Jel Cacilend jos u parku?

A sve vrijeme je Ćacilend bio u parku?
Kako su onda istovremeno bili i tamo i ispred Skupštine.

"Studenti koji žele da uče" prvi su došli u Pionirski, nekada Dvorski park.

Kasnije su drugi ljudi sedeli u šatorima ispred Skupštine.

Znači, bilo je više ljudi, niko nije istovremeno bio na oba mesta. 🙂

ajme ne kakuckaj. kako to parce zelenila ti je "jedan od lepsih parkova"

cak i nije park nego posadjeno nesto drveca i ima staze :roll:

Koliko znaš o Pionirskom, Dvorskom parku? Bio je jedan od lepših parkova u Beogradu.

Kada odu preostali šatori i ti mobilni toaleti, biće potrebno vreme da se park pretvori u ono šta je bio.. park za sve ljude.

Da li je tebi normalno da ti, kao simpatizer SNS-a možeš da uđeš u park a ja koja nisam ni simpatizer ni član SNS-a ne mogu da uđem u park?

Da li smo baš toliko podeljeni, da ima privilegovanih za ulazak u park i onih nepodobnih koji ne mogu da uđu?

Park nije lična nekretnina AV a on se ponaša kao da jeste.

Da li je tebi normalno da ti, kao simpatizer SNS-a možeš da uđeš u park a ja koja nisam ni simpatizer ni član SNS-a ne mogu da uđem u park?
a zasto bi uopste i ulazila u taj park?

JEDINO koima ZAPRAVO SMETA cacilend su onih 50tak baba iz okolnih zgrada koje su navikle da setaju svoje kucice na piskenje i kakenje u parku.

a ovako nema sta da se tamo prolazi. nije nista usput.
jedino ako neko resi silom da tu skrati put presecajuci park (skrati za gde do gde?)

cacilend vam smeta radi srpskog inata. nista vise.

"e nece da moze. ima da teram inat" :roll:

JEDINO koima ZAPRAVO SMETA cacilend su onih 50tak baba iz okolnih zgrada koje su navikle da setaju svoje kucice na piskenje i kakenje u parku.

jedino ako neko resi silom da tu skrati put presecajuci park (skrati za gde do gde?)

Zato što ima pravo kao slobodna žena ove zemlje. Sa druge strane, tvoji imaju pravo samo da ljube rešetke...iznutra. ;):cool:

Cacilend smeta svima, najviše Beogradjanima..Naprednjacima ne smeta taj svinjac..navikli su
Taj park je zelena oaza u centru grada i ujedno i spomen park ako nisi znao
U ovaj park se ulazilo od kraljevine Srbije do Titove vladavine
Samo sada pod naprednjacima u park ne moze da se udje ..dok oni ladno sede u zgradama dvora koji su u tom parku.

Cacilend smeta svima, najviše Beogradjanima..Naprednjacima ne smeta taj svinjac..navikli su
Taj park je zelena oaza u centru grada i ujedno i spomen park ako nisi znao
U ovaj park se ulazilo od kraljevine Srbije do Titove vladavine
Samo sada pod naprednjacima u park ne moze da se udje ..dok oni ladno sede u zgradama dvora koji su u tom parku.
znaci i ti zivis u blizini pa sada ne mozes da vodis Dzekija na kakanjac i pisanjac u park pa moras drugde? znao sam :lol:

nego reci, bez dzekija, koliko puta si cesto setala tom "zelenom oazom"?

tkd mojne sad i ti :roll:

Naravno da je tamo, baš sam skoro gledala kako izgleda jedan od, nekada lepših parkova Bg-a.

aj ne preteruj..to je bila sprdnja od parka.. to se i nije tretiralo kao park..par drveca, decije igraliste, fontana i to je to... mali prostor...
ali se slazem da ga treba osloboditi.. i meni smeta jer mi je precica cesto kroz njega..ali reci da je to bio jedan lepsih parkova je samo politicko poturanje..

znaci i ti zivis u blizini pa sada ne mozes da vodis Dzekija na kakanjac i pisanjac u park pa moras drugde? znao sam :lol:

nego reci, bez dzekija, koliko puta si cesto setala tom "zelenom oazom"?

tkd mojne sad i ti :roll:

Pa sad..nisam brojala ali kako sam rodjena beogradjanka, bezbroj puta :)
I nisam znala da je cacilend postavljen sa sve ogradama i krimosima zbog džekija

aj ne preteruj..to je bila sprdnja od parka.. to se i nije tretiralo kao park..par drveca, decije igraliste, fontana i to je to... mali prostor...
ali se slazem da ga treba osloboditi.. i meni smeta jer mi je precica cesto kroz njega..ali reci da je to bio jedan lepsih parkova je samo politicko poturanje..
Stvar ukusa? Možda ja volim manje parkove i deluju mi lepo? Il nemam prava na svoje mišljenje? :P

Kada odu preostali šatori i ti mobilni toaleti, biće potrebno vreme da se park pretvori u ono šta je bio.. park za sve ljude.
Што се мене тиче, то више и није парк него свињац.

Био сам згрожен када сам видео једну фотографију из дрона... где је на слици било највише браон боје, па шатора, а тек понешто је било зелено (осим крошњи дрвећа).

Какав је да је... Општа публика има право да на том месту има парк, место за провођење слободног времена, неоптерећено политиком или похлепом.

Jel ruglo uklonjeno?
Брлог је још увек ту, колико видим.

После ових пар дана кише, блато ће бити до грла. Они који су тамо знају зашто су.

То је све одавно престало да има везе са "студентима који желе да уче". То ни они сами више не рекламирају.

То би ти било као да 1949. тврдиш да ми нисмо сасвим у праву...
Потпуна партократија. Неки то зову и диктатуром.

Зато што вођина глава није мирна ако око себе нема верну "преторијанску гарду".
Мислим, изјавити да су ти у брлогу "одбранили државу" :roll: Чак и да јесу, то је до данас - шта ће бити сутра, откуд знам...

А за Београђане... стање је такво какво је. Београд је усељеничко место.

To je javna površina. Ne pripada SNS-u ni Vučiću.

Kroz taj park sam prolazila. Šetala. Sedela na nekoj klupi. I ne samo ja, već svi Beograđani.

Bold: Grešiš. Nema veze srpski inat.

Smeta jer je sada ruglo Beograda, smeta zato što niko ne sme da uđe tamo. Uništen je.

Back