dekapitare
Iskusan
- Poruka
- 5.543
prvo pročitaj o alhemičaruMormoni su HC verzija. Jednom ću se nakaniti i pročitat Mormonovu knjigu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prvo pročitaj o alhemičaruMormoni su HC verzija. Jednom ću se nakaniti i pročitat Mormonovu knjigu.
Znam raspravljao sam sa jednim mormonom.prvo pročitaj o alhemičarujozefu smitu i kako su ga roknuli njegovi
Ovo ti je stara fotka. Tonija Morisa su izbacili, a ubacili dvojicu novih.evo ekipe koju je postavio isus
zloupotreba hrista i jadne zatočenike watchtower-a koji im isisavaju sve materijalno, pa se ne libe ni detetu iz kasice da ćape što je skupilo.
a zasto sam ja mislio da je sisao nad ad da im propoveda jevandjelje, jer pre nisu imali nikakve nade?Nije bitno šta ti misliš već šta nam je Hristos rekao. I da, prije Hrista su svi, pravedni i nepravedni, bili u adu ali im nije bilo isto. Zato je Hristos i sišao u ad da podigne pravednike sa Sobom na nebo. Zato se na ikonama slika kako uzima Adama i Evu za ruke a u pozadini su starozavjetni pravednici.
ne to je on rekao demonu, a ti svedocisJesi ti sad bukvalno rekao da je sv. Pajsije šarlatan?
Koja prelest.
uplasio se demona i podilazi mu da nije vredan, da je [obican] sarlatan? apostili su imali vlast da staju zavrat svakoj vrazijoj sili, a ovaj? ponizava se pred demonom, moljaka, nemoj me molim te ja sam obican sarlatan? kme-kmeNpr. sv. Pajsije Svetogorac je za sebe rekao da je šarlatan kad ga je demon iskušavao. Jer to je hrišćanska skromnost.
pa eto negde se isus zeznuo kad je stavio tonija viskija.Ovo ti je stara fotka. Tonija Morisa su izbacili, a ubacili dvojicu novih.
Odnostno Isus ili Jehova su ih ubacivali, izbacivali?
Bog pa ne ume da izabere. Od tolikih ljudi na svetu on pijanicu izabrao.pa eto negde se isus zeznuo kad je stavio tonija viskija.
ne kapiraš, taj anđeo kojeg spominju da im sugeriše je isus. verovatno da ima raspored kad kraljuje kad doleće u watchtower
nije isus bog, on je mihajlo anđeo jahovin prvi stvor.Bog pa ne ume da izabere. Od tolikih ljudi na svetu on pijanicu izabrao.
bas suprotno govori da ne moze biti BogE bravo. Taj stih upravo dokazuje Hristovo božanstvo. Šta je posrednik? Posrednik je osoba koja spaja dvije osobe ili dvije stvari, npr. radi zaključenja ugovora. Tako je i Hristos spojio Boga i čovjek. To je učinio tako što je u Svojoj ličnosti sjedinio božansku i ljudsku prirodu. A biće koje ima božansku prirodu ne može biti niko drugi do Sam Bog. Tako da ovaj stih jasno pokazuje da je Hristos Bog i čovjek. Bogočovjek.
Znam da u to neki veruju, al vazda zaboravim koji. I js i subotari?jel ti znaš @Jasna da i subotari veruju da je isus mihajlo. to mu je nebesko ime a zemaljsko isus.
bas suprotno govori da ne moze biti Bog
E bravo. Taj stih upravo dokazuje Hristovo božanstvo. Šta je posrednik?
Da.Znam da u to neki veruju, al vazda zaboravim koji. I js i subotari?
Moraš dobro proučiti Pismo a ne površno kao što vi radite.bas suprotno govori da ne moze biti Bog
nego ti ne osstupas od svoje dogme smeta ti Bozja rec Biblija
u Bibliji nigde ne pise bogocovek to je izmisljotina tvojih vodja koje slepo sledis
ako sekte napujdaju demone, ti znas sta ces, samo glumi sarlatana, bezumnika, i smisli vec neko lukavstvo i prevaru koje si lepio apostolu, i pajsiju, imas sirok repertoar za vadjenje, ali pazi - "skromno" kako su ti protumacili.Moraš dobro proučiti Pismo a ne površno kao što vi radite.
ako sekte napujdaju demone, ti znas sta ces, samo glumi sarlatana, bezumnika, i smisli vec neko lukavstvo i prevaru koje si lepio apostolu, i pajsiju, imas sirok repertoar za vadjenje, ali pazi - skromno.

ti rece da se tako predstavio demonu sto je bruka i odricanje od hriscanstvaSv. Pajsije je za sebe rekao da je šarlatan jer je bio svjestan svoje grešnosti, svoje nečistote pred Gospodom. Jesi li ti toga svjestan?
ti se ne drzis pisma a ja sam ga istudirala sto putaDa.
Moraš dobro proučiti Pismo
to je nasa psiholoskinja, a tek sto spinozu zna...Ево га опет, а ти, а ти, а ја, а ја, теби смета божја реч Библија а ја сам је стопут иЗуЧиЛа.