Jel bi bili u vezi sa ribom koja zaradjuje manje od vas

Mislim da oni to vole.
Mislim da im je neprijatno ako više zarađuje.
Meni je neprijatno kad imam osecaj da neko ima vecu moc od mene XD
Msm ajd plata al ako radim neki krs posao sto cu vrv da pocem da radim(aka moja krivica nije niko drugi kriv,tj jest da sam imala neke probleme al drugimaje gore) sto znaci da sa socijanog aspekta ja vise nisam 8,9 i onda kad naletim na nekoga ko je 9,10 ja se iskompleksiram najcrnje i u tripu sam zasto bi bio samnom kad jedino sto imam je duhovitost i lepotu.
Tj kontam da likove bas briga i da je ova tema vrv moja voznja po samohejtu lol.
Al ono realno ja da necu decu bilo bi me briga sta muskarac radi ako nije namcor kuci.
Al ako ocu decu mozda jednog dana onda je bitno sta partner radi. Sto znaci da ako sam musko ja efektivno ne bi bila sa devojkom osim ako nisam neki multimilioner al onda ja ne bi bila s njim iz kompleksa..Inception ahhahahaha

Il radi neki njesra posao?
Ja izasla sa likom lik krenuo se hvali mene spucali kompleksi...
Kontam treba se lecim lol
Да наравно да би
Па неће ме риба издржават ваљда
Само да је она добра девојка, шармантна, остало није битно, поготово не посао и колко зарађује

Ма имаш свакојаких но не стресирај се

Боли те. Коме је још битно колико зарађујеш осим ако неће да га издржаваш
Al to znaci da se nisam dovoljno borila, a valjda kad biras partnera biras najvecu zivotinju(pored ostalih stvari) jer ti je cilj da potomstvo ima najvece sanse za opstanak ako jedan partner rikne. Msm sta recimo tebi se ensto desi a riba ti ima platu 50 soma i sl..

Al to znaci da se nisam dovoljno borila, a valjda kad biras partnera biras najvecu zivotinju(pored ostalih stvari) jer ti je cilj da potomstvo ima najvece sanse za opstanak ako jedan partner rikne. Msm sta recimo tebi se ensto desi a riba ti ima platu 50 soma i sl..
Циљ је да имаш срећан брак и љубави и слоге у њему... Људи постају све глупљи па да ме простиш све више се понашају инстинктивно

Ако ти смета то бори се више смисли начин да имаш добру зараду, али ја мислим да то није нужно ни битно :)

Циљ је да имаш срећан брак и љубави и слоге у њему... Људи постају све глупљи па да ме простиш све више се понашају инстинктивно

Ако ти смета то бори се више смисли начин да имаш добру зараду, али ја мислим да то није нужно ни битно :)
Мени не би било битно, то хоћу да кажем

Разрешили смо сад шта то значи, нема потребе...
IMG_20230605_203300.jpg

Back