Jel biste bili sa?

Неке које су ми јако привлачне стварно као да личе на мене и као да имају и неку сличну енергију. Научно је то доказано а и примећујем по себи да је тако. То нису објективно неке које су баш по мерилима трендова али које су мени лично јако привлачне. Једино бих јој додао ду*пе и облине, да је онако мало има, ипак тражим жену а не кошчатог издефинисаног мушкарца.

Замишљам је.. Нека емотивна и ватрена црнка, ултра-романтично-патетична, нежна али и у кревету јако грешна.. Из р(ј)адничке класе али која није спонзоруша или ако и јесте то је само јер је у ситуацији да баш мора и то у што мањој мери и не криви другу страну. Стидљива (само не знам ко би коме пришао и како бисмо тумачили туђе стидљивости) али која не осуђује и која је у ствари скривена опи*чена ватра. Смотана ко сајла. Правдољубива. Која боље разуме језик нежности него речи, и иако није изразито речита да у ствари има мозга (у рл нисам речит за разлику од интернета). Интелектуално иста или бар слична. Не би ми сметало њено неискуство али вероватно такву не бих ни нашао а не смета ми ни њено искуство.

Жао ми је што нисам са неком таквом. Пошто свако најчешће нађе неког ко му је сличан, надам се да ћу се једном усрећити са неком која је баш таква, па нека други причају шта год хоће о нама 🐱
 

Back
Top