S
Sara
Gost
Molim sve koji znaju za neki klub u koji mogu da se uclane i amateri,a ima veze sa jedrenjem ili krstarenjem da mi kazu neku imformaciju...o klubu naravno!!!!HVALA
Sara:Molim sve koji znaju za neki klub u koji mogu da se uclane i amateri,a ima veze sa jedrenjem ili krstarenjem da mi kazu neku imformaciju...o klubu naravno!!!!HVALA
Probaj na www.msc.co.yu ili Lamar oba su u Beogradu. Dobar vjetar!Sara:Molim sve koji znaju za neki klub u koji mogu da se uclane i amateri,a ima veze sa jedrenjem ili krstarenjem da mi kazu neku imformaciju...o klubu naravno!!!!HVALA
mladenm:da li neko ima iskustva sa MSC. Zainteresovan sam za njihovu skolu ali nemam nikakvih podataka - da li su sarlatani ili su ozbiljni.
Mladen
Anonymous:Gemax ima skolu jedrenja na novom Beogradu i nisu mnogo skupi
Sara:Molim sve koji znaju za neki klub u koji mogu da se uclane i amateri,a ima veze sa jedrenjem ili krstarenjem da mi kazu neku imformaciju...o klubu naravno!!!!HVALA
Pogledaj na www.ultra-sailing.hr ili sailing-ana.hrAnonymous:Sara:Molim sve koji znaju za neki klub u koji mogu da se uclane i amateri,a ima veze sa jedrenjem ili krstarenjem da mi kazu neku imformaciju...o klubu naravno!!!!HVALA
AAPCA:Donji spic Ade Ciganlije 4. aprila - Regata povodom dana studenata, tradicionalno organizovana od strane AJK (akademski jedrilicarski klub) Beograd.
To je najbolje mesto da se prica o jedrenju.
p.s.
pogledaj sajt www.teamellen.com
Pozdrav od bivseg AJK-ovog domara iz Sidneja.
Nesso:Hvala na informaciji ako se pojavi nesto polovno ili zapusteno a da moze da sredi javi mi!Obecavam voznju za dzabaka, ozbiljno!