Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Јел комарце запрашују хибридима или концентратима?
Што их више запрашују њих све више има и све су већи и већи па се поставља питање јел они комарце запрашују да их потамане или да се размножавају? Јел их запрашују хибридима или концентратима па су све већи и већи?
Не праше они комарце (то је само `жвака за лудака`). Али зато дебело "праше" паре за наводно запрашивање комараца.
Колико се сећам, раније су увек ишла два авиона и неколико пута су надлетала део који запрашују, а сада прелети САМО један авион, једном и нема га више.... А комараца све више и више!!! А верујем да је лова, која се издваја за то запрашивање, све ВЕЋА И ВЕЋА
E sad ne znam strucno, ali ono sto ja znam je da se uvek radi zaprasivanje iz vazduha, puta i rucno istovremeno...Iz vazduha avion, iz ulica 3 vozila za rasprsivacima, a gde nema gustih ulica idu i rucno...
I to je izvrsno funkcionisalo dok su komarci bili SNS ,a na vlasti u BG bio DS.Sad su na vlasti mali SNS, mozda otrov ne deluje na iste komarce...
Kod mene jedino što uvijek opstaju "SPS" komarci, oni se snalaze i preživljavaju u svim uslovima i sredinama od prošlosti pa za vjekove vjekova unaprijed...