JEDNOGLASNO Američki Senat izglasao da je princ prestolonaslednik Saudijske Arabije O

Гомила ствари је овде интересантна. Прво, сенат неке државе одлучује ко је крив за убиство које се десило у другој држави. Друго, у западну европу је дошло 4 милиона муслимана. Нека 1% буде милитантно и ето нама ватромета у свакој престоници од Рејкјавика до Малте.

Moraće da uvzu više oružja i da obore cenu nafte kako bi shebali Ruse :zkez:

:lol: pa to i nije neka kazna za njih .. to im i treba da bi podrzali teroriste po svetu ... neko im mora to kupljeno oruzije predati :D

- - - - - - - - - -

Чекај да пошаљу изасланика да види шта има у трезору.

A pa nije to Irak ... ovo je krava koja moze dugo da se muze. ...

181130-g20-putin-mbs-mn-1105_54e9ce0fda1e712ad11b0dbcb8f57f12.fit-2000w.jpg

Гомила ствари је овде интересантна. Прво, сенат неке државе одлучује ко је крив за убиство које се десило у другој држави. Друго, у западну европу је дошло 4 милиона муслимана. Нека 1% буде милитантно и ето нама ватромета у свакој престоници од Рејкјавика до Малте.

Po podacima MI-5 i KGB-a (ili kako se sada zovu)
minimum 10% obučenih terorista "spavača"
Znači, radiće i biće uzorni gradjani
dok ne dobiju signal.
Onda bomba u tržnom centru, vozu.....

PS: Moamer el Gadafi je pred smrt rekao:
Zapad me ruši a ja sam pooislednja brana Evropu
od ekstremniog džihada.

I Uvedoše im demokratiju:
Rezultat:
Zemlja koju su zvali "Istočna Švajcarska"
u kojoj je predsednik živeo u šatoru dok svi nisu dobili stanove.
Zemlja koja je školovala svoje ljude.
U SFRJ, npr. pilote.
Imali su plaćenu školarinu i džeparac nivoa nekoliko plata
uz samo jedan uslov:
Da se vrate i duplo toliko rade u Libiji.

Dokaz da demokracija nema cenu, tj, da je najskuplja reč na svetu.

Ali, možda, kao na ovim prostorima, najjeftinija.
Svi (političari, lopovi. lažovi ...) se kriju iza nje

Poslednja izmena:

aku su zbog curuvije bombardovali srbiju sto ne bi i ovo izglasali... curuvia je inace bio vidjen za prvog coveka srbije i to je milosevicu direktno receno naglaseno od istih onih koji su njega ustrojili

Back