C
Covid lekar
Gost
Naravno.Пре месец дана је било од 7 - 10 људи на респиратору.
Па шта ако су старији, и то су нечији родитељи.
Треба и они да живе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno.Пре месец дана је било од 7 - 10 људи на респиратору.
Па шта ако су старији, и то су нечији родитељи.
Треба и они да живе.
Број људи на респиратору се повећао 3 - 4 пута. Мислиш да то није знак за опрез ?Naravno.
Treba biti oprezan svakako,ali za paniku nije.Број људи на респиратору се повећао 3 - 4 пута. Мислиш да то није знак за опрез ?
Нема колективног имунитета. На то можемо да заборавимо.Treba biti oprezan svakako,ali za paniku nije.
Nece dugo trajati rast brojeva,ipak ljudi imaju koliko toliko imuniteta sveukupno oko 60% ljudi u Srbiji imaju imunitet.
T-ćeliju su sasvim nešto drugo.Нема колективног имунитета. На то можемо да заборавимо.
Људи су децембру били позитивни. Па опет у фебруару.T-ćeliju su sasvim nešto drugo.
Gadan je za ljude sa pridruzenim oboljenjima.Људи су децембру били позитивни. Па опет у фебруару.
Гадан овај омикрон.
Питање дана , у августу по мени иде и преко 50 на респиратору.Moze da se desi da imamo i 50 na respiratoru,ali ipak je mala sansa da se to desi,daleko smo mi od onih brojeva kao na pocetku sto smo imali.
Stopa reprodukcije pocinje polako da pada,da bi imali iste brojeve kao na pocetku i sredini epidemije stopa reprodukcije bi morala da bude preko 2,65 i stopa pozitivnosti preko 20%.
Jedino sto dalje malo raste je broj novih slucajeva na 1.000.000 ljudi koji je sada 860.
Pada i stopa hospitalizacije.
Videćemo mada teško.Питање дана , у августу по мени иде и преко 50 на респиратору.
Covid je bio svuda I na +45C I na - 60C,što je veoma čudno jer virusima nepogoduje jako niska temperatura i visoka temperatura, a na +50,+60 se laboratorijski uništi o tome su na početku pričali naši virusolozi.
Mutacije su jako brze pa je pitanje svih nas imali svrhe vakcinisati ljude uopšte.
Može da se desi da za 2 meseca imamo BA. 6 varijantu virusa I još neke varijante a u vakcinama nema tih sojeva pa tako u krug.
Danas mnogo bolje.Osjecam se 90% zdrav.Nema vise glavobolje ni kostobolje.Juce radio test Pozitivan.
Simtomi.Temperatura maksimalna 39,3,glavobolja i cijepanje u kostima donjeg dijela ledja i kukova.
Terapija.Da pijem 6 tableta protivzivotika pa kontrola.
Nije još gotova korona, ali je mnogo slabija nego što je bila.https://www.bbc.com/news/business-61762137
Nije više potrebno imati kovid test za let ka SAD.
Jel gotov famozni kovid 19?
Šta je sledeće?
Hvala.Jogurt cu radije.Ja sam protivnik farmacije.Samo kada moram kao sto je bilo u slucaju ova 2 antibiotika i 3-4kafebola.Не заборави на пробиотике или кисело млеко/јогурт.
Пробиотици су јако битни.Hvala.Jogurt cu radije.Ja sam protivnik farmacije.Samo kada moram kao sto je bilo u slucaju ova 2 antibiotika i 3-4kafebola.
Do reklama na tvu nisam znao da postoje i da su neophodniПробиотици су јако битни.
Радуј се, здрав си па не знаш шта је болест. Да ти је требало, сазнао би. Овако ти не треба, па радуј се.Do reklama na tvu nisam znao da postoje i da su neophodni
Lezao sam 3 dana u urgentom pre manje od mesec dana i uvalise mi paracetamol i flaxiparin i rekose da kupim probiotik,jesam nazalost ali nisam pio i kad izadjoh iz te rupe batalih sve lekove,naprave mi bol nepostavljanjem dobre longete i potpore zbog kojih trpeh bolove ta 3 dana,najbolje da sam se sam sutirao u nogu i pio jos lekova za boloveРадуј се, здрав си па не знаш шта је болест. Да ти је требало, сазнао би. Овако ти не треба, па радуј се.
Пробиотици су одлични када неко упропасти црева разним антибиотицима, код неких то остави дуготрајне последице.Lezao sam 3 dana u urgentom pre manje od mesec dana i uvalise mi paracetamol i flaxiparin i rekose da kupim probiotik,jesam nazalost ali nisam pio i kad izadjoh iz te rupe batalih sve lekove,naprave mi bol nepostavljanjem dobre longete i potpore zbog kojih trpeh bolove ta 3 dana,najbolje da sam se sam sutirao u nogu i pio jos lekova za bolove