pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.349
Privatni , zatvorili su ih pre par godina . Ne mogu da se setim imena ali ima u nazivu shopKvarne su nase radnje, pogotovo ovi drzavni, uvale ti kvarnu robu, pa nece da vrate...
Tehnomanija & co...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Privatni , zatvorili su ih pre par godina . Ne mogu da se setim imena ali ima u nazivu shopKvarne su nase radnje, pogotovo ovi drzavni, uvale ti kvarnu robu, pa nece da vrate...
Tehnomanija & co...
Ma ovi valjaju telefone na crno, bez fiskalnog i nesto nize cene.Nema toga vise, da uzmes flagship model u pola cene, bez fiskalnog....
Naravno. To je nekad bila fora, prodavali skinute sa stranih mreza, sad su to izgleda ovi na vlasti zapusili...Ma ovi valjaju telefone na crno, bez fiskalnog i nesto nize cene.
Da li je tvoja zena dobila fiskalni?
U kojoj radnji je kupila a24 sa 8gb rama za 20k?Naravno. To je nekad bila fora, prodavali skinute sa stranih mreza, sad su to izgleda ovi na vlasti zapusili...
Reci cu ti kad se probudi.U kojoj radnji je kupila a24 sa 8gb rama za 20k?
samsungВидим да има да се купи Шаоми и Самсунг паметни телефон за приближан износ. Шаоми има 8 гб рама а Самсунг 4 гб. Цена је око 20.000 динара. Јел је боље купити Самсунг Галаксију с обзиром да има дупло мање рама?
pitaj @mario80 da li se slaze da je krsomi odlican izborMislim smešno je, ako ne pričamo o stvarno visokokvalitetnoj tehnici koja košta stvarno papreno , pikirati nešto po izvikanom brendu kada je to taj manje više isti kvalitet a to je ono što prosečan potrošač može sebi da priušti i što se nudi kod nas.
Sa duplo manjom memorijom????samsung
imas jeftinijeNajjeftiniji a24 sa 8gb rama kosta 29k
naravno, kvalitetniji je.Sa duplo manjom memorijom????
tehnomanije ja za izbegavanje..tu ne treba nista kupovati.Kvarne su nase radnje, pogotovo ovi drzavni, uvale ti kvarnu robu, pa nece da vrate...
Tehnomanija & co...
ti si pametna za razliku od njegaon njegov još uvek koristi, a ja sam moj bacila u kantu posle pola godine![]()
Nije bio sposoban da radi , upali se i trokira.ti si pametna za razliku od njega
ili samo nisi mazohista![]()
navikli smo na lošu arhitekturu - ja imam HPnaravno, kvalitetniji je.
hoces da vidis kako macbook sa duplo manje rama radi bolje od hp-a?
nije sve u memoriji, mislim ona je vazna ali bitno je i kako je sve to povezano i koja se arhitektura koristi.
salu na stranu samsung telefoni odlicno rade.Nije bio sposoban da radi , upali se i trokira.![]()
mario ce ti i objasniti da u krsomiju imas laznu memoriju i sto pise duplo vise, nije duplo vise nego duplo manjenavikli smo na lošu arhitekturu - ja imam HPali i nisam zahtevan korisnik
Tako sam i napisala.salu na stranu samsung telefoni odlicno rade.
ti samo nisi imala srece sa konkretnim telefonom i nista vise.
Ne siri te gluposti.naravno, kvalitetniji je.
hoces da vidis kako macbook sa duplo manje rama radi bolje od hp-a?
nije sve u memoriji, mislim ona je vazna ali bitno je i kako je sve to povezano i koja se arhitektura koristi.
ali jedno lose iskustvo ne znaci da treba savetovati losiji telefonTako sam i napisala.
Ma treba zapamtiti tu prodavnicu. U Srbiji je minimum garancija dve godine, i sad tu moze tuzba, akosalu na stranu samsung telefoni odlicno rade.
ti samo nisi imala srece sa konkretnim telefonom i nista vise.
kad se u nesto ne razumes ne istici se, delovaces pametnije..Ne siri te gluposti.
Aj malo lupaj, nek prste klikovi, ili sam bio u pravu za budak?kad se u nesto ne razumes bolje se ne istici, delovaces pametnije..
bolje cuti i uci kad oni koji nesto znaju pricaju.
zbog unified memorije mcbookovi najnovije generacije se prodaju sa 8GB RAM-a a ne 16.
zato...ticulica i u cosak.
Zbog unified memorije M1-3 macbookovi uzimaju duplo rama od Intela, alikad se u nesto ne razumes bolje se ne istici, delovaces pametnije..
bolje cuti i uci kad oni koji nesto znaju pricaju.
zbog unified memorije mcbookovi najnovije generacije se prodaju sa 8GB RAM-a a ne 16.
zato...ticulica i u cosak.
=== START OF SMART DATA SECTION ===
SMART overall-health self-assessment test result: PASSED
SMART/Health Information (NVMe Log 0x02)
Critical Warning: 0x00
Temperature: 41 Celsius
Available Spare: 100%
Available Spare Threshold: 99%
Percentage Used: 5%
Data Units Read: 335,614,114 [171 TB]
Data Units Written: 138,487,921 [70.9 TB]
Host Read Commands: 7,281,349,232
Host Write Commands: 1,831,078,669
Controller Busy Time: 0
Power Cycles: 504
Power On Hours: 3,231
Unsafe Shutdowns: 87
Media and Data Integrity Errors: 0
Error Information Log Entries: 0
visi stepen prostote ne znaci i visi stepen znanja i tacnosti izrecenog.Aj malo lupaj,