Dakle ako se odjednom nekad setis da se latis nekog interesantnijeg posla i budes se stimulisao da uzmes neke protejine da bi se aktiviro u teretanu - ONDA ces promeniti misljenje o sebi i vise neces biti jadan ?Smatram sebe jadnim jer sam fizicki slab, a lenj sam za vezbanje i tesku fizicku aktivnost kao na primer teretana,
...bar ne u svojim ocima ?
Sto se ne bi onda odlucio za jedan velicanstvceni eksperimenat - daj ovo sto sam sada naveo uradi odmah i nakon par mesece svrati da nastavimo diskusiju ovde gde smo stali da bi videli kako ces tada sebe dozivljavati...!?
Hmmm,cini mi se da si propustio da mi odgovoris na ono moje specificno pitranje kako bi mozda samom sebi dao odgovora i ujedno video koliko ti neosnovan tvoj zhtev o sprzivanju dece koj odluce da vise ne zele zivot...bez razlike dali je to ovozemaljski ili onaj nakon vaskrsenja !a nebitan cu uvek biti kao i svako od nas, ljudski zivot nema neku vrednost (ono cas te ima cas te nema tako da niko od nas nije nes posebno bitan), neka Bog ce lagano da me sprzi ukoliko budem zeleo (nije to nista za njega), on na kraju krajeva ispunjava zelje ljudima sve prema njihovom zivotu, tako da sebe smatram kako bih rekao slabom jedinkom i tjt.