Jedno realno zivotno razmisljanje za muskarce

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Teorija vishka:

Mushkarac mora da je vishi.
Mushkarac mora da vishe zaradjuje.
Mushkarac mora da ima vishe godina.
Mushkarac mora da je vishe stvari probao u sex-u.
Mushkarac mora da je vishe...

Ajd' da obrnemo (neko je to malo naceo): sta bi buduca mlada rekla muskarcu koji upraznjava ove tacke ili trazi od devojke - da li bi se udale za njega - teorija vishka kaze DA - Balkan je to, on je baja, a takva devojka (po tackama) je za kamenovanje.

Pre mislim da je to strah u muskarca: da li cu uspeti da "pratim" takvu zenu, da li sam joj dovoljan, da li cu uvek moci...

Malo sam smoren time (ovde na ljis-u) da je na ovaj ili onaj nacin devojka/zena na stubu, pa udri.

divlja maza:
Stvarno je tema vulgarna i krajnje provokativna, ali ne razumem s kojim ciljem? Zasto se niko ne zapita, da li bi ijedna normalna devojka pristala da udje u brak sa nekim ko joj prizna, da se jos pre dvadesete gnezdio u krilu prostitutki i od njih ucio zivotne lekcije i da je pre nje bio sa onoliko bestidnih devojaka koje su mu radile sve one gadosti.
PALA BI U NESVEST!
Eto, na primer ja bih u brak sa nekim "cistuncem", bilo bi idealno da mu ja budem prva i da osim mene ne pozeli ni jednu drugu do kraja zivota. PUSTI SNOVI...

Zasto se niko ne zapita, da li bi ijedna normalna devojka pristala da udje u brak sa nekim ko joj prizna, da se jos pre dvadesete gnezdio u krilu prostitutki i od njih ucio zivotne lekcije i da je pre nje bio sa onoliko bestidnih devojaka koje su mu radile sve one gadosti.

Usla bi, bez problema.A znas li zasto?Zato sto je svim zenama jasno da ZENE MUSKARCIMA 99% vise ugadjaju nego obrnuto.

Po topicima sa ovog foruma MUSKARCI ZENAMA:
1/DAJU ORAL
2/VAGINALNI SEX U POZAMA POZELJI PARTNERKE
3/MAZE JE KOJE KUDA PO TELU

A ZENE MUSKARCIMA
1/ORAL na 10-tak nacina
2/LIZU JAJA
3/PRCKAJU PO CMARU
4/STAVLJAJU TUKI MEDJU SISE
5/GUTAJU SPERMU
6/OBLACE EROTSKI VES PO ZELJI MUSKARCA
7/VODE LJUBAV SA DRUGIM MUSKARCEM PRED OCIMA SVO DRAGOG
8/BRIJU IM MUDA (i to sam video u nekom bajatom topicu)
9/PRAVE IM EROTSKI DEKOR SKIDANJEM GACICA U KAFICU ISPOD STOLA
10/PRAVE SASAVE FRIZURICE 'DOLE' NA I PO ZELJI MUSKARCA
11/VEZBAJU VAGINALNE MISICE DA BI STEZALE TESTISE ISTIM (POPULARNA 'krckaljka', pretrazite forum i nacicete i to,)
12/MASTURBIRAJU SA ILI BEZ POMAGALA PRD SVOJIM DRAGIM DOK ON TO POSMATRA

Sta su, glup sam i konzervativan.Smetalo bi mi da se ozenim zenu koja je brijala muda mom kumu svojevremeno kad su se zabavljali.Ili mu radila 'krckaljku'.
Mos' misliti!Prva bracna noc a ona potegne Wilkinson duo-action i brije mi muda a ja joj pravim cherokee frizuricu.A kum doneo multipraktik na svadbu i boli ga ****.
Ili odem u kraju na pice sa zenom u kafic a znam da se moja zena zabavljala sa konobarom.On mi donosi cepi i tacno mu vidim na faci kako se sa simpatijama seca kako je mojoj zeni stavljao tuki madju sise i ***** je u bulju.Ma zayebi me toga...

A mojoj zeni 10000000% ne bi smetalo da bude prijateljica mojoj bivsoj devojci jer u svojoj glavi moze samo da ima sliku prve tri tacke.Te tri tacke ne smetaju ni meni pa makar bile sa bilo kim.
Ako ima neko nesto za dopunu 3 tacke koje sam naveo, neka kaze.Voleo bih to da cujem.

8)

Bad_Wolf:
snoshaj efendija:
A mojoj zeni 10000000% ne bi smetalo da bude prijateljica mojoj bivsoj devojci jer u svojoj glavi moze samo da ima sliku prve tri tacke.Te tri tacke ne smetaju ni meni pa makar bile sa bilo kim.
Ako ima neko nesto za dopunu 3 tacke koje sam naveo, neka kaze.Voleo bih to da cujem.

Licemerno.
Ne, vec iskreno.

kučka:
Dlakava_Strvina:
kučka:
Ajme, sestro slatka... shto?
PA ako se plashish da te niko nece uzeti, nemoj NIKAD DA PRIZNASH DA SI BILA NA FORUMU

KASNOOOOO, ja već svima razglasila. Mislim kao ono
net, forum, stičeš iskustva, trudila se da po nešto i zapamtim pa posle deklamujem a svi mi kažu: vidi, vidi, kako je pametna mala plava pa još šatirana.
Šta ću sad jadna ja? :cry:

Dosji kod bate da te malo uteshi... pa cemo posle uz cigaru o svemu, kako se ko zove, shta radi i kakv je... :wink:

Hvala ali ne bih. Ti uglavnom preferiraš na udate i ove na vlasti. Rame za plakanje imam .A potajno , ima ovde neko .....:cry:

Reci koji je?Pa da je carski, dovesce ga efendija... :wink:

snoshaj efendija:
kučka:
Dlakava_Strvina:
kučka:
PA ako se plashish da te niko nece uzeti, nemoj NIKAD DA PRIZNASH DA SI BILA NA FORUMU

net, forum, stičeš iskustva, trudila se da po nešto i zapamtim pa posle deklamujem a svi mi kažu: vidi, vidi, kako je pametna mala plava pa još šatirana.

Dosji kod bate da te malo uteshi... pa cemo posle uz cigaru o svemu, kako se ko zove, shta radi i kakv je... :wink:

Hvala ali ne bih. Ti uglavnom preferiraš na udate i ove na vlasti. Rame za plakanje imam .A potajno , ima ovde neko .....:cry:

NEVALJALČE JEDAN, ti bi to voleo u troje!Da je Kučka u sendviču :?: :oops: :oops: :oops:

kučka:
snoshaj efendija:
kučka:
Dlakava_Strvina:
kučka:

NEVALJALČE JEDAN, ti bi to voleo u troje!Da je Kučka u sendviču :?: :oops: :oops: :oops:

Ma ti si moja praska sunkica...(Eto, nisam vredjao pa rekao 'Alpska specijal').
Ne bez zezanja, reci mi na privat (posto si stidljiva) ko je slomio srce mojoj kuckici pa cu ja da mu pokazem... :evil:

snoshaj efendija:
Ne kopam po proslosti, nisam ljubomoran ali bi mi smetalo da moja suprauga takve stvari radi ili insistira na njima.
Ne zanima me da li je pre mene bila sa bilo kim i sta je radila.To nikad nisam pitao niti me zanima.
PROSLOST ME NE ZANIMA.
Pozdrav.
snoshaj efendija:
Ili odem u kraju na pice sa zenom u kafic a znam da se moja zena zabavljala sa konobarom.On mi donosi cepi i tacno mu vidim na faci kako se sa simpatijama seca kako je mojoj zeni stavljao tuki madju sise i ***** je u bulju.Ma zayebi me toga...
Hajde budi dosledan. Smeta li ti proslost ili ne? Ako ti smeta, zaboravi na onih 15 tacaka, jer ces ti problem opterecenosti prosloscu imati cak i ako je tvoja zena pre tebe imala krajnje konvencionalno seksualno iskustvo. Sve dok zena ima proslost (bilo kakvu), bices opterecen njome.

alle:
snoshaj efendija:
Ne kopam po proslosti, nisam ljubomoran ali bi mi smetalo da moja suprauga takve stvari radi ili insistira na njima.
Ne zanima me da li je pre mene bila sa bilo kim i sta je radila.To nikad nisam pitao niti me zanima.
PROSLOST ME NE ZANIMA.
Pozdrav.
snoshaj efendija:
Hajde budi dosledan. Smeta li ti proslost ili ne? Ako ti smeta, zaboravi na onih 15 tacaka, jer ces ti problem opterecenosti prosloscu imati cak i ako je tvoja zena pre tebe imala krajnje konvencionalno seksualno iskustvo. Sve dok zena ima proslost (bilo kakvu), bices opterecen njome.

Daj zajebite me vise.Vrati se na volodjin post, dane parafraziram coveka.Necu osobu koju je fircalo pola kraja i tacka.
Zapravo seks moze itreba da bude ali ne ono sto sam naveo.Mislim, ne preterujte vise.Hilajdu puta moram da objasnavam.
NECU NEVINU I NIJE BITNO S KIM JE BILA I KOLIKO!BITNO JE DA JE NISU ****** U DUPE, SVRSAVALI U USTA I OSTALO STO SAM NAVEO.
******...

Cini mi se da ovo jedino ima smisla ako si na nekim postdiplomskim studijama ili spremas temu za neki seminar negde u belom svetu. Za te koje su bile sa pola varosi jos uvek je nemoguce u nasoj sredini biti a ne saznati. Osim ako je iz nekog drugog karaja ili grada. Mislim da ih nije tesko ni provaliti, mada bi ti to trebao bolje da znas.

JaMi:
Cini mi se da ovo jedino ima smisla ako si na nekim postdiplomskim studijama ili spremas temu za neki seminar negde u belom svetu. Za te koje su bile sa pola varosi jos uvek je nemoguce u nasoj sredini biti a ne saznati. Osim ako je iz nekog drugog karaja ili grada. Mislim da ih nije tesko ni provaliti, mada bi ti to trebao bolje da znas.

Ma bas me briga.Da je bila sa 100 ljudi ako je bila kao zena a ne kao drolja.Nije to bila poenta.Uostalom vidis da se pola onih koji se qrche svojom fleksibilnoscu i savremenim shvatanjima sad uopste ne javljaju.

snoshaj efendija:
kučka:
snoshaj efendija:
kučka:
Dlakava_Strvina:
kučka:

Ma ti si moja praska sunkica...(Eto, nisam vredjao pa rekao 'Alpska specijal').
Ne bez zezanja, reci mi na privat (posto si stidljiva) ko je slomio srce mojoj kuckici pa cu ja da mu pokazem... :evil:

Ja stidljiva, he,he.Nego obrni,okreni ništa tebi bez tvoje kučkice.Odkako te ovi dohvatiše zaboravio si da nam "zvekneš" neki citat ili pesmicu. Fali mi za laku noć :) :) :)

anakin:
snoshaj efendija:
Ne znam zasto ste odjednom splasnuli?Zato sto nema Gazdarice da supervizira vase postove?
Ili se trudite da zatrpate Volodjin post?
Hm.
I nije mi jasno zasto se na ovaj topic javlja dosta svezih, tj. skoro uclanjenih likova?Ili su to stari koji pod novim nickom udaraju kontru Gazdarici?
Cudno je... :?

pa jok bre....volodja je super stvari rekao...
a Gazda...ona je iskrena zena sto je za ceniti...
malko si bezveze koncipirao temu mada se poenta nazire....mislim da te nisu skontali...
a to shvati kao kompliment...

Leleee ala se ovde mrsi o zatucanostima...
I zaista ima dosta "novih" nick-ova... hm...
Jel to beshe zbog onog nametnutog stida...

Shteta shto nema vishe emisije "Shoder Lista" gde se dugo vrtela pesmica:

"ZENA SAM POSHTENA,
IMAM SAVEST CHISTU,
NA TRECEM KANALU,
GLEDAM SHODER LISTU"

Ima dodushe emisija o filozofiji - Sharene Kaze, koju vodi Milan Gutovic. Veoma, veoma pametnije stvari ima tamo chovek da chuje i vidi nego ovde. A jel se secate kako su ga napale "chasne i visokomoralne"? Prepoznale se guske, pa tuzile, pa odustale.. shta li...

E sad, ochekujem da i ti Efendija ukljuchish mozak (stvarno - koj ti je?) i odustanesh od optuzivanja zena kao one guske Gutovica...

Razmisli o chemu prichamo?

O nagonima i potrebama pojedinaca, o SUPER EGU i ID-u, i syebanom Egu (kod pojedinih) koji ne moze dobro da funkcionishe tj daje prednost chas jednom chas drugom.

Otkud kod tebe nagon?
Kako smesh da uvlachish svoj erektirani polni organ u vaginu zene?
Kako te nije sramota zbog toga?
Prochitaj josh jedanput shta si pitao - pogledaj josh jednom moje odgovore. Oni su bili kakva su ti bila pitanja.

A tehnike koje ti bodu ochi... paaa ajde ovako...
Sigurno si u zivotu imao proliv... I verovatno si se uneredio. I koja ce zena sad da uzme mushkarca koji se usro?

Stvarno, stvarno mi nisi jasan...

Ovamo savetujesh pubertetlije da stave krpu preko tukija i da ga zavlache kroz radijator, ovamo ti smeta zenska potreba? Blago onom ko te razume...

A vidim da te bocka anus... Verovatno je osetljiv deo. I chak da ga nisi dirao prstom sigurno si prelazio toalet papirom preko istog ili prilikom kupanja, pa si tako otkrio da je osetljivo mesto.

1) Shta je za tebe ljudsko telo onda?
2) Shta je za tebe seksualno zadovoljstvo?
3) Kako dozivljavash zenu?
4) Da li je imash i
5) koliko godina imash (rekao si da si mnogo star).
6) Da li ti mishljenje prostitutke o zenama (znash ono - domacica, *****, krevet, drshka..) znachi vishe od struchnjaka?

Najverovatnije ces morati do seksologa.
Tvoja pitanja i "problemi" su problemi u tvojoj glavi.
Ovde ti necu objashnjavati shta da radish.

Problem: Mnogi mushkarci zbog svojih neuspeha ili zdravstvenih problema (potencija kao primer) "mrzi" zene.
Ali vredi pokushati, ne kvari mlade ljude glupostima, postoji struchna literatura.

Pozdrav.

Malo je problem sto su neki shvatili da to tako treba, da ako sve to radi onda je riba, a muskarac nije muskarac ako ne pozeli neke gadosti i ne radi ih. Mada ta muska fantaziranja uglavno su u muskim drustvu, bar koliko ja znam. Ima jedna stara izreka, zena je onakva, kakvom je muz (muskarac) napravi. Tako da i ove nove frajlice, su izvor vasih zelja, trude se maksimalno oko svega, dekolte do pupka, slic do bubrega, maskara 2000 kalorija, (gde je samo izmislise i odakle izvadise sve te kalorije), ako nema silikona bar negde onda je "out", skupe 200 eura bar za usnu u nadi da ce prevazici Seve. A 2:2=0

JaMi:
Malo je problem sto su neki shvatili da to tako treba, da ako sve to radi onda je riba, a muskarac nije muskarac ako ne pozeli neke gadosti i ne radi ih. Mada ta muska fantaziranja uglavno su u muskim drustvu, bar koliko ja znam. Ima jedna stara izreka, zena je onakva, kakvom je muz (muskarac) napravi. Tako da i ove nove frajlice, su izvor vasih zelja, trude se maksimalno oko svega, dekolte do pupka, slic do bubrega, maskara 2000 kalorija, (gde je samo izmislise i odakle izvadise sve te kalorije), ako nema silikona bar negde onda je "out", skupe 200 eura bar za usnu u nadi da ce prevazici Seve. A 2:2=0

Da a kad stavish prstitj na chelo, onda se setish da ima izreka:
"Mushkarcheva je uvek poslednja - da draga"

Jer mushkarac je glava porodice, a zena - vrat, pa glava ne moze nigde ako vrat ne krene...

A seve... pa shta? Shto ste gledali tudja dupeta i genitalije? Jel imate svoje? Sram ih bilo, naravno, mi smo poshteni i nismo takvi...

Sram ih bilo! oni RADE a mi GLEDAMO... MANIJACI!

snoshaj efendija:
JaMi:

Ma bas me briga.Da je bila sa 100 ljudi ako je bila kao zena a ne kao drolja.Nije to bila poenta.Uostalom vidis da se pola onih koji se qrche svojom fleksibilnoscu i savremenim shvatanjima sad uopste ne javljaju.

prvo da ti iskazem restekt za iskrenost 8) 8)

a onda da ti kazem da nemozesh tako da delish zene

ko zna u kakvim situacijama je koja bila

nisu svi partneri isti

nekad i zene kao i mi zele sve da probaju jer to je ipak njihov zivot pa shto da ne probaju ono shto ih interesuje

najvaznije je da ona sa tobom ima lep emocijonalni odnos a posle cjete se uklopiti ko sta voli ili nevoli

i mushkarci nekad probaju neshto pa im se to posle nesvidja

sve je to individualno

ja bi vishe voleo da ljudi medjusobno ispunjavaju zelje iz ljubavi sve dok ih to ne smeta

josh jednom 8)

Aj me meni...pa da te dopunim...
Cuj teorije,muskarci rade samo prve tri tacke...rade oni i jedan deo dole navedenog sto si ti okarakterisao kao nesto sto iskljucivo rade zene...Pocev od price da zene rade oral na 10-ak nacina,na koliko ih to nacina rade muskarci?Zene prckaju muskarcima po dupetu,a muskarci zenama kao ne.Zene prave intimne frizurice,pa prave ih i neki muskarci...I izvode zenama striptiz...I obuku i cege po zelji svoje devojke...Pa cak znam i jednu curu kojoj momak,depilira dupe.Meni je nezamislivo,ali ne mozes sad da pricas bajke kako muskarci zenama rade 3 navedene stvar.Ma rade im sve i svasta!Ima i jos...
Samo sto to ne pricaju,jer svaki zeli image macho-man-a.
I sad je jako bitna stvar da li je neko probao anal ili ne,ili dal' guta ili ne guta.I to je po tebi zena koja se * kao drolja.Da li ce neko voleti analni sex zavisi od toga kako je prevazisao analnu fazu u svom detinjstvu.I sasvim je prirodno da ga neko voli,kao sto je sasvim prirodno da ga neko ne voli.I sve to uopste ne mora da izgleda jeftino i vulgarno.Kao sto recimo klasican sex ponekad moze da izgleda.Pricas o sasvim uobicajenim i rasprostranjenim stvarima.Mnogo,mnogo rasprostranjenijim nego sto se to tebi cini.

bhc33:
snoshaj efendija:
JaMi:

nisu svi partneri isti

nekad i zene kao i mi zele sve da probaju jer to je ipak njihov zivot pa shto da ne probaju ono shto ih interesuje

najvaznije je da ona sa tobom ima lep emocijonalni odnos a posle cjete se uklopiti ko sta voli ili nevoli

sve je to individualno

ja bi vishe voleo da ljudi medjusobno ispunjavaju zelje iz ljubavi sve dok ih to ne smeta

josh jednom 8)
Ja sam na samom pocetku napisala da je to individualna stvar. Kao i sve u zivotu uopste. Nikog ne delim i nikad se ne zna sta ce biti sutra. Tesko mogu i dvoje da se sporazumeju, a kamoli mi ovde koji ne znamo jedni druge a toliko nas ima.

Dlakava_Strvina:
....volodja je super stvari rekao...

PRVO RAZMISL O TOM STO JE COVEK REAKO PA REPOSTIRAJ NJEMU

Leleee ala se ovde mrsi o zatucanostima...
I zaista ima dosta "novih" nick-ova... hm...
Jel to beshe zbog onog nametnutog stida...

TACNO, REALNOG STIDA!

Shteta shto nema vishe emisije "Shoder Lista" gde se dugo vrtela pesmica:

"ZENA SAM POSHTENA,
IMAM SAVEST CHISTU,
NA TRECEM KANALU,
GLEDAM SHODER LISTU"

CONTRADICTIO IN ADJECTO!

Ima dodushe emisija o filozofiji - Sharene Kaze, koju vodi Milan Gutovic. Veoma, veoma pametnije stvari ima tamo chovek da chuje i vidi nego ovde. A jel se secate kako su ga napale "chasne i visokomoralne"? Prepoznale se guske, pa tuzile, pa odustale.. shta li...

GRESKA U KORACIMA!

E sad, ochekujem da i ti Efendija ukljuchish mozak (stvarno - koj ti je?) i odustanesh od optuzivanja zena kao one guske Gutovica...

Razmisli o chemu prichamo?

NARAVNO!

O nagonima i potrebama pojedinaca, o SUPER EGU i ID-u, i syebanom Egu (kod pojedinih) koji ne moze dobro da funkcionishe tj daje prednost chas jednom chas drugom.

I O LAGANJU NA FORUMU

Otkud kod tebe nagon?

MOGUCE JE DA SI STEKAO TAKAV UTISAK, POSTUJEM!
Kako smesh da uvlachish svoj erektirani polni organ u vaginu zene?

ETO, MALO CUDNO ALI SMEM!
Kako te nije sramota zbog toga?

NIJE ME SRAMOTA, MADA DELUJE DA JESTE CIM SAM POSETILAC OVOG FORUMA

Prochitaj josh jedanput shta si pitao - pogledaj josh jednom moje odgovore. Oni su bili kakva su ti bila pitanja.

NE.ONI SU BILI TAKVI DA TE ZENE NE BI RAZAPELR KAO MENE.

A tehnike koje ti bodu ochi... paaa ajde ovako...
Sigurno si u zivotu imao proliv... I verovatno si se uneredio. I koja ce zena sad da uzme mushkarca koji se usro?

BANALIZUJES STVARI!

Stvarno, stvarno mi nisi jasan...

MNOGIMA NISAM, PA ZASTO BIH TEBI...OK.POSTUJEM.

Ovamo savetujesh pubertetlije da stave krpu preko tukija i da ga zavlache kroz radijator, ovamo ti smeta zenska potreba? Blago onom ko te razume...

MASTURABACIJA JE NORMALNA STVAR KOD OBA POLA.AKO DEVOJCICA MASTURBIRA SA 14 GODINA STAVLJAJUCI PRST U DUPE...NE ZNAM, MOZDA...

A vidim da te bocka anus... Verovatno je osetljiv deo. I chak da ga nisi dirao prstom sigurno si prelazio toalet papirom preko istog ili prilikom kupanja, pa si tako otkrio da je osetljivo mesto.

KLASIKA.MOZDA SAM GAY?OK.RAZMISLICU O TOME.

1) Shta je za tebe ljudsko telo onda?

ISTO KAO I ZA SVE LJUDE SA FORUMA.NISAM NI PAMETNIJI A NI GLUPLJI OD BILO KOGA OD VAS.

2) Shta je za tebe seksualno zadovoljstvo?

SIGURNO NE DIVLJANJE DO GRANICA ODVRATNOSTI I SIMULACIJA PORNO FILMA.

3) Kako dozivljavash zenu?

KAO PENELOPE KRUZ U FILMU 'MANDOLINA KAPETANA KORELIJA' A TI I VECINA MACHISTA KAO ISABELLU ADJANI U DIJABOLIQUE
4) Da li je imash

NARAVNO.SJAJNA ZENA, DOBAR COVEK I MAESTRALNA LJUBAVNICA.DOVOLJNE SU MI NJENE DVE JAGODICE KAZIPRSTA ZA KOMPLETNO ZADOVOLJSTVO.
5) koliko godina imash (rekao si da si mnogo star)
MANJE OD 40 A VISE OD 36
6) Da li ti mishljenje prostitutke o zenama (znash ono - domacica, *****, krevet, drshka..) znachi vishe od struchnjaka?

APSOLUTNO.ZNACI MI VISE MISLJENJE I BILO KOJE ZENE SA OVOG FORUMA NEGO MISLJENJE JOVANA MARICA NPR.

Najverovatnije ces morati do seksologa.

MISLIM DA NECU.
Tvoja pitanja i "problemi" su problemi u tvojoj glavi.

DA SI REPLICIRAO VOLODJI I DA SMA BIO USAMLJEN U SVOM STAVU, MISLIO BIH DA JESU.

Ovde ti necu objashnjavati shta da radish.

NI JA TEBI. OSIM DA PAZIS KAD SE BUDES ZENIO.

Problem: Mnogi mushkarci zbog svojih neuspeha ili zdravstvenih problema (potencija kao primer) "mrzi" zene.
CINJENICA ALI NISAM OD TIH.ZAISTA.

Ali vredi pokushati, ne kvari mlade ljude glupostima, postoji struchna literatura.

OVDE NEMA DEBILA KOJI TRAZE GURUA NITI JA IMAM TAJ KVALITET.ILI MOZDA IMAM?

Pozdrav.
TAKODJE.

JaMi:
bhc33:
snoshaj efendija:
JaMi:

nisu svi partneri isti

sve je to individualno

josh jednom 8)
Ja sam na samom pocetku napisala da je to individualna stvar. Kao i sve u zivotu uopste. Nikog ne delim i nikad se ne zna sta ce biti sutra. Tesko mogu i dvoje da se sporazumeju, a kamoli mi ovde koji ne znamo jedni druge a toliko nas ima.

ma ja to efendiji 8)

snoshaj efendija:
JaMi:

Pa dosadno je.... :roll:

Dragi Efendija,
Poshtuj mishljenja drugih obrazovanih a ne od onih koji prodaju svoje telo. To kako ti ili ja razmishljamo ne znachi da vec sledeca osoba podrzava tvoj ili moj stav. Chudni su ti odgovori, izvlachish ih iz konteksta. I veoma si egoistichna osoba. Tvoja tema - ti si tata, vodi topic i dalje kako znash, imash pitanja na koje si sam odgovorio, zashto si ih postavljao? Egoistichni egzibicionizam i ne gledaj u tudje gace ako svoje nemash (gace zameni sa zivotom).
Shta me briga ko shta voli i kako uziva, bitno da mu je lepo. Ne mogu ja da udjem komshiji u stan pa da kazem eeee ne yebe se tako nego ovako... Pa opet vidi shta si pitao.... Nadam se da si zaista srecan ali ochigledno nisi kontaktirao suprugu pre nego si postavio pitanja. Drago mi je shto si srecan, pomislih neshto na chas... ok
I nadam se da je ispunila sve tvoje potrebe od tachke 1 do tachke 15...

(nema me vishe na ovom topicu)
Eh, a za okrenutost istom polu, u velikoj vecini je to prolazna predpubertetska pojava kod oba pola. Meni nemorash da priznajesh niti bilo ko drugi ovde,
prolaznog su karaktera. Medjutim, kod izvesnog, malog procenta se desi da ostane do kraja zivota ili pak postane primaran nagon.
Ne boj se - gade mi se... I tu sam se precutno slozio sa tvojim stavovima koje si im izneo. Dakle, nisi gay niti sam posumnjao.

I videh jedno razmishljanje kako je zeni samo jedan prvi a svi ostali smo drugi...
NETACHNO! Bash obrnuto... I ovo je dokazano, yebaga

i malo zajebavanja...
Pitam se kako je neka pristala da se uda za choveka koji je imao proliv u svom zivotu kao shto se ti pitash kako da se gurne tamo gde je stvoreno za guranje ( a neko je pre tebe to radio ).

Pozdrav!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back