- Poruka
- 51.813
Kada ste i gde u Srbiji videli trudnu kineskinju ?
Ovo je pitanje za 1.000.000$
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
male žene imaju male stomake i rađaju malu decu...Kada ste i gde u Srbiji videli trudnu kineskinju ?
Kremiraju se.Samo se namece i drugo pitanej koje je takodje teorija zavere "gde se saranjuju kinezi" ?
![]()
...ма гробљу...Juce nesto se sprdamo i pricamo razne teme (kafana ofc)
kad ortak odvali pitanje teme.
Dok sam ziveo u Bg bio sam relativno blizu TC blok 70. i zaista nikada nisam vide trudnu kineskinju.
Ali da voda bebce za ruku ili vozi kolicima jeam.
Samo se namece i drugo pitanej koje je takodje teorija zavere "gde se saranjuju kinezi" ?
![]()
ne sme da ima trudnički stomak...не знам...вероватно је и њиховој култури да трудна жена несме ово несме оно...
...вероватно је фазон,седи кући,немој да се замараш...ne sme da ima trudnički stomak![]()
Nisam video, zapravo, ne secam se da sam video kineskinju, samo kineze...Kada ste i gde u Srbiji videli trudnu kineskinju ?
viđao si trudne Kineze?Nisam video, zapravo, ne secam se da sam video kineskinju, samo kineze...
...оженио ортак кинескињу...мени било глупо да питам..."Где сте се упознали?...
Чисто да се зна...желим им све најбоље.
...а би се усрећио...kako gde
zna se
na kLstaLica foLumu![]()
Samo se namece i drugo pitanej koje je takodje teorija zavere "gde se saranjuju kinezi" ?
![]()
...чинг чамгћингћанг...ти у преводу значи...опростите госпођо/ице апарат тренутно није у функцији...Filozofsko pitanje.
Ni ja nikad nisam videla trudnu Kineskinju, možda oni nekako drugačije donose decu na svet od nas ostalih?
Bitno da je jedna Kineskinja počela da vrišti na mene na njihovom ćing ćangćungćang ćing kad sam pošla da prislonim karticu da platim, najnormalnije kao i svugde drugde. Vazda muljaju i ne daju račune.
to Kinezi kažu ženama kad one traže da im prave decu...чинг чамгћингћанг...ти у преводу значи...опростите госпођо/ице апарат тренутно није у функцији...
...замисли да си заглављен на Пекингшком аеродрому 12 сати и слушаш целу play листу...од почетка до краја ..Ova muzika iz The Untold Story je tako zarazna.
![]()
Čak sam pjevačicu iskopao:...замисли да си заглављен на Пекингшком аеродрому 12 сати и слушаш целу play листу...од почетка до краја ..![]()
...а мелодија регуларе...Čak sam pjevačicu iskopao:
![]()
Sada se stalno zamišljam kako uz tu pjesmu motam sarme od ljudetine, kao Kramer i Newman kada su pravili kobasice.
![]()
Kada ste i gde u Srbiji videli trudnu kineskinju ?