Jel bi mi Isus ispunio želju ukoliko ne bi hteo da imam večni život da me sprži u ognjenom jezeru?

Nigde ne pise u bibliji da smrt ili mrtav znaci nepostojeci

1. Mojsijeva 3,19Sa znojem lica svojega ješćeš hljeb, dokle se ne vratiš u zemlju od koje si uzet; jer si prah, i u prah ćeš se vratiti.

Gde je Adam bio pre stvaranja? U prahu.
Je li bio svestan pre stvaranja? Nije.

Njegov Stvoritelj mu govori da će se vratiti u isto stanje. Nije ga bilo pre stvaranja, nema ga ni posle smrti.

1. Mojsijeva 3,19Sa znojem lica svojega ješćeš hljeb, dokle se ne vratiš u zemlju od koje si uzet; jer si prah, i u prah ćeš se vratiti.

Gde je Adam bio pre stvaranja? U prahu.
Je li bio svestan pre stvaranja? Nije.

Njegov Stvoritelj mu govori da će se vratiti u isto stanje. Nije ga bilo pre stvaranja, nema ga ni posle smrti

Gde bre pise da je adam bio mrtav pre nego se rodio

Ne.
Nema ga dok ga Bog nije sastavio...daruje mu život koji je uslovljen time da ne dira drvo...nakon greške gubi dar i vraća se gde je bio...
Nije bio svestan pre stvaranja, nije svestan ni posle smrti...
To je poenta.
Kad spavas naravno da ne znas ni da li si ziv ni da li si mrtav a to ne znaci da ne postojis.Da li spavao 8 sati ili milion godina isto je.Postojis.Dakle smrt nije nepostojanje za razliku od adama koga nije bilo stvoren je iz nicega.Prah ali u prahu nista.Iz tog nista adam.je stvoren.

Kad spavas naravno da ne znas ni da li si ziv ni da li si mrtav a to ne znaci da ne postojis.Da li spavao 8 sati ili milion godina isto je.Postojis.Dakle smrt nije nepostojanje za razliku od adama koga nije bilo stvoren je iz nicega.Prah ali u prahu nista.Iz tog nista adam.je stvoren.
Život je dar, smrt uzrok oduzimanja dara...sad ili živiš ili Ne...treće nema.
Prva smrt jeste spavanje iz kog će svako po Hristu biti probuđen...Ali iz druge smrti ne budi niko nikad...to je stanje u kom je Adam bio pre stvaranja...

Život je dar, smrt uzrok oduzimanja dara...sad ili živiš ili Ne...treće nema.
Prva smrt jeste spavanje iz kog će svako po Hristu biti probuđen...Ali iz druge smrti ne budi niko nikad...to je stanje u kom je Adam bio pre stvaranja...
Nevernik umire dva puta: fizickom smrcu njegovo telo se sahranjuje ali sledi vecna odvojenost od Boga, nazvana "druga smrt".
Totalno zaribao.
Zivece vecno u nemiru frustracijama samo jace nego li na zemlji.

Nevernik umire dva puta: fizickom smrcu njegovo telo se sahranjuje ali sledi vecna odvojenost od Boga, nazvana "druga smrt".
Totalno zaribao.
Zivece vecno u nemiru frustracijama samo jace nego li na zemlji.
Slažem se da je večno odvojen od Boga jer je mrtav i kao takav je ostao bez dara...jer je primio svoju platu.
Ne može onaj ko čino smrtni greh živeti zauvek.

Zvuči dosadno, po ceo dan da džabalebariš
Meni dosadno kad sam bolestan...kad upalim Tv pa vidim ljude u nevolji...kad vidim mutne radnje u okolini od onih koji su na vrhu u svim okolnostima...
Gde nam deca rastu i kakva ih budućnost čeka?!
Ne da mi je dosadno, nego sam po malo i u strahu...
Ispostavlja se tačnim ono što je zapisano u Pismu...''čovek nad čovekom vlada da ga nesrećnim učini''...i kroz celu istoriju je tako.
Bog hoće budućnosti da promeni i to treba da mi bude dosadno?!

Back