- Poruka
- 17.625
pa nek malo tihuje dok čeka večni život, ne može sve na dreku
Pa nije sve na dreku, pretjerujes.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nek malo tihuje dok čeka večni život, ne može sve na dreku
Svakako na dreku pre nego na licemerje.pa nek malo tihuje dok čeka večni život, ne može sve na dreku
u suštini mlatimo samo praznu slamu, a pošto ovaj pdf 99% piše o bibliji, može i da se zatvori.Nema šta ko da ti tumači ...jasno piše
E to je na silu i dreku...kada hoćeš da proguraš nešto što ne piše.u suštini mlatimo samo praznu slamu, a pošto ovaj pdf 99% piše o bibliji, može i da se zatvori.
Kada boraviš u ljubavi, sve to je ljubavi podređeno. Drugačije ne biva.Ništa loše....samo ako možeš malo da to pojasniš.
Svim srcem, svom dušom, svim mislima...
Kako to?
Dobro.Kada boraviš u ljubavi, sve to je ljubavi podređeno. Drugačije ne biva.
pa zašto si ovde? tebi je biblija protumačila biblijuE to je na silu i dreku...kada hoćeš da proguraš nešto što ne piše.

Ja nisam rekla da ona greši. Rekla sam da je između dva pritiska odabralaDobro.
Ja to gledam iz ugla Apostola, onih koji su svojim životom pokazali kako se najveća zapovest tvori.
Ali nebitno.
Znači SVE je podređeno u ljubavi prema Bogu?
Koliko sam te razumeo.
U čemu onda pomenuta devojka greši kada pre bira da bude iz ljubavi, celim srcem i dušom na Božijem večnom putu...nego na ovom zemaljskom prolaznom?
Da ti kažem svoj stav.pa zašto si ovde? tebi je biblija protumačila bibliju![]()
Organizacija ne vrši na nju pritisak, roditelji ne vrše na nju pritisak. Samo je savetuju, prema Bozijim merilima šta je najbolje za nju.Ja nisam rekla da ona greši. Rekla sam da je između dva pritiska odabrala
onaj koji je bio jači. Ne vidim tu nju i njenu odluku. Iz onoga što je rekla, ne
vidim ni da je naučena da sluša sebe, niti da u ljubavi boravi i odande odluke
donosi.
rekao si i sad spamuješ i troluješ?Da ti kažem svoj stav.
Ti to radiš na svakoj temi u 80% slučajeva...rekao si i sad spamuješ i troluješ?
pa šta ti radiš onda, biblija je protumačila sebe, to si izneo verovatno pre deset godina i kako bi ti sad tvoje trolovanje i spamovanje nazvao?Ti to radiš na svakoj temi u 80% slučajeva...
Dalje od onoga što sam rekla ne postoji.Organizacija ne vrši na nju pritisak, roditelji ne vrše na nju pritisak. Samo je savetuju, prema Bozijim merilima šta je najbolje za nju.
Dakle, ona odlučuje.
Ne mora da sluša nikog osim sebe.
Ali opet kažem, prva zapovest je prva zapovest.
Razmisli o njoj malo dublje.
5. Уздај се у Господа свим срцем својим, а на свој разум не ослањај се.
Evo ja ti otvoreno savetujem da poštuješ sve Božije zapovesti..Dalje od onoga što sam rekla ne postoji.
Onako kako ljudi obično rade je sledće. Naprave neku definiciju ljubavi. Ljubav
je to, to i to. To je intelektualna predstava ljubavi. I onda sa tom idejom usklađuju
sve ostalo. Drž misli, drž srce, drž dušu (a šta li je pa to i gde se nalazi?).
To ne znači biti u ljubavi. Kada si u Ljubavi, sam postaješ ljubav i sve iz čega
se sastojiš uskladi se sa njom samo od sebe.
Niko nečiji put ne može da zna. Bog je svakoga od nas za nešto ovde dao.
Zato je pogrešno savetovati nekoga kojim putem da ide ili stvarati ideje da smo
svi za isto dati i da bi trebali svi isto da radimo. Svoje predodređenje samo
unutar sebe čovek može da pronađe. Nigde to oko nas ne piše i niko sem
Boga to ne zna, koliko god da je umniji od nas.
Kako da se uzdas u nekoga, koga ne vidis i ne cujes? Kad odbacis razum, ne ostaje ti nista...5. Уздај се у Господа свим срцем својим, а на свој разум не ослањај се.
To je upravo ono o čemu sam u postu koji si citirao govorila. Ako znaš ovo,Evo ja ti otvoreno savetujem da poštuješ sve Božije zapovesti..
Otvoreno te savetujem da ne činiš smrtne grehe..
I ne savetujem samo tebe, već postičem i sebe...i svoje dete savetujem...i sve moje prijatelje...i svakog sa kim razgovoram...
Jer ako nisi uz Boga, protiv njega si..
Ako činiš smrtne grehe...razmisli o svojoj plati....
A ti ako razumeš prvu zapovest i ako znaš da je ona pre svega ljubav, razumećeš o čemu govorim.
I sa tom istom ljubavlju ćeš razumeti da svaki sluga Boga Živoga je tebi sestra ili brat...
Razumećeš da treba da pustiš, pomenutu devojku, neka ide svojim putem, jer možda je ona baš unutar sebe našla tu predodređenost..
I konačno ćeš razumeti...da nema uzvišenijeg puta od Božijeg...
Ja ga jasno vidim, kroz dela stvaranja...Kako da se uzdas u nekoga, koga ne vidis i ne cujes? Kad odbacis razum, ne ostaje ti nista...
Cuo si glas? Navodi te, ili tripujes citajuci prastare tekstove?Ja ga jasno vidim, kroz dela stvaranja...
Jasno ga i čujem, kroz njegovu reč...
Ali molim te budi iskren prema sebi pa reci, koliko si puta sam sebe izneverio?
Ja lično sam realan i mogu da kažem, 100 puta sam više sam sebe izneverio nego svi ostali zajedno...
Tako ako odbaciš svoj razum...ostaje ti Božiji, uzvišeniji...
''Jer čovek nije u stanju ni koracima svojim da upravlja''
''Neki put se čoveku prav čini a u propast vodi''...
Božiji glas ne možeš da čuješ. Ako čuješ glasove, obrati se spihijatru.Cuo si glas? Navodi te, ili tripujes citajuci prastare tekstove?
Ma da, onda pola Biblije treba da posaljes psihijatru...Božiji glas ne možeš da čuješ. Ako čuješ glasove, obrati se spihijatru.
Božiji glas ne možeš da čuješ. Ako čuješ glasove, obrati se spihijatru.
Ako ti ne ostane ništa kada isključiš razum, onda si veštačka inteligencija,
a ne čovek.
Osećanja ostanu i samo preko osećanja čovek sa Bogom može da
razgovara.
Bibliju da pošaljem psihijatru?Ma da, onda pola Biblije treba da posaljes psihijatru...

Evo ga moj idolopoklonik.
Našo sebi idola, konačno.Odakle onda napisano tamo? Sve sami cuoci glasova :>PBibliju da pošaljem psihijatru?![]()