sve manje i manje ljudi koji seku drva motorkama i koji ima neće da se cimaju za par metara ili nekoliko metara da dolaze a oni sa bansekom koji seku ima koji ne dolaze ako čovek nema više od 5m ili 10m drva...ako od nekog pozajmite motornu ili električnu testeru uglavnom se desi da se pokvari i onda bude bezveze...električnim testerama ne trebate zapeti na keca da isečete sva drva nego ono tipa isečete za par dana da ima-električne testere su predvidjene alat za daske i sl ali mogu seći pored tankih i deblja drva različitih tvrdoća...

alat treba da se ima osnovni mada treba imati i neki ovako napišite koji ovako van osnovnog treba još imati tj koji je još poželjan?

Back