anakin:
snoshaj efendija:
Ne znam zasto ste odjednom splasnuli?Zato sto nema Gazdarice da supervizira vase postove?
Ili se trudite da zatrpate Volodjin post?
Hm.
I nije mi jasno zasto se na ovaj topic javlja dosta svezih, tj. skoro uclanjenih likova?Ili su to stari koji pod novim nickom udaraju kontru Gazdarici?
Cudno je... :?
pa jok bre....volodja je super stvari rekao...
a Gazda...ona je iskrena zena sto je za ceniti...
malko si bezveze koncipirao temu mada se poenta nazire....mislim da te nisu skontali...
a to shvati kao kompliment...
Leleee ala se ovde mrsi o zatucanostima...
I zaista ima dosta "novih" nick-ova... hm...
Jel to beshe zbog onog nametnutog stida...
Shteta shto nema vishe emisije "Shoder Lista" gde se dugo vrtela pesmica:
"ZENA SAM POSHTENA,
IMAM SAVEST CHISTU,
NA TRECEM KANALU,
GLEDAM SHODER LISTU"
Ima dodushe emisija o filozofiji - Sharene Kaze, koju vodi Milan Gutovic. Veoma, veoma pametnije stvari ima tamo chovek da chuje i vidi nego ovde. A jel se secate kako su ga napale "chasne i visokomoralne"? Prepoznale se guske, pa tuzile, pa odustale.. shta li...
E sad, ochekujem da i ti Efendija ukljuchish mozak (stvarno - koj ti je?) i odustanesh od optuzivanja zena kao one guske Gutovica...
Razmisli o chemu prichamo?
O nagonima i potrebama pojedinaca, o SUPER EGU i ID-u, i syebanom Egu (kod pojedinih) koji ne moze dobro da funkcionishe tj daje prednost chas jednom chas drugom.
Otkud kod tebe nagon?
Kako smesh da uvlachish svoj erektirani polni organ u vaginu zene?
Kako te nije sramota zbog toga?
Prochitaj josh jedanput shta si pitao - pogledaj josh jednom moje odgovore. Oni su bili kakva su ti bila pitanja.
A tehnike koje ti bodu ochi... paaa ajde ovako...
Sigurno si u zivotu imao proliv... I verovatno si se uneredio. I koja ce zena sad da uzme mushkarca koji se usro?
Stvarno, stvarno mi nisi jasan...
Ovamo savetujesh pubertetlije da stave krpu preko tukija i da ga zavlache kroz radijator, ovamo ti smeta zenska potreba? Blago onom ko te razume...
A vidim da te bocka anus... Verovatno je osetljiv deo. I chak da ga nisi dirao prstom sigurno si prelazio toalet papirom preko istog ili prilikom kupanja, pa si tako otkrio da je osetljivo mesto.
1) Shta je za tebe ljudsko telo onda?
2) Shta je za tebe seksualno zadovoljstvo?
3) Kako dozivljavash zenu?
4) Da li je imash i
5) koliko godina imash (rekao si da si mnogo star).
6) Da li ti mishljenje prostitutke o zenama (znash ono - domacica, *****, krevet, drshka..) znachi vishe od struchnjaka?
Najverovatnije ces morati do seksologa.
Tvoja pitanja i "problemi" su problemi u tvojoj glavi.
Ovde ti necu objashnjavati shta da radish.
Problem: Mnogi mushkarci zbog svojih neuspeha ili zdravstvenih problema (potencija kao primer) "mrzi" zene.
Ali vredi pokushati, ne kvari mlade ljude glupostima, postoji struchna literatura.
Pozdrav.