Jel čudno ako ceo život ostanem single?

Rising star

Zainteresovan član
Poruka
447
Smatram da su ove današnje veze samo gubljenje vremena i gomila gluposti... E sad pošto nemam interesovanje za žene a nisam ni gej, jel čudno ako ceo život ostanem single tj bez devojke? Moji mi ponekad kažu ma zaljubićeš se ti, ovo ono, mislim se nemam nikakvo interesovanje za suprotni pol (to me jednostavno ne zanima) kao što ima ljudi koje recimo ne zanima nzm sport tako mene ne zanimaju veze i te gluposti pa ni sex (nemam nikakav nagon), razmišljam se dal da kažem majci za to pošto ona misli da ću ja kao nes da promenim nzm... A uskoro punim 23 godine, vodim sasvim normalan život samo što me jedino taj aspekt ne zanima...

Jeste čudno. Prva rečenica je isto problematična. Ne samo da je čudna već je nenormalna.
Jedina je stvar što nemam taj osećaj u sebi da mi neko treba, nekako nzm kako da obijasnim, celovit sam sam od sebe, nemam potrebu za drugima... Imam potpuno ispunjenje sam od sebe, tj srećan sam... Druga osoba bi mi manje više smetala jer sam introvert...

Jedina je stvar što nemam taj osećaj u sebi da mi neko treba, nekako nzm kako da obijasnim, celovit sam sam od sebe, nemam potrebu za drugima... Imam potpuno ispunjenje sam od sebe, tj srećan sam... Druga osoba bi mi manje više smetala jer sam introvert...
Ne treba da se baviš time da li je tvoj život nekome čudan. Ako se i čude, a uvek ima tih, briga te!
Da li ćeš imati devojku, da li nećeš... TVOJA STVAR!

Malo imam stomačić samo ali uzak struk i više vučem na atletsku građu nego na bildersku, visina 194, verovatno imam teske kosti a dosta treniram recimo sa 121 kg toliko imam ustvari, mogu da uradim 15 pravilnih sirokih zgibova u seriji, 70 sklekova maks odjednom...
Brate ne postoji niko sa 194 121 da nije debeo bez steroida, pocni od toga da ne lažeš samog sebe...

A svakako proveri testosteron, cudno je da nemas nagone

Prilozi

• IMG-20240809-WA0008.jpg
    IMG-20240809-WA0008.jpg
    184,8 KB · Pregleda: 44
Smatram da su ove današnje veze samo gubljenje vremena i gomila gluposti... E sad pošto nemam interesovanje za žene a nisam ni gej, jel čudno ako ceo život ostanem single tj bez devojke? Moji mi ponekad kažu ma zaljubićeš se ti, ovo ono, mislim se nemam nikakvo interesovanje za suprotni pol (to me jednostavno ne zanima) kao što ima ljudi koje recimo ne zanima nzm sport tako mene ne zanimaju veze i te gluposti pa ni sex (nemam nikakav nagon), razmišljam se dal da kažem majci za to pošto ona misli da ću ja kao nes da promenim nzm... A uskoro punim 23 godine, vodim sasvim normalan život samo što me jedino taj aspekt ne zanima...

Tvoj zivot tvoja stvar. Hoces single, s jednom, sa pet - sve okej, dokle god je dobrovoljno i bez prisile.

Back