Jednostavna formula koja čini parove srećnim

nisam, ali imam preporuku za knjigu Autostoperski vodic kroz galaksiju
film i njiga su malo drugacije
ima 5 knjiga a sala je prvo su bile 3 knjige pa je bila trilogija, pa 4 pa je bila trilogija od 4 dela i sad je trilogija od 5 delova. Svi su dobri.

Point of view gun se pojavljuje na filmu a u knjizi je vrtlog totalne perspektive.

Inace knjige su jedna od najvecih satira covecanstva po mnogim pitanjima. I necu nista vise da ti kazem, citaj gledaj i slatko smejanje.

Film je inace izvanredno uradjen ali tu i tamo odskace od knjige. Pa sad, ja bih prvo knjigu (barem prvih par koji su filmovani) pa onda film. Ali moze i obrnuto.

film i njiga su malo drugacije
ima 5 knjiga a sala je prvo su bile 3 knjige pa je bila trilogija, pa 4 pa je bila trilogija od 4 dela i sad je trilogija od 5 delova. Svi su dobri.

Point of view gun se pojavljuje na filmu a u knjizi je vrtlog totalne perspektive.

Inace knjige su jedna od najvecih satira covecanstva po mnogim pitanjima. I necu nista vise da ti kazem, citaj gledaj i slatko smejanje.

Film je inace izvanredno uradjen ali tu i tamo odskace od knjige. Pa sad, ja bih prvo knjigu (barem prvih par koji su filmovani) pa onda film. Ali moze i obrnuto.
Hvala ti na detaljnom upućivanju u to, pa kako ne namjeravam uskoro da to čitam, vjerovatno ću film da pogledam prije iako preferiram da se prvo čita knjiga.

Dr Gotman je izneo jednostavne interakcije koje mogu pomoći parovima da cene jedni druge čak i u trenucima neslaganja, i mogu poslužiti za jačanje veze tokom vremena.

Pokazivanje interesovanja

Kada se vaš partner žali na nešto, da li slušate? Da li vas tačno zanima zašto su toliko uznemireni? Pokazivanje interesovanja postavljanjem dodatnih pitanja ili putem govora tela je jednostavan način da naterate da se osete da se čulo i da ih uverite da ozbiljno shvatate problem.
Kada je uznemiren ,slusam i veoma dobro pomognem sto se i cijeni, kad prica o nekim bezveznim stvarima ne slusam

Back