Jednoumlje

• Začetnik teme Začetnik teme minos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

minos

Iskusan
Poruka
5.557
Pratio sam danas hrvatske medije,imali su i nekoliko vanrednih emisija o ovome sto se danas dogodilo...nikako se ne mogu oteti utisku da se tamo nije cuo niti jedan drugaciji glas,nema drugacijeg misljenja...sada ce mnogi od vas hvaliti to,kako je takva homogenizacija jednog naroda dobra,kako je to i nama potrebno...ja vam samo mogu reci da izgleda jezivo-jedini koji je tamo pokazao kakvu takvu sposobnost empatije i stavio se u polozaj zrtava te akcije bio Zarko Puhovski...

Pratio sam danas hrvatske medije,imali su i nekoliko vanrednih emisija o ovome sto se danas dogodilo...nikako se ne mogu oteti utisku da se tamo nije cuo niti jedan drugaciji glas,nema drugacijeg misljenja...sada ce mnogi od vas hvaliti to,kako je takva homogenizacija jednog naroda dobra,kako je to i nama potrebno...ja vam samo mogu reci da izgleda jezivo-jedini koji je tamo pokazao kakvu takvu sposobnost empatije i stavio se u polozaj zrtava te akcije bio Zarko Puhovski...

Слушај ХРТ 1 сада!!!

пих ја тај сусрет титана не могу да пратим... шта кажу, јел' су океј са пресудом сад? смириле се страсти? :D

Ne bre,prilicno su nadrndani...ali je cudno da kada slucalno "okrznu" pitanje 200 000 izbeglih Srba pricaju o njima tako kao da se radi o nekim turistima koje eto niko nije hteo da protera nego se desilo tek tako...

Moze narod da bude slozan i ako ne ponavljaju svi kao papagaji ono sto im vlasti serviraju...

Е, то, сви се понашају као аутистични ..
Не дозвољавају они разлике у том смислу и њихово јавно испољавање, а то наравно није добро.

Без зезања, да је овај процес био до Тадића он би ове хрватске сотоне ладно пустио, и још нам одржао говор о толеранцији, помирењу, и томе како су његова деца 1/8 Хрвати.

Moze narod da bude slozan i ako ne ponavljaju svi kao papagaji ono sto im vlasti serviraju...

Mogu ti reci da to sto hrvati svi misle isto po tom pitanju i u opste , bilo cemu sto ima veze sa Srbima , nema veze sa njihovim vlastima , nego sa opstim vaspitanjem nacije .
Znas i mi smo imali tu vrstu slge pred Balkanske ratove , al je , eto iscilila i nestala . A to je pogubno , jr su kasnije si ratovi na ovim erenima bili iskljucivo nacionalni , a eto mi Srvi , vidli smo politicke ratove . Dakle , ratovali smo jedni protiv drugih u razlicitim ratovima .

Без зезања, да је овај процес био до Тадића он би ове хрватске сотоне ладно пустио, и још нам одржао говор о толеранцији, помирењу, и томе како су његова деца 1/8 Хрвати.
Možda bi i ubacio neki novitet,recimo kako je skinuo mrak u kampu na Lastovu i nadovezao to na onu svetioničarsku epizodu, uklapa se, taman je i djeneral Kesh negde sa mora .

Uveo bi dugogodisnju robiju za govor mrznje protiv drzave i nacije, a najstrozu kaznu za bilo kakav akt protiv istih. Sve dok tako ne bude, zuta stoka se u Srbiji umiriti nece.
Stoka postoju samo silu i zato je treba drzati u strahu, kad za bolje nije.

Uveo bi dugogodisnju robiju za govor mrznje protiv drzave i nacije, a najstrozu kaznu za bilo kakav akt protiv istih. Sve dok tako ne bude, zuta stoka se u Srbiji umiriti nece.
Šta jel treba da hvalimo naciju koja se pobije za japansku fuckin trešnju ? :lol: Ili da se sečemo staklom od izloga kad nekog bivšeg konobara osude na robiju ko ovi debilni Rvati danas .:mrgreen: Bolje ne .

И то што кажеш. пала би ту и нека анегдота са личном нотом... "када гледам ове храбре младе људе које данас пуштам на слободу, као да видим пред собом мачије очи и немарни осмех мог... пријатеља Мате у оним дугим, дугим, врелим ноћима на Ластову наше младости... ја нећу дозволити... ја ћу се борити, љубав ће победити, толеранција ће победити, нека ту поруку генерал Готовина однесе у Загреб, однесе на Ластово, однесе у Европу. Хвала и лаку ноћ."

A sta ti mislis da bi mi mogli da postignemo nacionalnom slogom?

Uh .. pa hebote , mbas mnogo toga . Na primer , ne bi bili u dve vojske u WW2 ,
Il na primer , rat u HR bio bi zavrsen u roku od 6 dana i to pregovorima u zagrebu , al sa 200 hiljada sroskih vojnika u njemu ...Cak mislim da tog rata ne bi ni bilo , jer b hrvatska sled nacionalne sloge bila svedena na podruckje oko zagreba , medjumurje , Xumbertrak i tako to , a mi bi se gradnicili sa italijom negde kod splita .
Hrvati ne bi zaklali toliki , nenadoknadiv, broj Srba , nit bi partizani poubijali toliki broj Srba, a ptanje je i dal bi ih bilo .
Standard bi nam bio mnooooogo veci , a odliv mozgova mnoooogo manji .
Ma sta oces .
A i bilo bi nas jeno 10 miliona vise .

Zasto to?Da ti nije drzava omogucila da kupis neku seceranu za 1 dinar pa je toliko volis?

Uh .. pa hebote , mbas mnogo toga . Na primer , ne bi bili u dve vojske u WW2 ,
Il na primer , rat u HR bio bi zavrsen u roku od 6 dana i to pregovorima u zagrebu , al sa 200 hiljada sroskih vojnika u njemu ...Cak mislim da tog rata ne bi ni bilo , jer b hrvatska sled nacionalne sloge bila svedena na podruckje oko zagreba , medjumurje , Xumbertrak i tako to , a mi bi se gradnicili sa italijom negde kod splita .
Hrvati ne bi zaklali toliki , nenadoknadiv, broj Srba , nit bi partizani poubijali toliki broj Srba, a ptanje je i dal bi ih bilo .
Standard bi nam bio mnooooogo veci , a odliv mozgova mnoooogo manji .
Ma sta oces .
A i bilo bi nas jeno 10 miliona vise .

Da tada je i moglo nesto da se uradi,sada mislim da je kasno za sve...sada mislim da nam ni sloga ne bi mnogo pomogla-jednostavno smo izgubili ove poslednje ratove,a to je ona vrsta poraza posle koje jednostavno nema popravka...tek sada sa ove distance valjda to postaje jasno...

Da tada je i moglo nesto da se uradi,sada mislim da je kasno za sve...sada mislim da nam ni sloga ne bi mnogo pomogla-jednostavno smo izgubili ove poslednje ratove,a to je ona vrsta poraza posle koje jednostavno nema popravka...tek sada sa ove distance valjda to postaje jasno...

Osim u Bosni , zar ne . Taj nismo izgubili za sad .

Ево шта је изјавио Пуховски:
Žarko Puhovski
bivši predsjednik hho-a
Najslabija karika optužnice dobila najviše
“Činilo mi se cijelo vrijeme da je najslabija karika Tužiteljstva optužnica prema Gotovini, a on je dobio najveću kaznu, te da je najjače dokaze Tužiteljstvo imalo u odnosu prema generalu Čermaku, a on je oslobođen”, rekao je Puhovski, koji podsjeća kako se potpuno zanemarilo da je general Gotovina već u roku od 24 sata nakon Oluje bio u BiH.

По његовом мишљењу Готовина није низашта крив па т види колико се ставио у положај жртава!
p

Ево шта је изјавио Пуховски:
Žarko Puhovski
bivši predsjednik hho-a
Najslabija karika optužnice dobila najviše
“Činilo mi se cijelo vrijeme da je najslabija karika Tužiteljstva optužnica prema Gotovini, a on je dobio najveću kaznu, te da je najjače dokaze Tužiteljstvo imalo u odnosu prema generalu Čermaku, a on je oslobođen”, rekao je Puhovski, koji podsjeća kako se potpuno zanemarilo da je general Gotovina već u roku od 24 sata nakon Oluje bio u BiH.

По његовом мишљењу Готовина није низашта крив па т види колико се ставио у положај жртава!
p

Ali je rekao da je za njega strasno to sto niko ne pominje zrtve,rekao je da ovih dana niko ne pominje izbegle i ubijene Srbe...da je rekao nesto preko ovoga morao bi da dobije policijsku pratnju,tako da ga u potpunosti razumem...

Back