Jedno hipoteticko pitanje

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Zene da li bi vam smetao lik koji razmislja ovako:

Ne zeli se ozeniti pre 50 i neke, dok god moze uloviti neku zenu za torbanje i zeli stvoriti porodicu tek kad ga retko koja bude htela, jer je star. I razmislja, sto bi trosio svoju kitu koja mu se stalno dize samo na jednu zenu (to ako se ozeni jako rano sa 30 godina npr.) kad moze na vise njih.

Ne zeli se ozeniti pre 50 i neke, dok god moze uloviti neku zenu za torbanje i zeli stvoriti porodicu tek kad ga retko koja bude htela, jer je star. I razmislja, sto bi trosio svoju kitu koja mu se stalno dize samo na jednu zenu (to ako se ozeni jako rano sa 30 godina npr.) kad moze na vise njih.

A mislis taj sto se ozeni sa 30 da se ne moze trositi na druge?Oh boze............:zgrudvanje:

Ne. Ne daj boze da je drugacije. Takvi muskarci su mi skroz ok, pogotovo ako je neka alatka za koju bi bilo steta da opsluzuje samo jednu zenu... :zstidljivko:
Dobro, ovo je malo drastican primer - do 50god, mada ni 30god nije "jako" rano za ozeniti se z:), ali u svakom slucaju - kuku nama kad bi se svi vencavali do 30e, i bili verni!!!!! z:mrgreen:

meni ne smeta..ali fora je u tome da niko ne zna koliko ce zziveti i razmishljajuci tako stavish se u poziciju da nemash nishta iza sebe, tj nemash potomstvo..
eto moj ujak je umro u 51 god iznenada..nije imao ni zzenu, ni decu.. nazzalost.

kompleks "ja sam jedini".. jedini su zamenljivi i ostaju sami sa svojom kitom u 60oj bez porodice sa otrcanim matorim kerom i svojim egom.

to i nije neki smisao zivota, jer ostaje sam...
a nema nista lepse kada neko u starosti moze da te pogleda, pruzi paznju ako ne i ljubav..a to se ne postize kittom u svakoj

Znam, ali neko moze ostati sam iako nije menjao zene. Mozda je bio stalno samo sa jednom, ali je lik koji ne trpi maltretiranje i zeli imati sadrzajniji nekontrolisan zivot.

Ljudi u zivotu traze svoju polovinu sa kojom ce moci opstati, a neko to nikad ne nadje. Ja takvog coveka ne smatram krivim, jer je on pokusavao, ali mu se nije desilo. Zar ne?

Znam, ali neko moze ostati sam iako nije menjao zene. Mozda je bio stalno samo sa jednom, ali je lik koji ne trpi maltretiranje i zeli imati sadrzajniji nekontrolisan zivot.

Ljudi u zivotu traze svoju polovinu sa kojom ce moci opstati, a neko to nikad ne nadje. Ja takvog coveka ne smatram krivim, jer je on pokusavao, ali mu se nije desilo. Zar ne?

posle 30-50te zene covek postaje operisan od emocija,a mozda mu treba i manje zena,ovo je ekstremni primer.
ako mu ni jedna od toliko zena ne odgovara,onda taj i nije nizasta drugo nego da crkne sa svojim kerom i da ga komsije nadju posle mesec dana upisanog i nepokretnog..neka mu sav taj seks onda....
malo me nerviraju price o muskarcima koji su stvoreni samo da tuccaju,a na zene gledaju kao na seksualne objekte.....cist primitivizam i izopacenost.

posle 30-50te zene covek postaje operisan od emocija,a mozda mu treba i manje zena,ovo je ekstremni primer.
ako mu ni jedna od toliko zena ne odgovara,onda taj i nije nizasta drugo nego da crkne sa svojim kerom i da ga komsije nadju posle mesec dana upisanog i nepokretnog..neka mu sav taj seks onda....
malo me nerviraju price o muskarcima koji su stvoreni samo da tuccaju,a na zene gledaju kao na seksualne objekte.....cist primitivizam i izopacenost.

Ma nisi ti razumela. Ima muskaraca koji ne torbaju sve zivo, ako ti neko u tome ne odogovara samo budala se moze siliti, ili ako ti odgovara u tome ali ti ne odgovara svojim losim ponasanjem prema tebi. Kompromisa sto manje ima u vezi ona je bolja.

Ako svoj zivot provedes sam i kvalitetno i ne torbas nista, on je bolje proveden, nego sam nekim koga torbas ali je dan sa tom osobom los i nekvalitetno proveden.

E sad ako to sve treba trpiti da bi na kraju imao nekog ko ce ti dati casu vode, onda nisi normalan, bar za moj pojam.

Back