jedno filozofsko pitanje

• Začetnik teme Začetnik teme staragrcka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
S

staragrcka

Gost
Nalazite se u ozbiljnim godinama za udaju i upoznajete isto tako ozbiljnog mladica. Izasle ste s njim nekoliko puta, lepo vam je sa njim u drustvu i on vam predlaze cak i brak ali nekoliko puta u razgovoru znacajno pomene "Znash ja imam proslost." tu vi zastajete jer vam je neprijatno da pitate dalje. Zato, pitanje je, sta jedan ozbiljan, zreo muskarac zeli da kaze ovom recenicom ,ukoliko se uzme u obzir da ta njegova proslost naravno, niste vi.
Evo i ponudjenih odgovora:
1)Imao je nebrojeno mnogo kratkih i neobaveznih veza koje cesto zbirno nazivamo "provodom".
2)Imao je vise duzih emotivnih veza koje su "nazalost" zavrsile raskidom.
3) Kombinacija dugih i ozbijnih veza sa brojem 1)
4) Imao je vanbracnu vezu sa zenom sa kojom je i stanovao zajedno bilo u posebnom iznajmljenom stanu ili kod njegovih roditelja i koja je opet logicno zavrsila razlazom.
5)Vec je imao brak ali bez dece.
6)Vec je imao brak sa detetom ili decom
7)Sve vecnavedeno zajedno.

Naravno mozete mi odgovoriti i van ponudjenih opcija.

1. zasto bi to bio razlog za 'znacajno pominjanje'
2. zasto bi to bio razlog za 'znacajno pominjanje'
3. zasto bi to bio razlog za 'znacajno pominjanje'
4. zasto bi to bio razlog za 'znacajno pominjanje'
5. ?
6. ??

Ja bih odgovor trazio daleko van tvojih ponudjenih odgovora, mada ne bih da ti dajem ideje. Moj predlog je da se postavis tako da on pomisli da si dovoljno vredna (po njegovi merilima) da moze da ti se poveri. Kad to uradi, imas ga. Cini mi se da je sustina u tome da on zapravo zeli da ti to kaze, ali da se plasi tvoje reakcije. Da li si sigurna da mozes da podneses to sto ima da ti kaze?

Anonymous:
5. ?
6. ??

Ja bih odgovor trazio daleko van tvojih ponudjenih odgovora, mada ne bih da ti dajem ideje. Moj predlog je da se postavis tako da on pomisli da si dovoljno vredna (po njegovi merilima) da moze da ti se poveri. Kad to uradi, imas ga. Cini mi se da je sustina u tome da on zapravo zeli da ti to kaze, ali da se plasi tvoje reakcije. Da li si sigurna da mozes da podneses to sto ima da ti kaze?

YESAM!

Anonymous:
5. ?
6. ??

Ali nebi bash ni predaleko ,zar ne?

Mislim da je on izdajnik, da je izdao drzavu na neki od mogucih nacina ,da ne detaljishem, ali to se u Americi zove The Federal crime i smatra se zlocinom najvisheg ranga (ovde kod nas i to je idi mi dodji mi ali tamo NE!) i kazna je zna se elek. sto lica ako nisu vec potpuno uveli one smrtonosne injekcije nisam u toku ali smrt, svakako.
Zato on stalno spominje proslost jer je svestan da 'nemate' buducnost a sto se njega tice bice mu lakse ako je neki vernik i veruje u zivot posle smrti i uopste te gluposti a ti stvarno ne ?znam? sta ces, okreci sebi stan mozda pomogne.

Riba:
Mislim da je on izdajnik, da je izdao drzavu na neki od mogucih nacina ,da ne detaljishem, ali to se u Americi zove The Federal crime i smatra se zlocinom najvisheg ranga (ovde kod nas i to je idi mi dodji mi ali tamo NE!) i kazna je zna se elek. sto lica ako nisu vec potpuno uveli one smrtonosne injekcije nisam u toku ali smrt, svakako.
Zato on stalno spominje proslost jer je svestan da 'nemate' buducnost a sto se njega tice bice mu lakse ako je neki vernik i veruje u zivot posle smrti i uopste te gluposti a ti stvarno ne ?znam? sta ces, okreci sebi stan mozda pomogne.

Bojim se da si bash ti u pravu. O boze kao da zivim bez jedinog muskarca u galaksiji i jos bezbroj miliona galaksija, koji mi odgovara, kako?
Posto smo mi trula drzava, sta mislish ima li nade za pomilovanje?

ne zuri, niti ce ti on pobeci niti ce njemu kazna, razmisljaj polako, bez ishitrenih odluka, veliki je ulog ali prvo sebi odgovori na pitanje : Da li bi ti mogla da zivish sa takvim kriminalcem cak i ako ga pomiluju ili dobije nesto uslovno ,izvuce se brzo uz kauciju i slicno, dakle kada sebi odgovorish na ovo pitanje vishe necesh morati nikog nista da pitash.

Riba:
ne zuri, niti ce ti on pobeci niti ce njemu kazna, razmisljaj polako, bez * odluka, veliki je ulog ali prvo sebi odgovori na pitanje : Da li bi ti mogla da zivish sa takvim kriminalcem cak i ako ga pomiluju ili dobije nesto uslovno ,izvuce se brzo uz kauciju i slicno, dakle kada sebi odgovorish na ovo pitanje vishe necesh morati nikog nista da pitash.
jeste ribo ti sad tu glumis mudricu a svi znamo koliko si puta bila oko solitera, vedrana te opanjkava na sva usta samo da znas...

vedrije teme, neshto ste svi ufitiljili bre, tako ajmo malo seksualne prichice mozda dobijemo posle bakshis od vlasnika foruma.
Evo igrice, kako vashi decki ili muzevi zovu vashu cicu.

Ribica, breskvica, cupi, malecka, rupica, maca, mica machkica, macka, cupava ...... (Nastavite niz)!

Sexymaniac:
vedrije teme, neshto ste svi ufitiljili bre, tako ajmo malo seksualne prichice mozda dobijemo posle bakshis od vlasnika foruma.
Evo igrice, kako vashi decki ili muzevi zovu vashu cicu.

Ribica, breskvica, cupi, malecka, rupica, maca, mica machkica, macka, cupava ...... (Nastavite niz)!
Ili nemaju mashe ili nece ili si ti sve pomogla?

Jedna i jedina istina je da je bio u zatvoru...sad ko zna zbog cega ali ti kazenm da je to to...Nista drugo mu nece smetati kao cinjenica da je negde hteo ne hteo izgubio samopouzdanje...Pitaj ga i odgovori mi ako sasznas interesuje me da li sam bila u pravu...

prepreka za nas ako je josh uvek u zatvoru u smislu da (pretpostavljam) ne bi mogli odmah da se uzmemo ili ne znam kako to vec ide kod zatvorenika mozda i moze. Ali ako je to njegova proslost on mora biti svestan da ja ga volim i da sam tu da svaki dogadjaj iz njegove proslosti, zivota uopste prihvatim na neki nacin kao svoj, pred njim i pred svim ljudima ovnoga sveta. Ako je moja ljubav pocinila neki zlocin tu smo da kaznu izdrzavamo zajedno. Pa ako je to u pitanju jako mi je zao sto mi nije rekao ranije, prema kome treba da bude iskren ako ne prema onoj kojoj govori o braku, ako si u pravu izgleda da je potcenio moju ljubav a to nije trebao.
Nisam neki vernik ali lepo je ono receno " I u dobru i u zlu....." i ja tako ljubav i brak zamisljam.
Ako si pogodio Mister X-u onda me posavetuj kako da ga pitam a da ne pobegne ili se uplasi, jako ga volim i htela bih da pocnem sa tim podizanjem samopouzdanja sto pre, znash ja sam valjda takav tip da kad znam da me ocekuje neki zadatak ne mogu da sedim mirno odmah bi da pocnem valjda sam jako revnosna ili tako nesto, sta god da je uradio on je moj samo moj i to zauvek, ali kazi mi kako je najbolje da mu pridjem da bi odmah pocela da mu pomazem.
Ustvari sto ga ne bih direktno pitala jesi li ?
Sta mislis?

bi to trebala da bude proslost koja smeta, ok mozda nije prijatna sama cinjenica ali veruj mi da i sama zelim vec dugo vremena jednog bash takvog i u sustini sta ce njemu te priche o samopouzdanju kada je sigurno jako napaljen i ima da ti bude ziva vatra u seksu, to je prava stvar, da sam ja mogla ovog mog ovih godina nekako da strpam u neku samicu sad bi mi bilo super ovako samo odradimo ponekad nesto preko volje ko i svi prosecni gradjani SCG tek toliko da ne odudaramo od stat. proseka.
Ima da blagosiljash tu njegovu proslost i u zvezde da je dizesh, veruj mi jer ne zna covek sta je nevolja dok je ne dozivi na sopstvenom primeru.
I samo sam josh primetila da je ndevojka jezivo napaljena samo joj je izgleda ona stvar oko pameti i ne znam sta joj to radi onaj njen decko o kojem pricha inace za takve momke koji oslobode ogromnu seksualnu energiju neslucenih razmera u tako "mladoj" devojci a onda odu ili josh gore uopste ne dodju, ja bih uvela kaznu strogog zatvora u trajanju od 55 do 75 godina, naravno po onom americkom sistemu bez uslovnog.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back