Iron man
Zainteresovan član
- Poruka
- 208
Cuo sam da preko inter rail organizacije studenti mogu putovati zeleznicom kroz Evropu uz mnoge pogodnosti i da je dosta jeftino. OK, zanima me jel neko imao iskustva sa ovom organizacijom i kakvi su utisci?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iron man:Cuo sam da preko inter rail organizacije studenti mogu putovati zeleznicom kroz Evropu uz mnoge pogodnosti i da je dosta jeftino. OK, zanima me jel neko imao iskustva sa ovom organizacijom i kakvi su utisci?
codemaker:Sve sto je receno je tacno, putovanja su moguca i dosta jeftina.
jedini, ali OGROMAN problem za nase ljude je kako doci do tih prokletih viza, tako da sve ove blagodeti putovanja tim nacinom, padaju u vodu u samom startu
Prakticki postaje isto tako daleko, kao da toga i nema, nazalost....
Za sada, to nije smisljeno za nase ljude...
klika:Pa gde si Irone kuco stara? Ima te svuda sunce li ti zarko.....:-)
TI bi malo putovao po Evropi, odlicno, samo napred. To ti je najbolji nacin da proputujes Evropu za relativno male pare. Jedino je problem kako doci do viza.
Ja ti ne mogu reci kako stoje stvari trenutno sa cenama i vizama jer sam ja to radio pre dosta vremena kada vize nisu bile potrebne nasim gradjanima pa nisam imao slicnih problema ali ako si student onda mozda i mozes da iskopas taj famozni Sengen i da sledece leto vidis malo sveta.
Samo pici, ima sta da se vidi ali pripremi podebeli budjelar jer je Evropa vraski skupa!
Iron man:Ma klika....ima me svuda.....kao sto vidis....Hvala ti na podrsci za putovanje.....
Izboricu se sigurno da za malo love...odem "napolje" a sto se tice viza mislim da se mogu
dobiti ako si uporan....Za sada sam bio u Italiji i Bugarskoj sto je lep pocetak......Ok ako
imas jos neki savet u vezi putovanja.slobodno reci......Pozdrav,..
Glavni:Rio De Zeneiro ili Hong Kong
Snowblind:Bec, Bratislava