Ne znas osnovne stvari iz Biblije
U vezi Isusa tako da ne vredi sa tobom i ne razgovaram
a i necu
Isus je doneo ljudima zlo?
Ti si zao pa je to tebi normalno.
Da Satana je Vladar Ovog Sveta .
1 Jovanova 5:19
Ali ne mora da bude i tvoj vladar
a vidim ti si ga izabrao za vladara jer kleveces tudju veru
A On je Otac lazi klevetnik.
Isus Hrist je prema Bibliji Kralj Bozjeg Kraljevstva od1914 na nebu.
I on je nas vladar i vladar svih onih koji priznaju Boga JHVH
Ne možeš imati dva gospodara. JS kažu da Isus nije bog već anđeo. Ako nije JEDAN onda su dva pa razmisli kome služiš, "anđelu" koga su jevreji hteli da kamenuju zato što se gradio bogom ili samo bogu sa izmišljenim imenom jehova. Za js Hristos huli na boga jer kaže "JA JESAM" kao i u sz što kaže.
Aj dalje "sale tj ja klevećem" ti kažeš.
Napisao sam da js tvrde da je sotona vladar ovog sveta, ti mi potvrđuješ to isto ali jezik ti palaca tek toliko koliko misliš da ćeš me uvrediti. Ali od toga nema ništa, ne mogu da se uvredim na nekog ili da me uvredi ko je ustrojen. Šta to znači? To znači upravo ono što sam i napisao "proveri SVE, sve što misliš da je
klevetničko, traži od starešine da imaš pristup arhivi i sve ako je laž ti si na pravom putu." a ako je istina ono što je ovde postavljano beži iz js glavom bez obzira. Ko želi da proveri to će i vrlo lako videti.
Uostalom kakva je to vera, duhovnost
Bog se zove jehova
Sotona je vladar ovog sveta
Armagedon" videće te" je tu samo što nije evo već 150 godina po nekoliko puta
I Isus je nevidljivi kralj na nevidljivom nebu. A gde je to pa bio dok nije postao kralj.
Eto ti tvoja cela vera.
Što se mene tiče veruj u šta hoćeš ali tema je jehovini svedoci i o tome i pišemo.