Jedna sasvim obicna prica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srdj@n:
Jbt, ovo se bas zakuvava! Prava spanska serija! ;)

uuuuuuhhh....nije smesno uopste.
Kao i uvek, svaka prica ima dve strane...

@ Crni Djordje
Dok ne shvatis da moras da pomognes sebi, da ides na lecenje, nista se nece promeniti na bolje. Ako uopste zelis da ti bude dobro, u sta sumnjam...
jedan clan moje porodice ima vrlo slican psiholoski profil kao ti. Sad ima 60 godina i za poslednjih 25 nista nije naucio (pre tacno toliko vremena, bas krajem maja, pokusao je da se ubije pred svojom decom. Da ne pricam dalje, nije ni bitno).
Ako ti sopstvena deca nisu motiv, onda tesko da ces ga naci negde drugde.

bobba:
Hm
procitah sve u jednom dahu
Jako tuzno ........ali pazi i sam vidis da na greskama se uci
Znaci pogresio si i sad glavu gore i ponovo sve iz pocetka
Odbaci je od sebe, ona nije zasluzila da je ti volis, ne muci sebe
Jako mi je zao......veruj mi
Sto nije zasluzila da je voli?
Si htjela reci nije ona zasluzila takvog zavisnika?
Dobro, djordje, citam ja ovo sve i cini mi se da tebi bas i nije jasno da si ti zavistan...od djevojke, od droge, od dvdova, od svega....ili od bilo cega samo da ne budes sam sa sobom.
Od cega bjezis? Jesi toliko gadan sam sebi kad trazis BILO STA samo da pobjegnes od sebe?
Kupi sebi ogledalo i pricaj sa ogledalom....pricaj bre sam sa sobom...32 su ti godine. Ako nemozes sam sebe da podneses kako ce te neko drugi podnijeti?

bgdtanja:
E moj Djordje nista drugo nisam ni mogla da ocekujem od tebe!Kao i uvek od sebe pravis zrtveno jagnje,izgleda i dalje mislis da ce kad umres da te proglase za sveca?Ne mogu da verujem da si pisao ovakve stvari na forumu i da neki nepoznati ljudi raspravljaju o tome da li sam ja bila vredna ili ne,da li sam te volela i da li sam mrdnula doope da ti pokazem pravi put?Pa na sta to lici?Zasto ne kazes tim ljudima celu istinu o tome kako si se TI ponasao i cime si zasluzio da ti ne odgovaram na poruke?Zasto ne kazes kako si se ponasao u vezi,koliko si bio ljubomoran i koliko si me maltretirao,pravio mi scene i mrzeo moje drugarice zato sto sam ponekad sa njima?Kako sam morala dok sedim sa drustvom da te zovem i referisem ko je sve prisutan i ako cujes neko nepoznato ime da ti odmah pred svima objasnjavam ko je to i otkud on tu?Kako si mi svako putovanje da se vidim sa rodbinom i drustvom pokvario svojim maltretiranjem?Sto ne kazes da sam te molila i preklinjala da se promenis,razgovarala sa tobom,molila te da zatrazis pomoc?Kako te nije sramota da tako pises o meni a pazila sam te dok nikog nije bilo,kad si izasao iz bolnice ziveo si 10 dana kod mene jer je tvoja mama otisla sa *deckom*na vikendicu!?!Kako nisi hteo da ides da vidjas sopstvenu decu a ja te terala da jadna deca ne bi ispastala?Ko ti je dao pare da cerci kupis i posaljes poklon za rodjendan?Ni to ne bi uradio da nije bilo mene!I isto tako sto ne kazes ljudima kako si se ponasao kad sam htela da raskinemo jer nisam mogla vise?Kako si me UCENJIVAO da ces da se ubijes ako te ostavim pa si cak i jednom trcao sa nozem u wc da seces vene?I ja budala pa ti verovala i ostajala sa tobom?Sto ne kazes kako si mi slao poruke posle raskida ali GROZNE u kojima me vredjas i pljujes toliko da me je bilo sramota da ih pokazem najboljoj drugarici?Kako si mi pretio da ces da mi pravis sacekusu ispred kuce?Da ces da saljes na internet moje explicitne slike sa letovanja(za koje vrlo dobro znam da ne postoje)?Da neces da mi vratis moje stvari kao i 200 filmova koje sam vredno skupljala1.5 god.i nisam ih gledala jer sam cekala da kupis dvd pa da ih gledamo ZAJEDNO?I sto je najgore pises kako si muvao ribu sa Armagedonom,MOJIM Armagedom koji neces da mi vratis?I opet me pljujes sto necu da razgovaram sa tobom ali zar zaista mislis da posle svega sto si mi rekao i toliko me izvredjao mogu zdravo da ti kazem???I moj otac te je lepo i kulturno pozvao da dodje da uzme diskove jer bi ih ON gledao posto je polu-invalid i dosadno mu je a ti mu kazes vazi moze sutra i das mu pogresan broj mobilnog?A kucni isljucis ili sta vec pa se niko ne javlja?DZUKACKI!!!Pa kako te nije sramota da se sa 32 god tako ophodis prema coveku koji moze otac da ti bude i nema veze sa nama,rec ti nije rekao ni za pretnje iako je sve znao?Nemam reci stvarno

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Evo i nje?????

Djevojko, nemas razloga da se branis...svi smo vec vidjeli ko je on.

Covek je najgore samodestruktivno bice koje postoji. Nemoj da shvatas kao uvredi na zalost svi smo mi takvi vise ili manje. Ti se potrudi da budes manje. Nisi vise dete. I postoji nesto sto je vaznije od tebe a to su tvoja deca.

LJUDI AJDE DA PRESTANEMO SA OVIM ,POSTAJE BEZVEZE! DJORDJE I TANJA RESITE OVO NA NEKI DRUGI NACIN,GLUPO JE DA SVI CUJU VASE PROBLEME I RASPRAVE.DJORDJE NIKO OD NAS NIJE KOMPETENTAN DA IZNOSI SUD O TEBI A JOS MANJE DA TI POSTAVLJAJU DIJAGNOZE.PAMET U GLAVU,ZABORAVITE SVE STO JE BILO I NEK SVAKO IDE SVOJIM PUTEM!

To dal ona nije htela da ga primi ili ne to je njena stvar i veliki problem ako je tako jer je to ruzno ,ali opet ja ne znam koji je razlog tome i ne mogu da sudim...ali ti DJORDJE zaista NIKAKO NISI SMEO iskljuciti tel. i glupirati se tako sa covekom.Mene od toga dusa boli.

Тужно је то што помоћ траже на Форуму, од нас лаика који смо дошли овде да се зезамо....место да се обрате стручним људима који заиста могу да им помогну....

Још се Ђорђе вређа кад му поменемо стручну помоћ, као да је то нешто ружно!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back