- Poruka
- 1.122
Pa pre cete vi goreti nego da normalan svet dopusti da nas skroz upropastite.
Spakuj taj normalni svet u kantu za otpatke i odnesi na đubrište.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pre cete vi goreti nego da normalan svet dopusti da nas skroz upropastite.
Na ovoj slici se vide intelektualne face. Ovo su sigurno nečiji tata, nečiji deda i nečiji striko. Sad da vidim po reakcijama - čiji?
ops:
ops:Pa imali su ali mislim da je smeshno u ovom sluchaju govoriti o razlogu uzajamnog paljenja zastava.Mislim,kad dodje do poplave u Mijanmaru,Srbi i Hrvati fino lepo uzmu upaljac i zastavu pa pravac trg...
uzmu lopate i pune dzakove sa peskom...Dok ih crnogorac nadgleda ...E tako !!!
zaimb kakvih crnih 25000? Bilo je mnogo vise ljudi. 5. oktobar puta 3.

Bilo je minimum pola miliona. Normalno je da ce se u toj masi naci par napaljenih klinaca koji ce da pljackaju i razbijaju izloge. Ni jedne demonstracije do sad nisu prosle bez toga. Ne opravdavam to ali je moralo da se desi. A ambasada i mek donaldsa mi nikako nije zao.
jao boze
kako izgledam kao da dizem glavu iz nekog mulja

ajde kao sta?
sada bih ja trebalo da se nalozim na to pa da neku normalnu sliku izvucem,,,i stavim je na forum,,,
jos jednom muke sa kacenjem slika
ne dolazi u obzir...
sem toga
ajde da vidimo tvoju sliku![]()

Jes,pa da posle ne smesh da zaspish...Onda cu ti ja biti kriv...![]()
ajde kao sta?
sada bih ja trebalo da se nalozim na to pa da neku normalnu sliku izvucem,,,i stavim je na forum,,,
ne dolazi u obzir...
sem toga
ajde kao sta?
ne dolazi u obzir...
sem toga
hahahaha racunao sam da bi u ulici kojom su danas prosli protestanti da bi bilo pola miliona ljudi kolona morala biti dugacka ni manje ni vise nego 7km... 5. oktobra je bilo pola miliona a danas? mozda 200.000...daj boze i toliko...
mada videcemo sutra koliko fali patika, dukseva pa ti dajem precizniju procenu