ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 97.928
Jel Cacilend jos u parku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar nije maknuto to?Naravno da je tamo, baš sam skoro gledala kako izgleda jedan od, nekada lepših parkova Bg-a. Ogledalo vladajuće ''elite'', pokazatelj interesovanja ljudi iz BG da nešto menjaju, sve je isto, samo njega nema![]()
![]()
I dalje ispred Skupštine? A postoji li šta u Pionirskom parku?Naravno da je tamo, baš sam skoro gledala kako izgleda jedan od, nekada lepših parkova Bg-a. Ogledalo vladajuće ''elite'', pokazatelj interesovanja ljudi iz BG da nešto menjaju, sve je isto, samo njega nema![]()
![]()
Na park sam mislila, ono ispred skupštine je sređeno.I dalje ispred Skupštine? A postoji li šta u Pionirskom parku?
А zar nisu ovi otišli iz parka davno?Na park sam mislila, ono ispred skupštine je sređeno.
Odnosno prešli iz Pionirskog parka na trg ispred Skupštine.А zar nisu ovi otišli iz parka davno?
Nisu. Ni ograde nisu maknute, a stoje i šatori..a stoji i đubre.А zar nisu ovi otišli iz parka davno?
Pa sve vrijeme i Ćacilend bio i tamo?Nisu. Ni ograde nisu maknute, a stoje i šatori..a stoji i đubre.
Ima li koga još?Nisu. Ni ograde nisu maknute, a stoje i šatori..a stoji i đubre.
Ja sam mislio da su prešli na taj trg ispred Skupštine.Pa sve vrijeme i Ćacilend bio i tamo?
Naravno. Samo su posle postavili šatorćiće i ispred skupštine i blokirali centar grada na neodređeno.Pa sve vrijeme i Ćacilend bio i tamo?
Ne, ostali su u parku. Ne znam ima li tamo još nekoga, ali obezbeđenja ima.Ja sam mislio da su prešli na taj trg ispred Skupštine.
Šta je bilo ispred Skupštine onda?Ne, ostali su u parku. Ne znam ima li tamo još nekoga, ali obezbeđenja ima.
*jePa sve vrijeme i Ćacilend bio i tamo?
Jer to aludiras na SlobaNaravno da je tamo, baš sam skoro gledala kako izgleda jedan od, nekada lepših parkova Bg-a. Ogledalo vladajuće ''elite'', pokazatelj interesovanja ljudi iz BG da nešto menjaju, sve je isto, samo njega nema![]()
![]()
Šta je bilo ispred Skupštine onda?
Mozda kroz 100 godina kad se radikalsko jul sps razdoblje u potpunosti bude zavoravljeno kao kosmarBilo je šatora ispred Skupštine i to su sklonili.
Ostali su šatori i toaleti u Pionirskom parku. Zatvoren je park za "obične" ljude.
To ruglo stoji i plašim se da se neće srediti do izbora, ali i posle izbora ( pogotovo posle ).
Nestaće kada dođe nova vlast.
Prolazila zena pre neki dan i kaze da ima jos nekoliko satora tamo.Jel Cacilend jos u parku?
ajme ne kakuckaj. kako to parce zelenila ti je "jedan od lepsih parkova"Naravno da je tamo, baš sam skoro gledala kako izgleda jedan od, nekada lepših parkova Bg-a
a dotle vas ceka jedno 10tak razocarenja na izborimaMozda kroz 100 godina kad se radikalsko jul sps razdoblje u potpunosti bude zavoravljeno kao kosmar

Postavili šatore i klozete i ispred skupštineA sve vrijeme je Ćacilend bio u parku?
Kako su onda istovremeno bili i tamo i ispred Skupštine.
pravo mesto za ''prave ljude''