Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 95.581
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
а јел има изрека једном "демократа" увек "демократа" "жути олош" иако је данас на пример у СНС режиму типа Гордана Чомић или Драган Шутановац, Бранислав Лечић и екипа
ма пусти ти сад радикале из њих је настала СНС логично је да су они окосница СНС-а ја питам шта је са високим функционерима ДС-а који су данас у СНС-у, СРС данас не постоји утопила је се у СНС али зашто је исти случај са ДС цео главни одброр је данас у СНС-у и то на функцијама наравноНема "једном демократа, увек демократа".
Има "Жути олош и смрадикалски шљам = Српска напредна странка".
Примећујем да кажеш СРС данас не постоји УТОПИЛА СЕ У СНС, а ДС цео главни одбор ДАНАС У СНС.ма пусти ти сад радикале из њих је настала СНС логично је да су они окосница СНС-а ја питам шта је са високим функционерима ДС-а који су данас у СНС-у, СРС данас не постоји утопила је се у СНС али зашто је исти случај са ДС цео главни одброр је данас у СНС-у и то на функцијама наравно
разлика је што је СНС проИСТЕКЛА из СРС-а самим ти преузела и њено чланство, а шта је са Демократама којима су Шешељ, Вучић и Николић бити "смртни непријатељи" шта то одведе цео ГО у табор Вучића и не само у табор него на високе функције унутар СНС-аА која је суштинска разлика што су се једни УТОПИЛИ, а други ДАНАС У СНС?
још горе ако је тако јер су ти људи били на највишим страначким и државним функцијама, онда испаде тачно оно за њих да су жути олош и шљаму напредњацима је што је су из ДС дошле у СНС најгоре личности.
још горе ако је тако јер су ти људи били на највишим страначким и државним функцијама, онда испаде тачно оно за њих да су жути олош и шљам
којс демократеНе знам зашто те на теми о радикалима сврбе демократе?
која тема о "радикалима" који де факто не постоје не сврби ме ништа него ако се каже са покојну СРС једном радикал увек радикал како се узима само тај наратив онда треба рећи једном демократа увек демократа иако је поменио неколико странки, суштиска разлика између СРС-а и ДС-а никад није ни постајала нити постајао икакав програм или идеологија осим вршења власти и богаћена, ови радикали што нису у СНС-у данас су мање огавни од "демократа" који су у СНС, јер би било логичније да је Шаровић или Драган Тодоровић у СНС-у него што је да су тамо Шутанаовац, Лечић, Триван, Мали итд итд а прелетања са једне стране на другу у зависности која је страна на власти је увек било и увек ће и бити, неће никад нестати, а ДОС (ДС и стари ДСС) предњаче у томепа и радикали су ништа мање тј исто...Демократе су на политичким маргинама већ дуго.
Ultraprimitivizam.
којс демократекоја тема о "радикалима" који де факто не постоје не сврби ме ништа него ако се каже са покојну СРС једном радикал увек радикал како се узима само тај наратив онда треба рећи једном демократа увек демократа иако је поменио неколико странки, суштиска разлика између СРС-а и ДС-а никад није ни постајала нити постајао икакав програм или идеологија осим вршења власти и богаћена, ови радикали што нису у СНС-у данас су мање огавни од "демократа" који су у СНС, јер би било логичније да је Шаровић или Драган Тодоровић у СНС-у него што је да су тамо Шутанаовац, Лечић, Триван, Мали итд итд а прелетања са једне стране на другу у зависности која је страна на власти је увек било и увек ће и бити, неће никад нестати, а ДОС (ДС и стари ДСС) предњаче у томе
па и радикали су ништа мање тј исто...
ја не говорим о демократама који су данас формално у ДС-у и то врло добро знаш а на маргинама су јер су опозиција и један од главних твораца данашњег СНС-а ма колико се Борис Тадић љутио кад му се каже истина у лице!
jednom Alter_Ego_ uvek Alter_ego_ !
ево овај никад није био смрадикал па смрди ништа мање није силазио са Н1 и Нове као другосрбијаска икона па оде право у СНСОво је поменуто у разговору са Шаровићем, који је одавно изашао из Смрадикала и хтео би да опере биографију.
Једном смрадикал увек смрадикал се односи, како рекох у првом посту, на радикале свих боја и облика. И Шешељ и Николић и Шаровић и Вучић и Вучинић и Стево Драгишић и Маја Гојковић и сестре Радета и Иван Нинић и јорГованка и Атлагић и сви остали где год да су, а наразличитим странама су.
Дикић другосрбијанска п...ца ко га нису хтели у ЛДП па је остао у распалом ДС-у но није излазио из Раткова док је пио рујно вино са Бранком обрванкомdr dikić lepo objasnio šta znači jednom radikal uvek radikal
а после као "сукоб" у студију, јефтима престава