Jel im pomazete u fizickim poslovima?

Liv Tyler:
Drage moje da li vam se desava da vas muzevi ili momci zamole da uradite neki od takozvanih muskih poslova umesto njih? Kako reagujete u tim situacijama? Sta radite kad vas zamole da zajedno prenesete sto, sta radite kad vam kazu da same zamenite sijalicu, promenite osigurac ili nesto slicno? Ja se uglavnom iznerviram kad mi je momak lenj pa ga mrzi da fizikalise pa treba ja da rintam umesto njega :?

Joj tebe i pitanja, a sta je s nama samcima, ja to sama sve radim i za to ne zovem musko a kad budem imala muza (ako ga budem imala) onda cemo se uzajamno pomagati i meni nije sramota raditi jer sam kao mala i vozila drva i ostale neke muske poslove jer se moral i nije bilo ni nakoga osloniti se i cekati, stvar je samo discipline i volje da hoces nesto da uradis, najlakse je u zivotu biti pijavica.
A ono sto ne znam da uradim kao popravljanje nekih stvari po kuci, zovem adekvatnog majstora, platim mu i rijesena stvar.

Citajuci odgovore setila sam se kako sam pre mesec dana smirglala stolariju i farbala i stavljala pur penu (valjda se tako zove). Vecina mojih drugarica ni lubenicu ne zna (nece) da isece bez muske pomoci. Valjda sam zato zivela u zabludi i mislila da sam izrod zenskog roda :D Sad mi nekako lakse...

Liv Tyler:
Drage moje da li vam se desava da vas muzevi ili momci zamole da uradite neki od takozvanih muskih poslova umesto njih? Kako reagujete u tim situacijama? Sta radite kad vas zamole da zajedno prenesete sto, sta radite kad vam kazu da same zamenite sijalicu, promenite osigurac ili nesto slicno? Ja se uglavnom iznerviram kad mi je momak lenj pa ga mrzi da fizikalise pa treba ja da rintam umesto njega :?
Što ja mrzim tu glumicu ali nebitno...

E pa, nešto me niko ništa i ne moli nego još ja moram da molim da mi neko pomeri ormar kada moram da zavučem kabl ili ne daj Bože usisam paukove iza.
Ustvari i ne pitam nikoga nego uzmem onako nadrkano pa sama, većinu stvari nije problem pomeriti ali ovo sranje na kom mi stoji komp je stvarno komično... sa moje strane.
Ti sestro ionako rintaš umesto njega. Ne vidim da je kuvanje i peglanje hobi. Mada znam žene koje ne misle baš tako ali nebitno..... Napravili su ovo sranje iz dva dela, da bi ga uneli kroz vrata morali su da ga prevale pa podižu, uglavnom baš je veliko.
Ukrali su mi telefon, prokleti Bugari. A baš sam volela taj telefon.

JA sam kod mojih sama zalepila plocice u kuhinji i isfugirala iste . Kuci isto ko i vecina zena sama pomeram stvari , sama sam po dva zida spavace i decije okrecila bojama koje se meni dopadaju jer ako cekam nekog drugog sigurno necu dobiti onu boju koju volim , uvek ima komentara i dobronamernih saveta. LAkse mi je sama . Ono sto mislim da mogu pomerim i uradim sama . Sijalice su mi specijalnost :) , SAma sam busila za kornize kad sam ih menjala( ali prvo pitam gde ide struja :) a vidim da seta skoro po svim podforumima :) ) , sama popravljam zidove pre krecenja ( gipsom) itd itd itd Ako zatrazim pomoc uvek ga i dobijem , nije da nije ali nekako mi lakse kad uradim sama jer uvek slede komentari , evo da zavrsi utakmica, sad cu , itd.

chika_doktor:
ja necu nista da radim...dok je vakih zena ne treba da brinem:)

Uvek sam se pitala o cemu vi muzi brinete. Jos mi nije jasno i nece mi se razjasniti u blizoj buducnosti , jer briga dali ce se partizan plasirati u ligu sampiona ili ce ga s. jebati navivaci i ne podrazumevam kao brigu. :lol: :lol: kao i dali ce bezanija izgubiti od neznam koga, i dali ce veceras Drogeda igrati nereseno sa waterfordom , igram i ja sportsku ponekad ali ne brinem i ne strepim i ne diram dete kad mi prodje pored televizora :lol: :lol: uf ima jos timova na listicu , da vam ih napisem pa da navijate :wink:

pa sad:lol: secam se odem ja u teretanu i tu upoznam svog buduceg muza koji buduci da je vise pravio programe za muskarce napravi i meni slican...posle izvesnog vremena
pustila ja masinu u pogon a znala je da seta pri centrifugi.pomerila se ona dok nisam bila tu,zove me sestra "upomoc ne znam sta da radim tvoja masina poludela" dodjem i uhvatim je za ono gore i umesto da je smestim gde treba ja odvalim onaj gornji deo :? tad sam postala svesna da kada pojedem bananu dogadja se neverovatna promena:lol:

Ja bih se i pri'vatila tog posla, ali moj momak ne da. Pa kad ne da, nek mu je sa srecom.
Ja zato kod mojih menjam uticnice, zavrcem luster, pomeram ormane, popravljam vodokotlic(pre 2 nedelje) i to uspesno!!!!!
A tek kad odem kod babe i dede na selo, tamo radim i na njivi po potrebi, vozila sam i traktor dok sam bila mladja, ali zadnji put umalo da pogazim nekog radnika madjara, pa mi se ujak uplasio da ce izbiti nacinalni problem i od tada mi ne daju.

Ma volim ja te poslove(ali samo zato sto me niko nikad nije terao to da radim, nego svojom voljom odlucih)

P.S. Promeniti sijalicu, ili osigurac, zakucati ekser, ispustiti vazduh iz radijatora, promeniti sifon na sudoperi, to me je sve moj tajo naucio jos sa 12 godina(ja sam tatin sin) :-D :-D :-D

Back