jednokrevetne sobe!

bebazr

Početnik
Poruka
45
nemam skim da idem u Grcku na more jer bih ja da spojim dve smene a ne bi bio problem i da idem sama ali nikako ne mogu da nadjem neku agenciju da ce po nekoj pristojnoj ceni da izda jednokrevetnu sobu, uzgred, ni nema ih! :confused:

Ja sam letovao u hotelu Lovcen u Sutomoru. Imaju jednokrevetnu sobu sa kupatilom. Malo je veca od mrtvackog sanduka. Crnogorci i u sobu od dva kvadrata naguraju cetiri kreveta. Inace, sto se tice Grcke, tesko je naci jednokrevetnu sobu. Mogu ti izdati dvokrevetnu, uz doplatu od 50-100%. Ili povedi mene, platicu svoj deo. Fer?

bebazr:
nemam skim da idem u Grcku na more jer bih ja da spojim dve smene a ne bi bio problem i da idem sama ali nikako ne mogu da nadjem neku agenciju da ce po nekoj pristojnoj ceni da izda jednokrevetnu sobu, uzgred, ni nema ih! :confused:
.---------------------------------------------------------------------------------------------

A gde bi isla u Grcku u koje mesto da probamo da pronademo nesta.

Ja sam već napisao da svoje usluge NE NAPLAĆUJEM !
Što se tiče tašte, znam ja kakva je to muka, ali ne smemo ovako otvoreno da se dogovaramo.
Znam opasno mesto za kupanje, podvodne struje itd....Ali moramo P.P.

Vi ste momci neozbiljni, ja stvarno imam problem. zavrsavam kurs Grckog i gde da vezbam komunikaciju osim u Grckoj.A bez mora ne mogu da zivim, samo da mi je toplo i morsko i nista mi vise ne treba! Idem na sajam pa cu videti, malo cu ih sarmirati, mozda upali ;)
Sto se tice Krita, hvala na pozivu, jedino ne znam kako cu za vizu :confused:

Ma nismo mi baš SKROZ neozbiljni. Život je takav.....
Za vizu ti ne mogu pomoći, a što se tiče učenja jezika, najlakše ćeš to uspeti kroz rad.
Sa znanjem engleskog i MALO grčkog, primiće te u bilo koji hotel da radiš na recepciji.
I onda tamo imaš i stan i hranu, platu 700 i EVO REŠENJA !!!

Back