Il radi neki njesra posao?
Ja izasla sa likom lik krenuo se hvali mene spucali kompleksi...
Kontam treba se lecim lol
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja zena, malo zaradjuje ali ima stabilan posao. Dobro zaradjujem, ali menjam firme ko čarape ČIl radi neki njesra posao?
Zar je vazno za vezu,koliko ko zaradjujeIl radi neki njesra posao?
Kod mene, voleo bih da ona sve radi, a ja samo da se izležavam, al neće ČMislim da oni to vole.
Mislim da im je neprijatno ako više zarađuje.
Nea veze moze al da donese celu platu u kucuIl radi neki njesra posao?
Meni je neprijatno kad imam osecaj da neko ima vecu moc od mene XDMislim da oni to vole.
Naravno da ne bi. Sta ce mi neka neambiciozna lezikebovicka.Il radi neki njesra posao?
Да наравно да биIl radi neki njesra posao?
Дакле то је фора са ЧП....Moja zena, malo zaradjuje ali ima stabilan posao. Dobro zaradjujem, ali menjam firme ko čarape Č
Ма мн је исто... Заболе ме нешто да ли више ил мање зарађујеMislim da oni to vole.
Ма имаш свакојаких но не стресирај сеMozete da zaljucate temu.Izvozala sam se po samohejtu. hahahah
Al to znaci da se nisam dovoljno borila, a valjda kad biras partnera biras najvecu zivotinju(pored ostalih stvari) jer ti je cilj da potomstvo ima najvece sanse za opstanak ako jedan partner rikne. Msm sta recimo tebi se ensto desi a riba ti ima platu 50 soma i sl..Ма имаш свакојаких но не стресирај се
Боли те. Коме је још битно колико зарађујеш осим ако неће да га издржаваш
ovde ti je Open Source za ČPДакле то је фора са ЧП....
ЧараПе....
Циљ је да имаш срећан брак и љубави и слоге у њему... Људи постају све глупљи па да ме простиш све више се понашају инстинктивноAl to znaci da se nisam dovoljno borila, a valjda kad biras partnera biras najvecu zivotinju(pored ostalih stvari) jer ti je cilj da potomstvo ima najvece sanse za opstanak ako jedan partner rikne. Msm sta recimo tebi se ensto desi a riba ti ima platu 50 soma i sl..
Мени не би било битно, то хоћу да кажемЦиљ је да имаш срећан брак и љубави и слоге у њему... Људи постају све глупљи па да ме простиш све више се понашају инстинктивно
Ако ти смета то бори се више смисли начин да имаш добру зараду, али ја мислим да то није нужно ни битно
Разрешили смо сад шта то значи, нема потребе...ovde ti je Open Source za ČP
https://forum.krstarica.com/threads/cp.971846/
Čupava potkolenica?Разрешили смо сад шта то значи, нема потребе...Pogledajte prilog 1354131
To zavisi od zene i njenog stava.Mislim da oni to vole.