JEL EMINEM STVARNO UBIJEN ILI SU TO SAMO GLASINE?

• Začetnik teme Začetnik teme Duca*
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ljudi,hocu da naucim da sviram gitaru,a nemam pojma nista...:( nasla sam na netu akorde tj polozaje prstiju za akord d,a itd..ali mi nije jasno kada kazu akord D,da li to znaci da svo vreme dok sviram akord D treba da drzim stisnute te prste na zicama..?! i koje uopste zice treba da sviram..? :dash: :rumenko:

Pa kako drugacije.

Jedino ako ce gitara sama da se svira.:D

Ja se izvinjavam ako je ovo vec neko objavio ovde, ali ja ne mogu nigde da nadjem, pretrazio sam pola neta... Svirao sam klavir davno, imam neke klavijature kuci, i nabadam nesto, ali opet nije dovoljno... Ako neko ima note za klavijature, iskljucivo od EKVa, ili neki link na netu da mi ostavi ovde bio bih jako zahvalan,moj mejl je ludaprepelica@gmail.com . nadam se da neko ima to sto mi treba... hvala puno

Da li možda neko zna gde mogu na netu da nađem akorde ili tabove za ovu pesmu u naslovu?:think:
Hteo bih da naučim da je sviram na gitari, ali nikako da nađem te akorde.
Drugih pesama ima, pa mi je čudno zašto ove nema. Verujem da je to njihova originalna pesma, pa je možda
zaštićena autorskim pravima. Ali opet ponavljam, da drugih pesama ima, ali ove nema.

Tako, da bih vas zamolio da mi kažete ili me na neki način preusmerite na nešto.

Umapred se zahvaljujem !:ok:

Back