Jel danas kao i ranije

Zene su u mnogo laksoj poziciji, nije fer z:cry: ne mora ni da ima auto, ni motor, ma cak ni polozeno !!! z:cry: Dobro je pa su se muskarci donekle opametili pa neki bar zahtevaju da ima posao :per: Ne znam zasto je to tako, zenski polni organ nije nista lepsi od muskog :sad2::sad2:

Poslednja izmena:
Не треба не знам колико кеша. Просечна плата, али и она да ради. А ове спонзоруше могу само да га п... Али није то толико ни битно, битна је жвака и какву девојку муваш.

Послато са E2303 уз помоћ Тапатока

Bez dlake na jeziku: Žene otkrivaju prave razloge zabavljanja sa starijim muškarcima

http://superzena.b92.net/komentari.php?nav_id=1219072

Da izvucem malo :

''Kada sam se zabavljala sa momcima svojih godina morala sam sama da plaćam večere, koncerte i njihove živote uostalom. Sa mojim novim dečkom više ni ne nosim novčanik“, kaže dvadesettrogodišnja Ešli.''

Novac nije problem

“Zabavljam se sa nekim ko je skoro 20 godina stariji od mene, a nerado priznajem, najviše me je povuklo to što ima novac. Ne radi se o novcu koji je stečen na brzinu i koji pošto-poto želi da potroši na gluposti, već se radi o posvećenom načinu života. Volim takvu vrstu sigurnosti i samu pomisao da mi pored njega novac nikad neće problem“, kaže tridesettrogodišnja Meri.

Back