Jedna ozbiljna misterija

Juce nesto se sprdamo i pricamo razne teme (kafana ofc)
kad ortak odvali pitanje teme.
Dok sam ziveo u Bg bio sam relativno blizu TC blok 70. i zaista nikada nisam vide trudnu kineskinju.
Ali da voda bebce za ruku ili vozi kolicima jeam.

Samo se namece i drugo pitanej koje je takodje teorija zavere "gde se saranjuju kinezi" ?

:lol:

Juce nesto se sprdamo i pricamo razne teme (kafana ofc)
kad ortak odvali pitanje teme.
Dok sam ziveo u Bg bio sam relativno blizu TC blok 70. i zaista nikada nisam vide trudnu kineskinju.
Ali da voda bebce za ruku ili vozi kolicima jeam.

Samo se namece i drugo pitanej koje je takodje teorija zavere "gde se saranjuju kinezi" ?

:lol:
...ма гробљу...
...не знам...вероватно је и њиховој култури да трудна жена несме ово несме оно...

Filozofsko pitanje. :D
Ni ja nikad nisam videla trudnu Kineskinju, možda oni nekako drugačije donose decu na svet od nas ostalih? :huh:👽
Bitno da je jedna Kineskinja počela da vrišti na mene na njihovom ćing ćangćungćang ćing kad sam pošla da prislonim karticu da platim, najnormalnije kao i svugde drugde. Vazda muljaju i ne daju račune.
...чинг чамгћингћанг...ти у преводу значи...опростите госпођо/ице апарат тренутно није у функцији...

...замисли да си заглављен на Пекингшком аеродрому 12 сати и слушаш целу play листу...од почетка до краја ..:mrgreen:
Čak sam pjevačicu iskopao:

%E5%BE%90%E5%B0%8F%E9%B3%B32018.jpg

:mrgreen:

Sada se stalno zamišljam kako uz tu pjesmu motam sarme od ljudetine, kao Kramer i Newman kada su pravili kobasice.

🐈

Back