Jedno piće, preko 60 naziva. Koji vi koristite?

Владан

Buduća legenda
Poruka
34.350
ima i ona koju zovu
abortirka.
taj ko je popije više ti ne dolazi u posetu.
Код нас има и 'трчкаруша', домаћа кафа али толико мало кафе (разводњена) ставе као да су Пироћанци и трч у вц. :lol: а можда и талог просуше на сунцу па опет у промет z:mrgreen:

Lily Rose

Ističe se
Moderator
Poruka
2.595
Мада много ми је укуснија из апарата него та примитивна домаћа. Никакав укус. Апаратуша је закон.

Domaća ima jaći ukus nego sa alarata. Stvar je u načinu pripreme i filtriranju.
Ne može sa aparata da ima jači ukus čak i kad je aparat sa mlinom za kafu, a ne sa kapsulama.

Владан

Buduća legenda
Poruka
34.350
Domaća ima jaći ukus nego sa alarata. Stvar je u načinu pripreme i filtriranju.
Ne može sa aparata da ima jači ukus čak i kad je aparat sa mlinom za kafu, a ne sa kapsulama.
О јачини није примерено говорити јер имамо и јаке кафе, падс за апарате, неко воли класик, неко стронг... И друго у апарат можеш ставити и гранд кафу ако хоћеш..
Али ето нећемо о укусима расправљати. Мени лично је та домаћа неукусна. Вама пријатно у домаћој.

Lily Rose

Ističe se
Moderator
Poruka
2.595
О јачини није примерено говорити јер имамо и јаке кафе, падс за апарате, неко воли класик, неко стронг... И друго у апарат можеш ставити и гранд кафу ако хоћеш..
Али ето нећемо о укусима расправљати. Мени лично је та домаћа неукусна. Вама пријатно у домаћој.

To nije stvar ukusa o kome se ne raspravlja nego cinjenica koja ima ili nema smisla.