Jehovini svedoci?

• Začetnik teme Začetnik teme dorinda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne piše vernika. Negde piše čoveka, a negde ne piše ništa, pa hajde kao
ne znamo šta su dva u krevetu.

Al nigde ne piše definitivno ni da će crkva da gori dok će neki izbezumljeni
da se smeju i raduju užasu koji se oko njih dešava.
Mnogi hramovi su u istoriji goreli, pa i Solomonov u Jerusalimu...Idoli su ono što Bog Svevišnji ne može da smisli i zato je to tako...

Druga stvar, svi savremeni po životnu sredinu štetni materijali, će da gore i zemlja će ih progutati...kao i dvorane kraljevstva Jehovinih Svedoka....sve....

Mnogi hramovi su u istoriji goreli, pa i Solomonov u Jerusalimu...Idoli su ono što Bog Svevišnji ne može da smisli i zato je to tako...

Druga stvar, svi savremeni po životnu sredinu štetni materijali, će da gore i zemlja će ih progutati...kao i dvorane kraljevstva Jehovinih Svedoka....sve....
Što onda nije na slici prikazano kako gori dvorana kraljevstva? Kako leti na
mesec vaš simbol sa belim slovima na plavoj tabli?

I ne znam da li si primetio u citatu koji si mi ponudio, da Isus nije pominjao
da će bilo kakve zgrade goreti. Odnosilo se samo na ljude u sva tri primera.
Recimo, biće dve u mlinu, jedna će se ostaviti a druga uzeti. Ali ne piše
da će mlin goreti. Nisi to primetio?

Nisam to mislio.

Ti ne veruješ u Biblijskog Boga. Sam si rekao..
biblijski bog je samo jedno viđenje boga/božanstva u svetskoj populaciji.
i ti sad kažeš: svi koji ne veruju (kao što si meni rekao) kao ja tj js taj ne veruje u boga. nije bog igračka. za muslimane svako je nevjernik ko ne veruje u alaha.
tumačenje biblije je jedna stvar a vera je sasvim druga. ukalupljen čovek to ne može da shvati jer on misli da samo u šta on veruje to je vernik.

Što onda nije na slici prikazano kako gori dvorana kraljevstva? Kako leti na
mesec vaš simbol sa belim slovima na plavoj tabli?

I ne znam da li si primetio u citatu koji si mi ponudio, da Isus nije pominjao
da će bilo kakve zgrade goreti. Odnosilo se samo na ljude u sva tri primera.
Recimo, biće dve u mlinu, jedna će se ostaviti a druga uzeti. Ali ne piše
da će mlin goreti. Nisi to primetio?
Jesam primetio...

Ali uzmi sve stihove iz Biblije pa vidi...
Jednostavno...novo nebo nova zemlja...

Samo u Vojvodini je zemljište 80 cm.. kontsminirano u dubinu...od raznih čuda koja se godinama sipaju u zemljište...
Šta ćemo sa Hamfordom? Najzagađenije mesto na planeti... Šta ćemo sa svim nuklearnim elektranama na planeti? Samo ih u Francuskoj ima preko 50...
To sve mora da ide u središte zemlje da se vrati u prvobitno stanje...

Gde to deca vide?
kad vide mesec i sve zvezde na nebu pretpostavljaju da je i zemlja takva.
al biblija nam je otkrila neverovatnu stvar da je zemlja okrugla i da visi niočem ono što i malo dete može doći do zaključka :D

al nikako se ne razumete u geometrijske oblike da kružnica nije lopta. i u bibliji se lopta spominje samo ne u obliku zemlje već za sasvim nešto drugo.

biblijski bog je samo jedno viđenje boga/božanstva u svetskoj populaciji.
i ti sad kažeš: svi koji ne veruju (kao što si meni rekao) kao ja tj js taj ne veruje u boga. nije bog igračka. za muslimane svako je nevjernik ko ne veruje u alaha.
tumačenje biblije je jedna stvar a vera je sasvim druga. ukalupljen čovek to ne može da shvati jer on misli da samo u šta on veruje to je vernik.
Pa i ti to radiš koliko sam primetio. Braniš svoje tuđe omalovažavaš...
Ali je zanimljivo to lično tvoje.

Ja ga ne vidim ili grešim.

Kažem kao na početku.
Ti biraš iz Biblije šta ti se sviđa a šta ne...po nekoj tvojoj logici...Zato zaključujem da ti još uvek tragaš za istinom.
A kada ne znaš šta je istina...nemoj druge omalovažavati, otkud znaš da nisu upravo. Jedino po tvojoj logici možeš doći do tog zaključka, po istini ne jer je nemaš.

kad vide mesec i sve zvezde na nebu pretpostavljaju da je i zemlja takva.
al biblija nam je otkrila neverovatnu stvar da je zemlja okrugla i da visi niočem ono što i malo dete može doći do zaključka :D

al nikako se ne razumete u geometrijske oblike da kružnica nije lopta. i u bibliji se lopta spominje samo ne u obliku zemlje već za sasvim nešto drugo.
A do juče mislili da je ravna ploča. Nije to baš tako jednostavno...lako je sada mudrovati kada istinu znamo...

Jesam primetio...

Jednostavno...novo nebo nova zemlja...

Samo u Vojvodini je zemljište 80 cm.. kontsminirano u dubinu...od raznih čuda koja se godinama sipaju u zemljište...
Šta ćemo sa Hamfordom? Najzagađenije mesto na planeti... Šta ćemo sa svim nuklearnim elektranama na planeti? Samo ih u Francuskoj ima preko 50...
To sve mora da ide u središte zemlje da se vrati u prvobitno stanje...
To nije Isus rekao. On se ekološkim pitanjima nije bavio, nego duhovnim.

Jednostavno...novo nebo nova zemlja..
2. И ја Јован видех град свети, Јерусалим нов, где силази од Бога с неба, приправљен као невеста украшена мужу свом.

3. И чух глас велики с неба где говори: Ево скиније Божије међу људима, и живеће с њима, и они ће бити народ Његов, и сам Бог биће с њима Бог њихов.

1. И показа ми чисту реку воде живота, бистру као кристал, која излажаше од престола Божијег и Јагњетовог.

2. Насред улица његових и с обе стране реке дрво живота, које рађа дванаест родова дајући сваког месеца свој род; и лишће од дрвета беше за исцељивање народима.

pa hoće li biti bolesti na toj novoj zemlji?

Back