Menora
Primećen član
- Poruka
- 842
sobom u vezi da ste suprotan pol? Tj da li biste bili u vezi sa muskom verzijom sebe i obrnuto pitanje za muskarce?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikako da ga pustiš!uh ja bih bila samo tako sa muskom verzijom sebe, ne bih ga pustala.
Game su najjačeSvakako. Da sam muško bila bih gama mužjak
Nesobom u vezi da ste suprotan pol? Tj da li biste bili u vezi sa muskom verzijom sebe i obrnuto pitanje za muskarce?
Ne,suprotnosti se privlacesobom u vezi da ste suprotan pol? Tj da li biste bili u vezi sa muskom verzijom sebe i obrnuto pitanje za muskarce?
Pa ja na pr, skot sa skotom ne ide :>PNe,suprotnosti se privlace
Неsobom u vezi da ste suprotan pol? Tj da li biste bili u vezi sa muskom verzijom sebe i obrnuto pitanje za muskarce?
Yup - verujem da bi to bilo veoma zanimljivo.sobom u vezi da ste suprotan pol? Tj da li biste bili u vezi sa muskom verzijom sebe i obrnuto pitanje za muskarce?
Ni u ludilu.sobom u vezi da ste suprotan pol? Tj da li biste bili u vezi sa muskom verzijom sebe i obrnuto pitanje za muskarce?
Ako bi muska verzija mene bila isto ovako zenstvena, plasljiva i niska, onda ne!sobom u vezi da ste suprotan pol? Tj da li biste bili u vezi sa muskom verzijom sebe i obrnuto pitanje za muskarce?
plašiš se da ćeš/se te pojesti
Bio bi fejsbuk bakica sto deli one slikovite cestitkebio bih,što da ne , ovako kao muško ništa mi ne fali