Jedno mesto na Zemlji koje biste posetili pre kraja života?

Bryaxis

Zainteresovan član
Poruka
262
Ako biste mogli da posetite jedno mesto na svetu pre kraja života, koje bi to bilo i zašto?

Svet je prepun neverovatnih destinacija - od skrivenih tropskih rajskih plaža do drevnih istorijskih lokaliteta. Neki sanjaju o istraživanju mističnih hramova u Aziji, dok drugi maštaju o avanturama kroz divlje prostore Afrike.

Šta bi bila vaša destinacija iz snova? Da li vas privlači lepota prirode, bogata istorija ili nešto potpuno drugačije?
Lično bih volela da posetim Norvešku. Prirodne lepote poput fjordova i aurora borealis su nešto što bih volela da vidim iz prve ruke.

Nekad sam mislio da su sva najbolja mesta na svetu stacionirana na obalama Tihog Okeana ali sam promenio mišljenje kada su ovi globalisti i satanisti uništili sve gradove na Američkoj zapadnoj obali, a San Diego, LA, SanFran, Seattle kao i dole Australijski Brizbejn, Sidnej, Melburn su svi bili strašni gradovi, vrh a sada ne bih otišo tamo ni da mi plaćaš. Medjutim izmedju njih se proteže ogromno prostranstvo najvećeg svetskog okeana, od Sidneja do Los Angelesa let traje 14 sati i tu izmedju ima ostrva neverovatne lepote koje bih zaista voleo da vidim pre nego što poljubim popa u bradu.
Na tom potezu bio sam na Havajima koji su naravno prelepi ali me više zanima Francuska Polinezija, posebno Tahiti i Bora-Bora.
Mislim, imam i ja isto puno mesta koja još želim da vidim i neko zabačeno ostrvo ne znam ni šta bih tamo radio kad ionako ne legam na plaži niti se sunčam ali mi je to neka želja još iz mladosti, koju, eto još uvek nisam ostvario a voleo bih.

Back