Nisi mi rekao zašto na slikama ne gore dvorane kraljevstva nego baš
crkve?
Ako znaš ko je ''bludnica vavilonska'', sve će ti biti jasno.
Čemu izgradnja tolikih novih objekata ako se očekuje njihovo
skoro uništenje?
Ne pratim toliko dešavanja gore. Video sam da su prodali ono u Bruklinu i preselili se u Vovrik...ako se tako zove.
Moš misliti koliko to u Bruklinu košta...svakako je bilo dovoljno novca da se urade novi objekti i da ostane za neophodne dvorane širom sveta...
Da li je bilo pritisaka da iz Bruklina odu ili je nešto drugo u pitanju, ne znam.
Svakako potrebe za novim objektima postoje i organizacija mora ići napred...jer nije naše znati časa, kada će Gospod doći...A da je pred vratima...pred vratima je...
Gledam ovog neznalicu iznad što o JS ne zna ništa...priča na nivou rekla kazala...
Da li iko još očekuje Hristov drugi dolazak...da li iko otvoreno priča o tome...
Verske vođe treba da trube na sva zvona, da jasnim rečima narodu objasne šta sledi...da razbude ovo stado, da ga vraćaju na Hristov put...jer evo Hrist stoji pred vratima..
Ne oni spavaju. Ni reč o Hristovom dolasku...
Hrist kaže ''kada vidite 'sve' ovo znajte da je blizu''...
Pa vide li oni išta..?
Iskoristite autoritet i monopol koji imate izađite i razbudite ovaj narod da se vrati od zlih dela svojih...
Ne...Svi ćute ko zaluveni a sve znakove o kojima je Hrist govorio imamo...
I sad samo imaš JS koji drže stado budnim. I jasno govore svaki dan i od kuće do kuće i na ulici...da svi znaju...
Jer kaže '' propovedaće se ovo jevanđelje za svedočanstvo svim narodima i tada će doći pošljedak''...
E sad znaš ko je 'bludnica vavilonska'...koja je uzela ključeve od znanja..sami neće da uđu a ko bi hteo ne daju...
I svako je Jeretik...ko istinu kaže...ne o njima već opštu.
Pogledaj dokumentarac ''Isak Njutn mračni jeretik''...
Čitao je Pismo na desetinu jezika...Imao pritiske iz crkve da bude deo njihovih redova, kao krem društva...Bio je tu sve do smrti...Ali na samrti je odbio pričest i rekao ''neću da umrem u naručju iskvarene crkve''..
E zato je mračni Jeretik...