Jedna od najmoćnijih armija sveta postala gay kupleraj !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

al bundy

Legenda
Poruka
64.011
Strašna stvar braćo i sestre , taman kad smo pomislili da ćmo uz rusku pomoć uspeti da se konačno uzdignemo kao zemlja,oslobodimo vekovna ognjista i osvetimo nenaoružanu nejač ,ispade da je armija koja treba da nas naoruža i podrži ,inače jedna od najmoćnijih u svetu postala leglo homoseksualizma , muške prostitucije i polnih bolesti . :sad2:
Evo u prilogu jedne od vodećih ruskih elevizija NTV vidimo kako se mladi ruski regruti masovno prostituišu belosvetskim pederikosima , a njihovi pretpostavljeni oficiri , uključujući i neke visoke, ih podvode kao obični ulični makroi .
Još pokazuju mušterijama slike da mogu da izaberu kom će budućem slavnom ruskom ratniku razvliti rčma i to za 300 rubalja , što je oko 10 $ .Tuga , čemer i jad . :sad2:
Mada ako uzmeo neke starogčke i spartanske izvore možda ta pederastija pozitivno utiče na ratne sposobnosti i borbeni žar , al opet brine kako će pošteni i bogobojažljivi srpski patriota sutra ratovati rame uz rame sa ruskim bratom kome razvaljuju bulju za 10 dolara , pa onda i problemi zdravstvene prirode su isto tu .
Mislim zamisli te sramote u rodnom selu, odeš u rat da se boriš protiv ustaško šiptarskih dušmana , a umesto neprijateljskog metka pokosi te sida , hep ili zapatiš triper i sifilis . :sad2:
 
Pa bilo je ovde sasvim ozbiljnih predloga da Srbija postane član Ruske Federacije ,izgleda da se protiv izdajničkog Šutanovčevog uništavanja srpske vojske najbolje bori sa kurcem u bulji po ruskom military receptu . :think:

Pa ni to nije neka novost.
Sa Šutanovcem će ih u najboljem slučaju trpati u bulju neki španski ili italijanski hor plavih dečaka negde u Libanu:think:
 
Strasne stvari.

Nego trebaju sve zemlje sveta da se ugledaju na Amere i da zabrane pederima sluzenje vojske kao sto su oni zabranili. :ok:
Pa nije ni u ruskoj armiji to zvanično legalno al se opet masovno yebu u bulju ko Boj Dzordz u sezoni parenja . :( , po principu kataloška roba sunce ti ***** :eek:
Pa ni to nije neka novost.
Sa Šutanovcem će ih u najboljem slučaju trpati u bulju neki španski ili italijanski hor plavih dečaka negde u Libanu:think:
Moguće al još nisam čuo da u srpskoj armiji regruti i vojnici daju bulje za iljadu dindzi :think:
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top