- Poruka
- 83.981
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to mogu da rade smireni ljudi, ali ako je sagovornik nije OK sa sobom, onda bolje komunikaciju prekinuti da ne odes i ti u muski polni organDr Gotman je izneo jednostavne interakcije koje mogu pomoći parovima da cene jedni druge čak i u trenucima neslaganja, i mogu poslužiti za jačanje veze tokom vremena.
Pokazivanje interesovanja
Kada se vaš partner žali na nešto, da li slušate? Da li vas tačno zanima zašto su toliko uznemireni? Pokazivanje interesovanja postavljanjem dodatnih pitanja ili putem govora tela je jednostavan način da naterate da se osete da se čulo i da ih uverite da ozbiljno shvatate problem.
i kad su jedno za drugo, losa komunikacije je cesto preprekaDa su jedno za drugo
To je formula
Poklapanje ili ima ili nema
Hitchhikers guide to galaxy - film - point of view gunPrihvatanje perspektive druge osobe
Možete priznati drugačije gledište druge osobe, a da se ne slažete sa tim. To je način da se druga osoba oseća poštovano.
Ali ako jesu, komunikacija se "pronađe"i kad su jedno za drugo, losa komunikacije je cesto prepreka
racunati na to da ima ljudi koji shvataju to ozbiljno i nemaju smisla za humor - this backfires.Deljenje šale
Razigrano zadirkivanje može pomoći da se smanji napetost, čak i u žestokoj svađi.
jel to preporučuješ za naravoučenije?Hitchhikers guide to galaxy - film - point of view gun
eh ... gledala film?jel to preporučuješ za naravoučenije?
duhovitost je oličenje kreativnosti.racunati na to da ima ljudi koji shvataju to ozbiljno i nemaju smisla za humor - this backfires.
kad te zatvaramo u pecinu?Da bi se vratili na normalan put treba prvo da se eliminise feminizam i emancipacija
nisam, ali imam preporuku za knjigu Autostoperski vodic kroz galaksijueh ... gledala film?
Sam sam otisao a vi se pokoljitekad te zatvaramo u pecinu?