Rising star
Zainteresovan član
- Poruka
- 495
Dakle nisam zadovoljan sobom i želeo bih jednog dana kad umrem da mi Isus lepo presudi u ognjenom jezeru kako piše u Bibliji, jel to moguće, a nisam loša osoba, nemam iskvarenu dušu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тебе не занима спасење душе, очигледно.Dakle nisam zadovoljan sobom i želeo bih jednog dana kad umrem da mi Isus lepo presudi u ognjenom jezeru kako piše u Bibliji, jel to moguće, a nisam loša osoba, nemam iskvarenu dušu.
Dakle nisam zadovoljan sobom i želeo bih jednog dana kad umrem da mi Isus lepo presudi u ognjenom jezeru kako piše u Bibliji, jel to moguće, a nisam loša osoba, nemam iskvarenu dušu.
Ok mi je duh, samo ne vidim razlog da živim večno, smatram sebe jadnim i potpuno nebitnim da čamim čitavu večnost na obnovljenoj zemlji, pa reko slobodno nek me sprži, to neće imati nikakav uticaj na druge, drugi nek uživaju slobodno, jedan manje-više ništa strašno.Čovjek je duh duša i tijelo. Što ti je s duhom?
Eh sad, a ako se ne ubiješ, zamoliš ga jednog dana kad rikneš da te roknePa moguce ako se ubijes u ovom
Ma džabe spasenje duše kad nisi zadovoljan sobom.Тебе не занима спасење душе, очигледно.
Свако али буквално свако за себе мисли да је добар.Dakle nisam zadovoljan sobom i želeo bih jednog dana kad umrem da mi Isus lepo presudi u ognjenom jezeru kako piše u Bibliji, jel to moguće, a nisam loša osoba, nemam iskvarenu dušu.
O čemu ti bijeliš glavu !!?? Nisi loša osoba, nemaš iskvarenu dušu ali si nezadovoljan sobom...nešto ne štima u priči. Isus ne sudi...sudi Bog. Onako na prvu, čini se da si osoba koja se nisi "definirala"Dakle nisam zadovoljan sobom i želeo bih jednog dana kad umrem da mi Isus lepo presudi u ognjenom jezeru kako piše u Bibliji, jel to moguće, a nisam loša osoba, nemam iskvarenu dušu.
Nisam zadovoljan sobom, nisam iskvaren, želim svima sve najbolje, ali jednostavno nije mi do večnog života tj dosta mi ovih 60-80 godina na zemlji i tjt.O čemu ti bijeliš glavu !!?? Nisi loša osoba, nemaš iskvarenu dušu ali si nezadovoljan sobom...nešto ne štima u priči. Isus ne sudi...sudi Bog. Onako na prvu, čini se da si osoba koja se nisi "definirala"
Prijatelju...nisam više tako mlad. Da li sam mogao više i bolje... vjerojatno..jesam. No, nitko mi ne može poreći da se u životu nisam trudio da nešto postignem..Nisam zadovoljan sobom, nisam iskvaren, želim svima sve najbolje, ali jednostavno nije mi do večnog života tj dosta mi ovih 60-80 godina na zemlji i tjt.
Nzm, mene ne zanima da imam obitelj tj nisam za to, fokusiran sam najviše na sebe i svoj lični napredak, al opet nisam zadovoljan sobom zbog nekih drugih stvari i smatram svoj život potpuno nebitnim (što jeste tačno, neko umre, niš posebno pogotovo neko nebitan) tj ako me Bog jednog dana bude spalio, nije to ništa strašno, više mi je bitno da je drugima lepo, a slabić kao ja neka umre ko ga j...Prijatelju...nisam više tako mlad. Da li sam mogao više i bolje... vjerojatno..jesam. No, nitko mi ne može poreći da se u životu nisam trudio da nešto postignem..
Obitelj mi je uvijek bila na prvom mjestu, jer čovjek bez obitelji...nije ništa.
Što ne bih volio...da nekome postanem teret, da postanem biljka koja vegetira...
Jel?Obitelj mi je uvijek bila na prvom mjestu, jer čovjek bez obitelji...nije ništa.
Ne kradem, ne lažem, ne želim drugima loše (čak sve najbolje), poštujem Božije zapovesti...Свако али буквално свако за себе мисли да је добар.
То ти није никакво мерило.
poješćete crvi isto ko i onog koji je ceo život postio išo po liturgijama palio sveće i vešo ikone po stanuDakle nisam zadovoljan sobom i želeo bih jednog dana kad umrem da mi Isus lepo presudi u ognjenom jezeru kako piše u Bibliji, jel to moguće, a nisam loša osoba, nemam iskvarenu dušu.
99% људи мисли да су бољи од других зато што не краде и не убија. Не разликујеш се од већине уопште. Тотално уопштена прича коју свако може да каже.Ne kradem, ne lažem, ne želim drugima loše (čak sve najbolje), poštujem Božije zapovesti...
То само Бог зна. Ти то не знаш. Што причаш оно што не знаш ?poješćete crvi isto ko i onog koji je ceo život postio išo po liturgijama palio sveće i vešo ikone po stanu
nema tu nikakvog ognjenog jezera
Poštujem Božije zapovesti i idem svaki dan na liturgiju, niko ne može da mi povredi ego jer i nemam ego, smatram sebe ništavnim, izbegavam konflikte situacije koliko mogu... Dakle ne može niko verbalno da me povredi, može samo fizički...99% људи мисли да су бољи од других зато што не краде и не убија. Не разликујеш се од већине уопште. Тотално уопштена прича коју свако може да каже.
То шта желиш ближњима зависи да ли си упознао себе.
Свако за себе мисли да је добар, проблем је што сви ми лако лажемо себе.
Кад неко нагази наш его и кад нас повреди, онда се види шта мислимо о другима.
Да поштујеш Божије заповести то би значило да идешу Цркву.
То само Бог зна. Ти то не знаш. Што причаш оно што не знаш ?
"ištite i daće vam se"Dakle nisam zadovoljan sobom i želeo bih jednog dana kad umrem da mi Isus lepo presudi u ognjenom jezeru kako piše u Bibliji, jel to moguće, a nisam loša osoba, nemam iskvarenu dušu.
Значи ти си монах ?Poštujem Božije zapovesti i idem svaki dan na liturgiju, niko ne može da mi povredi ego jer i nemam ego, smatram sebe ništavnim, izbegavam konflikte situacije koliko mogu... Dakle ne može niko verbalno da me povredi, može samo fizički...
Hmmm,a jel mozes izneti sta bi kod sebe menjao da bi promenio tj svoj status,sta smatras da bi se trebalo desiti da prestanes biti jadan i nebitan ?Ok mi je duh, samo ne vidim razlog da živim večno, smatram sebe jadnim i potpuno nebitnim da čamim čitavu večnost na obnovljenoj zemlji,
Hmmm,hajdemo trestirati ovj tvoj zahtev - recimo da ti imas petoro dece od kojih ti jedno razmislja potpuno isto kao pa tako ti jednom od tebe potrazi ovo isto, da ga jednostavno ub..es da ne bi ziveo a sve sto imas da u buducnosti dajes onima koji ce nastaviti sa zivototm ???pa reko slobodno nek me sprži, to neće imati nikakav uticaj na druge, drugi nek uživaju slobodno, jedan manje-više ništa strašno.
Smatram sebe jadnim jer sam fizicki slab, a lenj sam za vezbanje i tesku fizicku aktivnost kao na primer teretana, a nebitan cu uvek biti kao i svako od nas, ljudski zivot nema neku vrednost (ono cas te ima cas te nema tako da niko od nas nije nes posebno bitan), neka Bog ce lagano da me sprzi ukoliko budem zeleo (nije to nista za njega), on na kraju krajeva ispunjava zelje ljudima sve prema njihovom zivotu, tako da sebe smatram kako bih rekao slabom jedinkom i tjt.Hmmm,a jel mozes izneti sta bi kod sebe menjao da bi promenio tj svoj status,sta smatras da bi se trebalo desiti da prestanes biti jadan i nebitan ?
Hmmm,hajdemo trestirati ovj tvoj zahtev - recimo da ti imas petoro dece od kojih ti jedno razmislja potpuno isto kao pa tako ti jednom od tebe potrazi ovo isto, da ga jednostavno ub..es da ne bi ziveo a sve sto imas da u buducnosti dajes onima koji ce nastaviti sa zivototm ???
Vala kako je krenulo po nekim stvarima, nisam daleko...Значи ти си монах ?
Znači ja jednog dana zatražim od Boga da me spali za večnost, i on to uradi"ištite i daće vam se"
Poštujem Božije zapovesti i idem svaki dan na liturgiju, niko ne može da mi povredi ego jer i nemam ego, smatram sebe ništavnim, izbegavam konflikte situacije koliko mogu... Dakle ne može niko verbalno da me povredi, može samo fizički...