Твоје питање је крајње некоректно, по мом мишљењу, и заслужује подробнији одговор јер је на нивоу демагогије и политикантских флоскула, али ја ћу овог пута само укратко.
1. толеранција ???
2. отвореност ума ???
3. коегзистенција ???
4. мултикултуралност???
насупрот
а) предрасудама
б)дискриминацији
Прво, сети се ДА СЕ 1999. ЦЕО СВЕТ, ТЈ.МИСЛИМ 40 ЗЕМАЉА УДРУЖИЛО У МРЖЊИ И САТАНИЗОВАЊУ СРБИЈЕ И СВЕГА ШТО ЈЕ СРПСКО - тада ни један мудросер није постављао оваква питања - напротив, сви су били жедни српског пораза и српске крви.
Ти стављаш знак једнакости између ПРЕДРАСУДА тј:ДИСКРИМИНАЦИЈА и МРЖЊЕ, што уопште не одговара. Мрзети неког, то је веома гадно и несносно активно осећање - ТВРДИМ ДА СРБИ У ПРИНЦИПУ НЕ МРЗЕ, али као и сваки нормалан човек ја, рецимо, неког волим а некога не волим ШТО НЕМА НИКАКВЕ ВЕЗЕ СА МРЖЊОМ - Ти и теби слични морате да схватите да се ЉУБАВ НЕ МОЖЕ ПРОИЗВОДИТИ ПУТЕМ ПОЛИТИЧКЕ ДЕМАГОГИЈЕ. Народ лепо каже: НЕКО ВОЛИ ПОПА - А НЕКО ПОПАДИЈУ! Па родитељи који имају више деце у дубини свога срца једно дете више воле од другог - па то ипак не значи мржњу.
Ја сам у Београду и у њему као великом граду присутно је све што је набројано под 1.,2.3.,и4. - и не смета ми било ко који је другачији од мене по било ком основу, ОСИМ КАДА ПОЧНЕ ДА МЕ ЗБОГ СВОГ ЛИЧНОГ ПРОБЛЕМА МАСИРА И ЗАХТЕВА ОД МЕНЕ ДА СЕ ЈА ОДРЕКНЕМ СЕБЕ И СВЕГА ШТО МИ ЈЕ СВЕТО ЗАТО ШТО ТА ОСОБА ИЛИ ТА ГРУПА ЉУДИ НЕМА У СЕБИ ОСЕЋАЊЕ НИ ПРИПАДНОСТИ ВЕРИ НИ ПРИПАДНОСТИ НАЦИЈИ.
Срби су стара нација и потпуно су бесмислени и смешни покушаји да се од тог народа направи ТЕСТО које ће неки идиЈот МЕСИТИ ПО СОПСТВЕНОЈ ВОЉИ.