Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 93.180
...
Kad udari jaje na oko...
...
Добијеш јаје на око...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...
Kad udari jaje na oko...
...
Ne verujem u performans ispred suda
normalno. u svakoj drzavi policija je izvrsna vlast i cuva poredak da drzava ne bi otisla u q zbog par idiota koji navuku i naloze masu.Мада, није у реду нападати полицију. Ти људи раде свој посао заштите безбедности, реда, мира и поретка. Треба их поштовати јер су они стално у опасности да би ми могли мирно да спавамо. Ружно да их људи нападају, пљују, вређају, називају ,,керовима", итд.
Бла, бла, бла...јел знаш ти како бије полиција у Француској, Немачкој и уоште Европи? Ови наши буквално мазе демонстранте, у поређењу са тим.normalno. u svakoj drzavi policija je izvrsna vlast i cuva poredak da drzava ne bi otisla u q zbog par idiota koji navuku i naloze masu.
ali u ovoj tiraniji policija nazlost ima i mora da snosi odgovornost za svaku dlaku koja otpadne nekom sa glave jer cuvaju najgori kriminalni olos i postaju njova pretorijanska garda, a nikako ono sto bi trebalo da budu. i ne zavaravajmo se, masa policijaca nisu sadisti, znamo kako se desavaju ekstremni slucajevi jer u svakoj policiji postoje ekperti za mucenje drugih sa razlogom ili mnogo cesce u poslednje vreme svuda u svetu bez ikakvog valjanog razloga.
Ne zna ni naša policija kako se demonstrira u Evropi. Tamo sigurno policajci dobiju veće povrede od biber spreja.Бла, бла, бла...јел знаш ти како бије полиција у Француској, Немачкој и уоште Европи? Ови наши буквално мазе демонстранте, у поређењу са тим.
Бла, бла, бла...јел знаш ти како бије полиција у Француској, Немачкој и уоште Европи? Ови наши буквално мазе демонстранте, у поређењу са тим.
Мада, није у реду нападати полицију. Ти људи раде свој посао заштите безбедности, реда, мира и поретка. Треба их поштовати јер су они стално у опасности да би ми могли мирно да спавамо. Ружно да их људи нападају, пљују, вређају, називају ,,керовима", итд.
Ali "opasan ekstremista".Opasan ekstremista! Ilija Kostić naprskao biber sprej policajcu u lice, lekari se čoveku bore za oko!
Ali "opasan ekstremista".
Ovo kao kada se index sprda u naslovu pa iznad zajedničke slike Bujanca i Karamarka napiše "Uznemirujuća fotografija":
Pogledajte prilog 1647867
ili nakon izbora "Zašto je Njonjo tužan?"
![]()
Citrkus.Premda ova fotografija jeste uznemirujuca...
...
Pa zato su i napisali.Premda ova fotografija jeste uznemirujuca...
...
Citrkus.
Ne bi trebali zapostavljati hrvatsku političku scenu. To je isto sajam ludaka. Go Srbin do Srbina. Ako ni to, makar se može reći da ih je isti pravio. Čiji god da je.
Ja sam dobar -U-staša.Hrvati su najgori od svih Srba...
...
Ja sam dobar -U-staša.
![]()
Okani se Mila...Ajde dobro, od vas su gori samo Milovi Montenigeri...tzv Crveni Hrvati...
...
Okani se Mila...
![]()
e sns nasrce na zene i penzionere, koji je to soj ljudi?Sad će za opoziciju reći da je krezava i bezmuda...
Какви демонстранти таква и реакција полиције.Ne zna ni naša policija kako se demonstrira u Evropi. Tamo sigurno policajci dobiju veće povrede od biber spreja.
Као Пиноче?Jedine diktature koje su uspesne su one gde se diktator posle odredjenog vremena odrekne vlasti, ili umre pa se ne nastavi sa diktaturom.
Da, vidi se ta srazmjernost i odmjerenost policije.Какви демонстранти таква и реакција полиције.
Полиција у Србији, ако изузмемо овај инцидент, буквално, мази демонстранте.Da, vidi se ta srazmjernost i odmjerenost policije.
I ja sam spavao sa 100 supermodela, ako izuzmemo da nisam spavao sa 100 supermodela.Полиција у Србији, ако изузмемо овај инцидент, буквално, мази демонстранте.